niezapomniany
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
niezapomniany
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
niezapomniany pochowałam ciebie w najciemniejszym zakątku mego serca oszukałam na chwilę myśli związując je szarym sznurkiem zapomnienia zasypałam piaskiem smutku nasze wspólne fotografie ale nadal patrzą na mnie spod poduszki te przenikliwe kochane oczy ech ja juz nie wiem zdaje mi sie taki prozaiczny i jakis nieregularny jest to napewno przykro mi nie umiem inaczej a moze ma byc taki 'surowy' wlasnie zeby oddawal 'tragizm' tego popierzonego wszystkiego? zostanie taki to wiem czekam na opinie, jak zawsze=) -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
mimo wszystko Vampi, sliczny.
tak przyjemnie sie czyta Twoje wiersze. niewazne, czy so regularne, czy nie, w ich przypadku. trafiajo i zapadajo w pamiec. =) gdybym ja go pisala, to podzielilabym na wiecej linijek. ale to chyba poprostu moje zboczenie. =) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm..
Twoje wiersze tak trudno sie komentuje... one sa poprostu inne, trudne, glebokie... To bardzo dobre cechy... Ten wiersz dziala bardzo na wyobraznie... podoba mi sie... gratuluje -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
A ja ci powiem: stać cię na więcej. Ten
wiersz jest ładny i przyjemny, ale chwieje się na brzeżku schematu. Czytałam
kilka twoich innych wierszy i myślę, że stać cię na więcej
![]() -------------------- |
Ola_z_warkoczykami |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Miasto Upiorów ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- O_Z_W vel Jamajka kocha Was!
"Gdy po latach będziesz wspominał stare dzieje w Equitasie, swemu dziecku co dorastać zaczyna - jedną radę mu dasz. Załóż szatę i przyszyj herb, tiarę na bakier włóż na bakier. W szeregu stań wśród czarodziei i razem z nami w świet rusz!" Majne Blog<--zapraszam :) |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
napewno temu komus z
jakiegostam bloga, Olu.
ech rozszyfrowalas mnie ze moim hobby jest kopiowanie cudzych wierszy i wstawianie ich na fiorum.. =((( [ciekawe tylko co to byl za blog,moze vampirka.blog.pl ? XD] -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Draco |
![]()
|
||
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Najpierw zaprezentuj dowód, a dopiero potem oskarżaj. A tak w ogóle to senny ten wiersz.. sentymentalny.. przewidywalny.. nie ruszył mnie ani trochę.. Może to przez to, że większość Twoich dzieł zaczyna się i kończy w podobny sposób..? Metafory też już mi znane.. z Twoich dzieł.. Nie wiem.. Nie bierz sobie tego do serca.. Chyba po prostu straciłem wyczucie. |
||
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Vampi, jak moglas nas tak oszukiwac
^__^
Ale i tak podobaja mi sie Twoje, kopiowane z blogow, wiersze ![]() pozdrawiam -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ładnie napisane, zdradza talent. Ale nic
odkrywczego. Płytkawa coś ta głębia.
|
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Dla mnie ten wiersz był wesoły, weselszy
od Twoich wszytskich innych wierszów. Oczywiście też jak zawsze piękny.
-------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Tak, Twoje wiersze trudno się
komentuje.
Piękny jak zawsze. Tylko... Lekko trąci monotonią. Bardzo leciutko. Ale jednak wyczuwalnie. Mimo to wciąż głęboki. Bardzo nawet. =* -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 13:46 |