***, znów o cynamonie i
konwaliach
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
***, znów o cynamonie i
konwaliach
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Wiersz stary, znaleziony w pamietniku...
ale ogolnie nie wiem czemu o nim zapomniałam..
*** Przyjdź do mnie we śnie Uracz mnie swą pieszczotą Zostaw cynamonowy pocałunek Obsyp trującymi konwaliami A potem utop w wannie róż -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
podoba mi sie.
taki.. obrazowy, ciekawe epitety. tylko, moglabys bardziej rozwinac.. wtedy jeszcze bardziejby trafiał. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Bern => ja nawet nie pamietam kiedy go
napisalam (nie pisz dat, ale kurcze musze zaczac). Jakbym pamietala o co
chpdfzi to mze bym rozwinela... ^^"
A ogolnie to chyba gdyby byl dluzszy nie przedstawilby tego, co przedstawia obecnie. -------------------- z podpisów pod postami:
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
wow, romantic...ale cos mi te trujace
konwalie tutaj mącą =)
p.s: co to w twoim avatku? |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ładny... choć krótki
![]() ![]() -------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
krotki - to jego zdecydowana
zaleta...
zauwazylam (nawet na swoim przykladzie), ze im dluzej poeta pisze, tym dluzsze robia sie jego wiersze... a jak ja czesto mowie: 'malo slów, dużo treści' to jest sztuka... podoba mi sie, ale taki jakis jednostronny... bez specyficznego polotu... -------------------- |
Egwadien |
![]()
|
Wiesz... ja pisze bardzo dlugo. Bardzo? No
moze przesadzilam. ale od 2 lat. I widac poprawe. Kiedys moje wiersze, to
nie byla poezja, tylko posklejane slowa. I bylo dluzej. Teraz pisze roznie.
Tak jakos wychodzi ^^"
-------------------- z podpisów pod postami:
Vlary |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katowice Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jasne, że ładny =P.
Lubię takie zwroty akcji. Tu pieszczota, a tu zaraz nożem w gardło... Pamiętasz? Też Ci kiedyś taki napisałem... ^^'' -------------------- |
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Łał.
![]() Muszę przyznać, że bardzo smaczne cacko. Takie niby proste, poukładane.. A jednak tajemnicze, ociekające niewinną krwią.. Porównałbym ten wiersz do zgwałconej kobiety, która całe życie chciała zostać dziewicą. A dlaczego? Bo nie wszystko co pięknie się przedstawia na początku, musi się dobrze skończyć. Auuu! |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Widziałam to wszystko jak go czytałam. B.
mi się podoba. Lekki, ciepły, przytulny? Tak chyba moge go określic
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Egwadien |
![]()
|
tu utopienie tez przytulne?
;-P
Dzieki za opinie. Ale ludzisa! w tym samym czasie dodaam drugi wiersz - "Wyplywa" nie zapominajcie o nim ^^ (odsylam Was tez tam ^^) -------------------- z podpisów pod postami:
Myśka |
![]()
|
||
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
draco, ty zboczeńcu jeden;P Co tu mówić... proste, ale urzekajoce=) Jak dla mnie - naciągana 5 ;)) -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
||
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Wszystko sklada sie w taka całosc... i ta
całosc jest przyjemna, przytulna
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 10:51 |