Lament W Kałamarzu, pjosenka wariatki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Lament W Kałamarzu, pjosenka wariatki
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Chodzi lament po ogrodzie,
Moczy nogi w grzanym miodzie. Haj li lala li lala li lala. Chodzi lament po chodnikach, Pierze swoje łzy w stanikach Haj li lala li lala li lala. Wyszedł lament na ulicę, Myślał sobie: "Przecież krzyczę.' Haj li lala li lala li lala. Jechał chłopiec po ulicy, Zawiózł lament czarownicy Haj li lala li lala li lala. Siedzi baba na cmentarzu, Trzyma lament w kałamarzu. Haj li lala li lala li labęc. Ten post był edytowany przez MaryStebbins: 09.01.2007 16:27 |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
była taka piosenka kiedys... jak to leciało....
a! cebula staniała, za cóż ja se bede korale sprawiała za cóż ja se bede korale sprawiała bum cyk bum cyk bum cyk cyk bum cyk cyk bębenek z cielęcia nie miałem i nie mam u dziewczynek wzięcia nie miałem i nie mam u dziewczynek wzięcia... itd. -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Zbyt abstrakcyjnie, by było swojsko.
Zbyt ludycznie, by było frapująco. Zbyt absurdalnie by było mądrze. Ale w sumie fajnie. |
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A mnie się podoba.
Bo tak. I nie muszę mówić dlaczego. Naprawde podoba mi się słowo 'jecha'. Ostatnia zwrotka może tak jakby... wskoczyła nagle, ale i tak mi się podoba. Bo tak. Pozdrawiam! -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
AAAAAAAAAAAAAAAAA!
A mnie się podobało. Bardzo, bardzo. Nic dodać, nic ująć. tylko chyba "jechał" nie "jecha" ![]() -------------------- |
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmm... 'jechał'? Nawet jeżeli to literówka (chodź nie sądzę), to 'jecha' podoba mi się bardziej...
-------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Dzieeee! Literówka! Nawet nie miałam pojęcia, że w jakiejkolwiek gwarze uproszcza się do 'jecha';)
Już poprawiam. |
WildThing |
![]()
|
Szkoda... bo 'jecha' kojarzy mi się z dzikim zachodem i okrzykiem ' jiiiihaaa!!!';D
-------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Nasze polskie prywatne JEEECHA! To by bylo cos.
A wiersz zaskaujący. Zaskakująco fajny ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 23:30 |