Skiny, ?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Skiny, ?
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja mam takie pytanie:
Czy zamierzacie dac znowu do wyboru taki skinek jak był na Elisce? Taki fioletowy? Tak sie pytam, bo mi się tamten bardzo podobał, ale jak nie będzie to trudno ![]() I czy w ogóle kiedyś będzie, nie koniecznie teraz ![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Forum się rozwija, więc napewno kiedyś coś
się w grafice zmieni, ale czy skiny z forum phb wogóle mogą pasować do tegp
typu forum?
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale nie chodziło mi o dokładnie tamto,
tylko o coś w tym stylu
![]() Tzn. też fiolecik i zółta czcionka ![]() Wiem że skin z tego może nie pasowac do tego, ale wiem że do Invision Board tez da się dać inne skiny ![]() Czy zrobicie cosik takiego jak na Elisce, fiolecik? ![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Vlary |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katowice Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oj tak...
Przydałyby siem... Coś fioletowego i zielonego... Może być specjalnie dla mnie... ![]() Ale takie jakieś inne, niż te obecne, bo i ta jasne luki zostają.. ![]() -------------------- |
Janiska |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: posen. ![]() |
Mnie podoba się tak, jak jest.
Jasno, przejrzyście... Ale co kto lubi... Kilka skinów do wyboru również by się przydało... -------------------- i'm not here
this isn't happening i'm not here |
Villemo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
ja się zapytam za większość z TS-a - a
skin z bziuuuuumem będzie?
![]() |
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
A po co się tak rozdrabniać?
Źle Wam tu jest? ![]() Mnie osobiście mało co zależy na nowym wyglądzie... bo po cóź? Najważniejsze, że jest z kim rozmawiać ![]() |
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Mi sie o wiele bardziej blekit
podoba:)
Taki jest wyjątkowo sympatyczny... Fiolet za bardzo raził w oczy. Vill<--zadnego bziuma;p |
Vlary |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katowice Płeć: Mężczyzna ![]() |
To ja zamawiam coś krwiście
czerwonego...!
-------------------- |
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
A potem milego umierania na ból oczu;p.
Taki mily delikatny kolor jest w sam raz dla dlugiego przy nim siedzenia..=p Nie mwoei, ze fioletowy był zły, bo byl bardzo wyrozniajacy, ale ten chyba lepszy... |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam już dosyć gadaniny o bziumie. Jak ktoś
chce się wypowiadać w czyimś imeniu to niech zbierzę listę członków. Say
& Hagrid się w to nie piszą^^
A ten kolorek mi się podoba. -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Lilly |
![]()
|
Yak się pytam, bo jakos ten fiolecik
kojarzyłam z Eliską
![]() Chociaż inne też moga być, np. żółty z fioletową czcionką ![]() Vill - z bziumem się nie da, bo bzium to zjawisko i nie ma do tego żadnych zdjęć ani żadnych określników widzialnych, oprócz tego zachowania ![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Hagrid |
![]()
|
Dobrze gada, banana j...
A nieważne=) Byle tylko ten pomysł niewypalił. ![]() -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Sayaka |
![]() ![]()
|
Dokladnie:)
Mi sie tez fiolet kojarzyl za tylko i wylacznie eliska... Ale eliski nie ma;) jestem z Hagridem.. |
Hagrid |
![]()
|
W sumie aż tak wiele się nie zmieniło, ale
takie odgrzebywanie sentymentów poprzez samą grafę niczego nie da.
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Lilly |
![]()
|
No to trudno, nie będzie, to bedzie takie
![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
coz, na elisie tez miałam tego jasnego
skina, bo ten fioletowy mi sie nie podobał.. wiec nie widze roznicy =) ten
jest fajny, bo jasny, przejzysty, rozbudzajacy i optymistyczny (;
-------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Lilly |
![]()
|
Ja miałam fiolecik
![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Lilly Lill |
![]() ![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Gliwice city Płeć: Kobieta ![]() |
A ja bym kciała żeby była siakaś
fioletowo-różowa skórka
![]() Nie, no, zartujem ![]() ![]() -------------------- |
Mirelka |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Świat Dziecięcych Marzeń ![]() |
mi sie barzdije ten podoba bo jest jasno..
tamten byl taki ciemny =/ neich bedzie tak jak jest ^^"
-------------------- Jakoś pusto mi w życiu, na ścianie nie ma Twego cienia...
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
będzie szata ciemna, ale jak to mówią w
jeszcze nieokreślonej przyszłości. teraz muszę się przede wszystkim z
tłumaczeniem uporać
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Lilly |
![]()
|
Ahia, to bardzo fajniuśko
![]() I mogę jutro potłumaczyć, wbrew pozorom mam jakąś inteligencję, nie tylko bzium ![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
no i dobrze! właśnie chciałam pisać,
zebyscie jakiś ciemny skin zrobili, bo od białego to mnie oczy bolą, ale juz
dementi powiedział ze bedzie ciemna =D no i chciałam troche spolszczone
forum i tak tez bedzie! =D super ^^
ale jednak do Quidditcha sie przywiązałam.... -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
ja NIE powiedziałem, że to bedzie jutro
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Lilly |
![]()
|
Wiem
![]() Zaczekam cierpliwie ![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 20:00 |