Miła Twórczość Obrazkowa Czyli..., ...własne podpisy XD
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Miła Twórczość Obrazkowa Czyli..., ...własne podpisy XD
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ok. Pomysł rozpoczał swe zycie od paru obrazków na Zabawmy sie w Trelawney. Pomyslałem że byłby tam za duzy offtop wic postanowiłem zrobic to tutaj... voila:
*** ![]() - Ale, ale ja jestem Dan Radcliffe! No wie pan ten od Harry'ego Pottera - Od Harry'ego Pottera? Idź precz ciemna maso!!! - No pieknie... Przyjeżdżaj do Polski mówili. Tu jest fajnie mówili... *** narazie jeden ale... licze na was moi drodzy --- EDIT: prosze sama obecnos modka na mnie ![]() *** ![]() - Co Hagrid mówił o ptakach? Że co robią jak startują? Ten post był edytowany przez kubik: 24.07.2005 19:44 -------------------- ...
|
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Ja takie skromniutkie
![]() Jedno. ![]() Harry: A wszystko to - bo Hermionę kocham! Hermiona - Powiedz Ronie, powiedz czemu, odeszłeś razem ze swetrem przedstawiającym strusia Emu! |
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() - O cholera, chyba pomyliłem bajki! |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Harry: Ginny, musiałaś
tak mocno wypastować tą podłogę? Wszystko mnie teraz boli. Ginny: Oj... przepraszam Harry. Strasznie śliskie. To przez tą nową pastę od Rona. Muszę złożyć reklamację. Ron: Puść mnie! Puść! Harry: Wygrałem w Totka! Wygrałem! Wygrałem! Hermiona: Dobrze, zapiszesz nam to w testamencie, ale bądź cicho, dziwię się, że ta ściana nie popełniła jeszcze samobójstwa. ![]() Harry: Tom, to będzie boleć? Tom Którego Nie Widać Na Zdjęciu: Cicho, to nowe zaklęcie, myślę, że wyjdzie. Harry: Taak, gorzej jeśli wyjdzie tak jak z tą różdżką Rona. TKNWNZ: Chcesz mieć ułożone włosy czy nie? Harry: Muszę, konkurs piękności się zbliża, jak znów przegram z Malfoyem to stracę moje fanki. Ten post był edytowany przez vampirka: 07.10.2016 12:05 |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
![]() - Uśmiech, panowie! *** ![]() -Jeszszszcze tylkhooo jeeeden ł-ł-łyk.... *** ![]() -Ja mam pytanie, psze pana... Znaczy... to kogo właściwie miałem grać? -------------------- |
Lousie |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 165 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Z daleka XD ![]() |
To nie jest moje:
![]() Harry- No nie!Znowu klasówka! Ron- "Imię i Nazwisko".Czy zawsze muszą zadawać takie trudne pytania? Harry- To jeszcze nie wszystko.Popatrz tutaj. Ron- Co? Do jakiej szkoły chodzę?A skąd ja to mam do cholery wiedzieć? Ten post był edytowany przez kubik: 24.07.2005 19:48 -------------------- One day you will ask
me what's more important, your life or mine? And I will say, my life, then you will walk away, never knowing that you are my life. ---------------------------- |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() Mysli Dana - Aaaa! Węźcie go odemnie to jest jakis gej! Szept Cuarona - Ok Dan więc dzisiaj u mnie na przyczepie. Szept Dana - Tak jest prosze pana Mysli Dana - [GULP! Yyyy HELP ME!!!] *** ![]() Cuaron - Dobra Emma. Teraz pójdziesz wzdłuż tych dyń i... Mysli Emmy - Dzisiaj dostałam 100 mejli od takiego jednego co sie kubik podpisał hmmm fajne. ![]() Dan - Oj to Tyskie jest jednak mocniejsze od kremowego... Rupert - Co jest Alek masz cos mocniejszego. Dla nas mężczyzn rozumiesz [lookniecia na Dana] Cuaron - Mam cos czego nawet w necie nie widzieliście: Polska Wódke! Dan - Oh my God!!! -------------------- ...
