I forum nie było..., a dlaczego?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
I forum nie było..., a dlaczego?
dementorek |
02.08.2003 11:47
|
Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer |
sam się przestraszyłem, w komunikacie, jakie większość z Was widziała widniał ładny napis "Cannot find database"... czy ktoś usunął, mówie? lecz teraz problem został rozwiązany. To znów sprawa naszego dostawcy serwera. został zmieniony adres ip. naszej bazy, lecz nie zostaliśmy o tym poinformowani. teraz będzie już wszystko dobrze. Przepraszam za utrudnienia.
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Villemo |
02.08.2003 15:34
|
Unregistered |
wybaczamy łaskawie, Dem
|
ikar |
18.11.2003 11:01
|
Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna |
Jupi ^^ znów działamy ^^.
... ... ... mój biedny czas... kiedy ja na to wszystko będę miał czas.. Witajcie, miło was znowu widzieć... ^^ -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:31 |