kolekcjonerzy, (znaczków i
suszonych motyli ;D)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
kolekcjonerzy, (znaczków i
suszonych motyli ;D)
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
kolekcjonerzy
tyleż marzeń w mrokach wspomnień, tyleż chwil, co uleciały gdzieś niepostrzeżenie w dziwną otchłań i nadziei, ktore doń się przyczepiły, spadły w kosmos... pamiętam dobrze jego dłonie ciemne ładne i zadbane paznokcie nieuchwytne zapachy, kilka myśli przekazanych jednym spojrzeniem nieopisanych; klimaty miejsc, czar niepowtarzalnych gestów i sytuacje, które nikną nawet w snach... pamiętam dobrze jego oczy roześmiane przenikliwe i nieodgadniony błysk szkoda, że nie można już więcej spamiętać szkoda, że nie można skraść choć kilku minut straconych nieugiętemu czasowi pamiętam dobrze jego uśmiech niepohamowany kojący tylko nie pamiętam pożegnania proszę, nie przypominaj. nawet przy najbliższej okazji... (a umnie dziala pełen ABS, sama siebie na to natchnełam, swoja notka na blogu ;D ;P) -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Znów o nim. Ahh, Vampi..=P
To tyle odnośnie wiersza ![]() Nie mogłam Ci odpisać wtedy na GG, ba, nie dotarła do mnei nawet Twoja wiadomość. Net mi padł wówczas... Pozdrawiam I nie przejmuj się Nią(; -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Śliczny, aczkolwiek coś mi się z
zakończeniem nie podoba =) ale to subiektywna opinia... i tak nie masz
pojęcia, jak ja Ci tego talentu zazdroszczę =))
-------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
to mi sie najbardziej podoba chyba.. no własnie, ostatnia zwrotka cos mi nie pasuje, a raczej ostatni wers. ale i tak jest swietnie.. jak zwykle zreszta. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Vampi, czy aby napewno masz tyle lat, ile
podajesz? Bo aż ogarnia mnie zdziwienie, kiedy tak młoda kobieta wyciąga w
tak piękny sposób, tak ważne wnioski. Nie wiem, czy przychodzi Ci to łatwo,
ale wiedz, że wszystko co piszesz jest tak piękne, i tak prawdziwe, że aż
trudno tego nie przeczytać. Z każdego Twojego wiersza wynoszę coś nowego.
Czasem trochę odwagi i przekonanie, że jednak warto się starać, czasem
tłumię się sam w sobie.. Ale wszystko to jest prawidziwe, bardzo prawdziwe.
Mistrzu.
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ech, Draco.. rozszyfrowales mnie.
nie moge w koncu dluzej Was oszukiwac. tak naprawde mam 21lat i nazywam sie Laura Poświatowska [tak, tak... Halina P. to moja mama] naprawde gratuluje, mało kto by na to wpadł.. ech milo mi tu z wami bylo =) dobra konec zartow XD bo mnie wezmiecie za druga Leszczynke ;PP [swoja droga.. ciekawe co z nia i jej praca=))] jak zwykle Twoj koment zachwycil mnie najbardziej Draconie =D [bo najwiecej w nim superlatyw XD a-b-s ^^] hm.. dzieki, wow ;] -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
No Vampi, no, a zresztą, Ty już wiesz
pewnie, co chcę napisać=P
No coraz lepiej. Jesteś coraz bardziej przenikliwa, coraz celniej uderzasz w struny serc czytelników, coraz płynniej piszesz, coraz lepiej obserwujesz - i do tego jeszcze ten Twój niepowtarzalny styl, który mi tak bardzo "leży"=) PS. Ty nie możesz być taka młoda=P -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Musze! Boze musze sobie ten wiersz
gdzies wynotowac w pamieci! JEst cudowny! Taki jak ma byc nic dodac
nic ując! Świetnie!
-------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Vampirciu, jesteś po prostu rewelacyjna...
Nic więcej nie powiem... po prostu łzy z oczków wyciskasz
![]() -------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
a mnie ten wiersz nie poruszyl...
Musze sie wylamac... Masz specyficzny styl pisania i to sie chwali ale w tym wierszu odnajduje pewne nieprzemyslanie... W wierszach bardzo cenie pomysl na wykonanie zalozonego tematu, a tu mam ciekawy temat, ale niestety bez specyficznego pomyslu.... moim zdaniem... Poprostu gustujemy w roznych wierszach... Ale juz gdzies napisalam, ze dzisiaj moze zle interpretuje wiersze... zajrze jutro... -------------------- |
Marta |
![]()
|
![]() XXX Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 03.04.2003 ![]() |
jak czytam twoje wiersze to nieraz widze siebie. jak czytam twoje wiersze to nieraz chce sie schowac. jak czytam twoje wiersze to nieraz dostaje kompleksow
![]() |
Anet |
![]()
|
![]() mała księżniczka Grupa: czysta krew.. Postów: 144 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: raz w lewo, raz w prawo i prosto. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiesz, ten wiersz kojarzy mi się z kimś.
Tak bardzo się kojarzy. Dziwne nie?.
Tak vampi ma 21 lat jest na studiach już. ![]() -------------------- Straceni jak Romeo i Julia, bez szansy na lepsze jutro.
|
anna_maria |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
hm.. co ja tu mialam napisac?
jak czytam czyjąs poezje (np.Jasnorzewska) to nieczytam tego tak ot tylko zazwyczaj odnosze je do jakis swoich przezyc. Czasem zapisuje sobie te wiersze w pamietniku jezeli mnie bardzo poruszyly i wyrazaja po czesci to co czuje ( bo wiadomo,z e w 100% wyrazaja tylko autora) a wiesz.. ten wiersz sobie zapisalam w pamietniku.. bo jest dla mnie taki wazny bardzo slicznie |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 16:07 |