|
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
![]() Dan (myśli): Ale mi się chce siku... Ale spokojnie, uśmiech jakgdyby nigdy nic! ![]() Emma: Co tu tak jedzie? Dan (szeptem do siebie): Ufff... Od razu lepiej, ale... Co? Popuściłem! Ja POPUŚCIŁEM!!! ![]() Dan: Haha, to nic takiego! Zaraz to posprzątam... ![]() Emma: Widzisz, Dan? Co ten Rupert wyprawia? Dan (myśli): Znów mi się chce... O rany, co oni dali do tego picia? ![]() Dan: Nie wytrzymam!!! Nie wytrzymam!!! |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() Harry: Ron! Przestań się popisywać do diabła tylko jedź! ![]() Snape: Potter! Nie wpychaj w siebie wszystkiego! Inni też chcą coś zjeść! Ten post był edytowany przez kubik: 24.07.2005 19:51 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Zdzihó |
![]()
|
Unregistered ![]() |
![]() -Gdzie ty z tą kamerą?! Ja tu list do ojca chrzestnego piszę!! -Dobra, dobra, już idę... ![]() -Ron!! Co ty z robisz?? -Ja, panie profesorze? Aaa, tak sobie pomyślałem, że Hagrid ma za dużo kurczaków, i trochę sobie popisałem po ścianach... Ten post był edytowany przez kubik: 24.07.2005 19:53 |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() Snape: Wiec powiadasz, że moje problemy z wlosami to moze być niedobór czosnku? ![]() Hagrid: Tylko ostrożnie Harry. To nasz dzisiejszy obiad Ten post był edytowany przez kubik: 24.07.2005 20:02 -------------------- |
kubik |
![]()
|
![]() Herm/Emma: Come a little closer Dan/Harry Harry/Dan: Ejże Emma czy nie jestesmy na TO za młodzi Herm/Emma: Ech Dan ty mięczaku! ![]() Draco: Widzisz Crabb najpierw chusteczke dokładnie obsmarkuwujemy, a potem na Pottera!!! Crabb: Aha...yyy...aaa... haha. Po chwili... Harry: KTO TO ZROBIŁ!!!! RON! NIE SMIEJ SIE SMIAC!!!! Snape: Potter twój dom traci 20 pkt. Harry: P***ol sie Snape: Ekskius mi? Ten post był edytowany przez kubik: 24.07.2005 19:55 -------------------- ...
|
peggy_brown |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 15.12.2003 Skąd: Wałbrzych ![]() |
Ech, świetni jesteście
![]() ![]() Petunia: Że co...? Że niby gaz podrożał? Kurde mać, niech ja do nich zadzwonię! ![]() Ron: Cholera, Harry, sufit się sypie... Harry: Jedz szybciej, idioto, to zdążymy uciec! ![]() Dan: Kurka, a myślałem, że wybieg dla modelek szykują.... Ładne tyłki bym se pooglądał, a tu trzeba z Malfoy'em walczyć. Ech, ciężkie życie aktora.... ![]() Hagrid: Czujesz jak kopie? Harry: No... ![]() Ron: Jeszcze trochę w prawo, teraz w lewo, jeszcze ociupińkę... Jest, stój! Harry: Dobra, ale pamietaj, że jutro ty robisz za antenę! |
peggy_brown |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 15.12.2003 Skąd: Wałbrzych ![]() |
![]() Rupert: W mordę jeża, Dan, on zaczyna być popularniejszy od nas... popatrz, wszyscy go fotografują! Dan: Nie martw się, zawczasu załatwiłem to z Rowling... W VI części go nie będzie Rupert: Co? W VI dopiero?! Do tego czasu stracę wszystkie fanki! Już nie będą mnie prosić, żebym im się podpisał na majtkach.... Dan: No niestety, takie życie. |
kubik |
![]()
|
![]() Lupin: No to co Harry, skaczemy teraz czy dopiero po V tomie? Ten post był edytowany przez kubik: 24.07.2005 20:07 -------------------- ...
