Inicjały Miłości
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Inicjały Miłości
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Inicjały Miłości
Na zakurzonym nagrobku Wygrawerowane Ponure inicjały Miłości Wiecznie młode Przypieczętowane Bólem i krwią Połączone na wieki Świętym węzłem Śmierci. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiec tak...
Na samym poczatku chce pochwalic temat wiersza... uwielbiam takie mroczne tematy, chociaz moze sa czesto uzywane, raczej nie traca aktualnosci... Wiersz krotki, tresciwy, bardzo ciekawy, ale jakos nie odnalazlam w nim nic dla siebie... Jest on dla mnie bardzo ladnym opowiedzeniem pewnego zjawiska... czekam na inne Twoje wiersze... Ten post był edytowany przez Mellisa: 16.09.2003 21:19 -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Dziwne intrygujace piekne ...
-------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Podoba mnie się
![]() ![]() -------------------- |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
bez swietego nie byloby
sensu...
Potti... ze tak powiem... Twoje wiersze sa coraz lepsze... Ten jest cudowny... -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Dobry wiersz, ale jakoś tak hmm... o
niczym...? Bo to właściwie po prostu opis pewnego zjawiska, taki
"wyciskacz łez" trochę... Co nie zmienia faktu, że widze duży
postęp w stosunku do poprzednich wierszy...
![]() -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 00:47 |