tablica ogloszeń
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
tablica ogloszeń
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
chcę wbić sobie
to świeże powietrze gwoździami z waty do świadomości nie umiem staraniom kres kładzie mój mały jesienny liścik do nieba -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
SSWk |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 21.05.2003 ![]() |
Vampi
![]() to mi siem podoba -------------------- Ownlog
Nie klikaj tu! Eliasie (ty wiesz, że do Ciebie mówię) jeśli to czytasz to odezwij się do mnie w jakiś sposób na GG! |
Shona |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 23.05.2003 Skąd: Parafia Św. WC Kaczki ![]() |
Mi siem bardzo, bardzo, bardzo, bardzo
podoba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Vanessa |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 31 Dołączył: 23.04.2003 ![]() |
Osobiście za wierszami nie przepadam. Ale
ten, jest bardzo ładny. Pięknie ułożony, z piękną treścią, a więc innymi
słowy: bardzo ładny.
![]() |
Sir Momo Mumencjusz Mum |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 154 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z Warszawy ![]() |
Tak czytam te komentarze... a
w nich tylko jedno zdanie "to mi się podoba". A najdziwniejsze
jest to, że za bardzo nie mam co dodać. Nie przypominam sobie, żebym
kiedykolwiek komentował wiersze Vampirki. Nie ze względu, że nie czytam. Po
prostu uważam, że one są na tyle wieloznaczne, że każdy wyczyta z nich coś
dla siebie. Coś, co będzie chciał zachować dla siebie. Ja czytam i w duchu
podziwiam. I często nie rozumiem, co jest przesłaniem. Ale za którymś razem
wynosze coś do siebie... I dziękuję za to.
-------------------- W imię Moda, bezczelnym nabijaczom wieczny przynosimy odpoczynek! Amen.
jam ci on gdyżeś aniele wzbił się księżyc świeci w jeziorze pluskają ryby i do tego wcale idę i widzę i słyszę i tak dalej bo w końcu zaiste przeszłość przepowiedziana przeznaczeniem jest zawsze ten obcy co jeździł koleją w armacie widziany huk raz za razem niby on nie ja wy amen To ja ^^ |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
i wiesz Momo.. chociaz Twoj komentarz byl o
wiele mniej jednoznaczny niz poprzednie, ja wyczytałam w nim cos dla siebie
=)
i to cos, cos.. cos miłego i ocieplajacego serduszko :) -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
ufff... Co ja tu robię na tym forum, pośród
tylu pięknych dusz i wielkich poetów...? Spadam stąd - mała jestem, głupia -
po co ja się w ogóle za to brałam... =_='
Piękny wersz, Vampirko... Dodaj coś jeszcze - chętnie poczytam... -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Ja jako już wtajemniczony (XD) w te
sprawy mogę życzyć Ci powodzenia i dużo szczęścia.
![]() -------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
jestem zachwycona... Wiersz pelen
kontrastow, pelen sprzecznosci a jednoczesnie tak bogaty w
przeslania...
gleboki, piekny *_* gratuluje i czekam na nastepne -------------------- |
punkie_justine |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
Hmmm... Czytam twoje wiersze na tym forum
i sterdzam, ze BARDZO ŁADNE WIERSZE PISZESZ^^ Bardzo mi się podobają. Czekam
na kolejne.
-------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
anna_maria |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
wiesz... tak pieknie opisujesz swoje
uczuccia..
i tak dobitnie.. szkoda tylko, ze niemoge spojrzec na to z drugiej strony.. czyli z tej jakbym niewiedziała o czym piszesz...... ale jest super kasia :* |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Staraniom kładzie
kres...
Piękne... Jestem otwarta na rozmowy wszelkie... Przepiękne... Mogłabym to czytać bez końca... Vampirko, to jest dokładnie to, o czym gdzieś napisałaś w jakimś komencie do któregoś z moich wierszy - ja śpię w jego koszuli, Ty czujesz jego zapach, moim staraniom kładzie kres jesienny liścik do nieba... -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 00:55 |