|
kallafiorr |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 25.05.2004 ![]() |
![]() S: Wyczuwam, wyczówam... och taaak Neville? N: Ta- takk? S: Nie myłes głowy od tygodnia tak? N: O_o jak pani zgadła reszta: uuhhhhhh |
Seba(NeO) |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 20.06.2004 Skąd: Earth->Polish(smacznego)->Breslau ![]() |
Ron- Ja będę pierwszy!! Harry- Trochę niżej to wejdę do kabiny i udusze chama!! Maszynista- Nas nie dogoniat -------------------- Niniejszy podpis jest identyczny z tym, który właśnie czytasz.
|
Shona |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 23.05.2003 Skąd: Parafia Św. WC Kaczki ![]() |
![]() Rowling: Ju tokin tu mi, he, he? ![]() Bóg: I zbudujesz chatkę i zabierzesz na nią po dwa zwierzęta każdego gatunku... Hagrid: Tak, Panie Ten post był edytowany przez kubik: 24.07.2005 20:04 -------------------- |
Seba(NeO) |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 20.06.2004 Skąd: Earth->Polish(smacznego)->Breslau ![]() |
![]() Harry-Oooooooo!! Lata lata!!! Ale fajnie!!!! I co dalej??? ![]() Hagrid-Tylko nie strzelajcie mam żonę i dzieci... Śmierciożerca z AK-47-Te wszystko z Hogwartu to twoje? Hagrid-Eeee... tak tak to wszyściutko Ten post był edytowany przez Seba(NeO): 05.08.2004 22:26 -------------------- Niniejszy podpis jest identyczny z tym, który właśnie czytasz.
|
kubik |
![]()
|
Ha
no to robie zwyczajowy bump i wskrzeszam temat. Jak widzicie [ci co postowali w nim wcześniej] zniknęły dwie strony postów. Powód? Prosty, linki były martwe i straszył napis 'user posted image' Drugim była co tu duzo mówić cenzura jakościowa tych obrazków ![]() Zapraszam do dalszego wygłaszania kwestii niewypowiedzianych ![]() -------------------- ...
|
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Nie wiem jak sie daje obrazki od razu,ale jest link
![]() ![]() Dan: He is GORGEOUS! *________* Rupert: O nie zboczylu, nie zaczynaj z tym znowu....ja zobaczylem go pierwszy *_* edit/// W taga CODE [img]adres[/img] ![]() Ten post był edytowany przez kubik: 24.07.2005 21:05 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
kubik |
![]()
|
![]() Ben: Jen patrz znalazłem zaklęcie krowiego łajna. Haha teraz zrobie dowcip Mattowi! Jennifer Garner: BEN Schowaj tą książkę! Mugole patrzą! A poza tym coś na kaca byś znalazł a nie. ![]() Dan: No co ty Mike!? Mam to wszystko wysprzątać? Mike: Nie waż się podnosić głosu na rezysera swego. Dan: Ale ja ma takie delikatbne rączki, patrz. Mike Chcesz poznac moją delikatna rączkę? Later: ![]() Dan: O Boże jaki smród! Chyba zaraz zwymiotuje. A te górki to... blueeeee! -------------------- ...
|
Berta Griphook |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 25.07.2005 ![]() |
![]() Rupert : Pamiętajcie najważniejsze to się wyluzować Emma : Najważniejsze to szczery uśmiech Dan : Najważniejsze to szczeru uśmiech i świetna fryzura -------------------- "Kiedy wycięte zostanie ostatnie drzewo, ostatnia rzeka zostanie zatruta i zginie ostatnia ryba, odkryjemy, że nie można jeść pieniędzy."
|
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
;PP Dobre.
Ja bym to jeszcze zatytulowala "Nowy sklad The Weird Sisters" ;P Ten post był edytowany przez Pszczola: 26.07.2005 00:47 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
Berta Griphook |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 25.07.2005 ![]() |
![]() Widziałam orła cień... ![]() Hermiona : Hary nie pij tego... Ron: A jak ducha ma ??? -------------------- "Kiedy wycięte zostanie ostatnie drzewo, ostatnia rzeka zostanie zatruta i zginie ostatnia ryba, odkryjemy, że nie można jeść pieniędzy."
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:28 |