***, miało być na barok.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
***, miało być na barok.
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Przypominam wszystko znów i cztery jeszcze świat wybucha wtóry raz i drży powietrze miałka myśl wciąż rzuca wprzód się, gnie od nowa: pogorzelisk nie odstanie pył i trwoga śród gorączki jedna myśl się skrzy zmarznięta: powiedziałam pewnie więcej niż pamiętam huk śródczaszem wdarł się, grzmi, łopocze, krzyczy nie ma nas i nie ma przyczyn, nie ma przyczyn...! Ten post był edytowany przez MaryStebbins: 21.09.2008 18:39 |
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie wiem, czy jest na barok, ale dla mnie bardzo fajne. Chyba głównie przez ten rytm.
|
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
Jest na barok, jak dla mnie. Ładne w dodatku, no i ten rym jest super poprostu.
-------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Witamy z powrotem ; ).
|
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z powrotem... Z komentarzem, bo z poezją ciężko. Tak naprawdę to już dawno nie przysiadłem. No ale dobrze, że jest, co komentować.
Ej, zajebiste te Twoje nowe wiersze. Kurde. |
MaryStebbins |
![]()
|
Dobra, dobra, nie bajeruj tylko wrzuć coś swojego.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 00:57 |