wiersz o Armii Krajowej
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
wiersz o Armii Krajowej
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
..czyli cos na konkurs szkolny [ktory jest
im. Armii Krajowej ;p]
mysle, ze nie wyszedl zle, bo nawet nei pisany az tak baerdzo 'na konkurs' tylko nawet troche z weny =) wiec baaardzo mi zalezy na szczerych ocenach i opiniach [mozliwie tez jak najszybszych - zamierzam to oddac jutro ^^] =) *** krajobrazy majaczyły siwym dymem śmierci niczym niemy dramat wymuszały dreszcze strachu niebo łkało deszczem - łzy strapionych gwiazd w pustkach gwizdał wiatr szumiący wyrokami zapach krwi zaschniętej zagęszczał powietrze bezlitośnie dręczył uszy ten tragiczny strzał... i choć każdy drżał o życie to znaleźli się i tacy co swą krew przelali dla triumfu prawdy to byli Akowcy... - prawdziwi Polacy -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wysyłaj to na konkurs i wygraj to
dziewczyno, bo Ci się to należy. Ba!
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
bardzo piekny wiersz...
smialo wez udzial w konkursie... pamietaj, ze nawet jak go nie wygrasz, to i tak dla nas, forumowiczow, jestes wygrana... siwtenie piszesz gratuluje -------------------- |
Anet |
![]()
|
![]() mała księżniczka Grupa: czysta krew.. Postów: 144 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: raz w lewo, raz w prawo i prosto. Płeć: Mężczyzna ![]() |
o Kaśka, bez wachania możesz startować w
tym konkursie.
swietny. -------------------- Straceni jak Romeo i Julia, bez szansy na lepsze jutro.
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
piękny.....po prostu brak mi słów....te
słowa...a szczególnie te na końcu....trzymam kciuki za ciebie - życze
powowdzenia i pierwszej nagrody
![]() -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Vampi, wchodzoc wydawalo mi sie, ze jako
jeden z niewielu Twoich wierszy- ten mi sie nie spodoba. i sie
pomylilam.
nie wahaj sie, co do tego konkursu(: -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Yaten |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 16.04.2003 ![]() |
Nie trzeba nic poprawiac
![]() ![]() -------------------- Glod, Zaraza, Wojna i ... Smierc.
Czterej jezdzcy podlegli mi...Tylko mi...I wiesz, ze Cie kocham |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Baczyński mi na myśl przyszedł...
Wio na konkurs z tym - a jak nie wygrasz, to pobiję komisję!! -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Naprawdę wyjątkowy wiersz -- coś mnie
drażni w czwartej strofce (a może mi się tylko wydaje?) ale i tak jest na
pewno wart pierwszej nagrody. Gratuluje! (wygranej, którą niebawem
ogłoszą). =)
-------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 00:23 |