Gwiazda
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Gwiazda
Nesta |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 89 Dołączył: 20.10.2006 Skąd: Lublin Płeć: Kobieta ![]() |
A takie wierszo - podobne - coś. ;P
Gdy w nocy się zbudzę i ujrzę gwiazdę wyciągnę ku niej rękę i chwycić spróbuję a gdy mi się to uda będzie moja - tylko moja! - póki brzask nas nie zbudzi -------------------- "Najpiękniejszy uśmiech ma osoba, która najwięcej przecierpiała."
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
banał
-------------------- ![]() ha! |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
krótki banał
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Kylie |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 04.02.2007 Skąd: znad Wisły Płeć: Kobieta ![]() |
Niestety muszę zgodzić się z Lilith i Zetim. Ale próbuj dalej.
Ten post był edytowany przez Kylie: 14.04.2007 13:12 |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Fajnie się zaczęło, i byloby dobre, gdyby był jakiś mocny akcent na koniec.Coś zaskakującego.
|
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
"Póki brzask nas nie zbudzi" dopełnia ogólny banał. Mogło być inaczej, gdyby nie właśnie końcówka, coś bardziej zaskakującego, jak pisała Mary. Bo początek naprawdę dawał duże nadzieje. Ale jednak zonk. Tak więc ogólnie jestem na "nie" z nadzieją na "tak".
|
Nesta |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 89 Dołączył: 20.10.2006 Skąd: Lublin Płeć: Kobieta ![]() |
dziękuję za opinię. ;P i obiecuję poprawę. tymczasem daję sobie troszkę wytchnienia od pisania wierszopodobnychpisadeł.
![]() -------------------- "Najpiękniejszy uśmiech ma osoba, która najwięcej przecierpiała."
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.06.2025 23:36 |