Zabiłeś
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zabiłeś
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Zabiłeś mnie
Choć nie chciałeś Zabiłeś Choć nie musiałeś Nie byłeś wrogi I nie przyjazny Czy jest więc szansa? Czy zejdą się nasze drogi W dalekiej przyszłości? Żal mam do Ciebie Choć nie chowałeś Prawdy za kłamstwa murami Zrobiłeś to jednak Zabiłeś mnie Słowami Oceniajcie |
Aelinamarth |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: z Mojej Tajemnej Krainy ![]() |
Niezłe. Przemyślany wiersz, co prawda
tematyka zupełnie nieoryginalna (,,Który skrzywdziłeś..." Miłosza na
przykład), ale to nic... Prawdę mówiąc czekam na więcej Twoich wierszy,
jeżeli lubisz pisać.
|
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Morn z wierszami to jest tak, że albo
wychodzą albo nie
![]() Staram się, ale ostatnio... nie wiem zresztą. Nie umiem swoich uczuć wyrazić na papierze. |
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Ten wiersz kojarzy mi się z piosenką
Nancy Sinatra "Bang bang". Jest chyba z soundtracku "Kill
Bill'a". Posłuchajcie.
Dzięki temu skojarzeniu chyba go lepiej zrozumiałem. Oceniam go dobrze. Myślę, że znalazłas ciekawy temat na wiersz. -------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm...
nie podoba mi sie temat... Jak niedawno pisala Alisia, nam sie podobaja tylko wiersze o smierci... Jak widac, smierc (nawet w przenosni) nie jest korzystnym tematem do wierszy... Wersy nie rytmiczne... okej, ale bez przesady... reasumujac, poprawnie, bez ciarek na plecach... -------------------- |
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Aaa tam. Mam taki nastrój, że niemal
wszystko mi się podoba. Masz szczęście.
![]() ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
czasami łopatologicznie
przedstawione dosłowności bywają efektowne i bardzo pożądne. i tutaj to mi
się właśnie podoba. coś jest w tym wierszu.
naprawdę Klaud, na pewno wywarł mnie jakieś wrażenie. i pewnie jeszcze długo będzie dźwięczał mi w uszach, bo tak to bywa, kiedy coś mi się podoba =) -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
anna_maria |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
niewiem wogóle o czym jest ten wiersz..
przeczytalam 2x i niemoge zrozumiec..
|
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Nie zrozumiesz go, bo mnie nie znasz i
nie wiesz o moich problemach.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 10:58 |