passa proszona, czasem bywa,
pokora usilnie wymagana;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
passa proszona, czasem bywa,
pokora usilnie wymagana;)
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
passa proszona
z powodu zażaleń skarg oraz listów męczącej modlitwy i zarzutów tęgiej listy wziąłeś sobie dzień wolny od mych nudnych spraw uśmierzających tandetą rzuciłeś z góry los prosto w dłonie i coś na odchodne przelotem mruknąłeś mam wolną rękę mam władzę i wolność uczta smakosza samodzielnych potraw jedna noc z zapachem bzu pod Twą nieobecność niespokojna i dziwna aż zjadłam paznokcie osobliwa burza zagadkowy sen nieruchoma twarz za oknem świt zdumiony ciemnym tłem do kogóż się modlić? i nikt nie uśmiechnie się kiedy zawiodę świat cały nie doda szeptem otuchy sama sobie wrogiem niepokornym ściągnełam fatum nieporadności - zgubione dwudzieścia cztery godziny z powodu zażaleń skarg oraz listów męczącej modlitwy i zarzutów tęgiej listy -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Vampirko, ja chyba nie muszę komentować,
ten wiersz mówi sam za siebie. Zazdroszcze ci takiej wrażliwości, talentu,
zdolności obserwacji. Jesteś po prostu niezwykła (ile ja juz razy to
powtarzałam????). Ten wiersz przemawia do mnie jak żaden inny i śmiem
twierdzić, że to jeden z najlepszych w Twoim dorobku. Jeśli nie najlepszy.
-------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Chyba najdojrzalszy z tych Twoich, które
czytałam...
No ash mi brak słów. Genialne, po prostu*_* Ash nie wiem, co ja tak właściwie myślę:) Wiem, co myślę: TOMIK WIDZĘ:) Jesteś najlepsza. Będziesz moim idolem?! ![]() -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
O, to, to, Cailith, jak zawsze
wyprzedzasz mnie o pół słowa. Ja tyż tomik widzę. U siebie na półce. Z
autografem autorki
![]() -------------------- |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Podoba mi sie temat i wymowa
wiersza.
Ale jednoczesnie jakos... nie wiem... moze ja mam dzis jakis niepoetycki nasrtoj... ale czegos mi brakuje... nie wiem czego. Przeczytam jeszcze raz, to moze to znajde =) A tomik z autografem to i ja chce =)) -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zabijcie mnie, a ja i tak pozostane
największym fanem tej poezji. Vampi, mistrzu.
|
Vlary |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katowice Płeć: Mężczyzna ![]() |
(No dobra, rzeczywiście ten wiersz jest
niezwykły... )
Tylko osobiście nie podobają mi się dwa zakończenia "listów" i "listy" - takie zbyt podobne w wymiowie... =) Aha! No i te paznokcie muszą być smaczne! Tylko uważaj, żeby Ci w gardle nie stanęły. Czyli: Bardzo mi się podoba. ![]() -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ty bardzo dobrze wiesz co powiemy
![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Jush sie nie bede rozpisywac, jakie to
piekne, bo wpadniesz w samozachwyt
![]() |
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
Chciałbyś ![]() Kasia.. Boze, naprawde, nie wiem co napisac. Twoje wiersze sa coraz lepsze.. I ten, jest taki.. długi, a pamietam, ze zaczynałas od króciutkich ![]() A z tym tomikiem powtarzac sie nie bede, mowiłam Ci juz 100x ;D -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Misiu...
Piękne. Ot co. Poprostu piękne. Aż mi łzy poleciały, o ja głupia:"D Czytałam to podczas jakiejś nastrojowej piosenki z winampa.. eh. Cmok;* -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
No nie... chciałam sobie dziś rano
pokrytykować wiersze oraz ludzi, a tu się nie da... Wiersz jest tak świetny,
że nie umiem tego słowami wyrazić. Zresztą, osoby które komentowały wyżej,
zrobiły to doskonale.
Chylę czoło mistrzu Acha -- jak już jesteśmy przy tomikach, to... Jak będę grzeczna, też dostanę autograf? ![]() -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
nie no spoko,
kelner, tomiki z autografami dla wszystkich XD jasne jasne, dostaniecie ![]() niech no ja tylko wydam ten zasrany tomik.. =P -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 00:38 |