Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+
.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
.
Amanda |
![]()
|
Unregistered ![]() |
..
Ten post był edytowany przez Amanda: 29.12.2014 19:37 |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
to mi sie kojarzy wiesz z czym?
hm. zz. z plaza, noca i ze.. smiercia na plazy, wiesz? =) jest bardozb bardzo .. udany niezwykle mi sie podoba ten wiersz, 100x bardziej niz poprzedni =) nono, az czekam na wiecej =D -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
mi dokładnie z tym samym.. i wiesz Amus, nie wiem, czy dobrze zrozumiałam ten wiersz, ale musiałam go przeczytac 2x.. ale jest wg mnie swietny, bo własnie sie czuje tak, jakbym stała na plaży, patrzyła na morze, i czuła wiatr.. tak.. potrafisz obrazować swoje wiersze. i jak juz mowilam, swietne metafory. czekamy na wiecej ![]() -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Moje pierwsze skojarzenie to skok w przepaść i długie oczekiwanie na upadek...
Bardzo dobry. Znów nie mam się do czego przyczepić=) Oby tak dalej=) -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
a moje pierwsze skojarzenie to futuryzm.
Chyba ze wzgledu na gre slow bez- -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak więc, powiedzieć chciałbym, że wiersz
przez Ciebie napisany, podobał mi się, najogólniej rzecz ujmując. Metafory,
w sposób zadziwiający, obrazowały mi jakże smutną, lecz prawdziwą sytuację.
Talent Twój, jak widzę, dna nie ma, więc pisz i ciesz nasz póki możesz, tego
typu pięknymi słowami. I nawet nie próbuj ust zasłaniać rubinowymi rączkami,
i krzyczeć, żeś nic takiego wielkiego nie uczyniła.
;-) |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Czyżbym ja jesce tego nie skomentowała?
Chyba nie XD Co mam powiedzieć? Bardzo oryginalnie...
![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 00:39 |