coś..., mojego
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
coś..., mojego
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
odchodzę daleko tracąc świadomość prawdziwego człowieka. nie mogę robić tego więcej to znieważa wychowanie moich rodziców i dom mój. smakiem miłości, ponoć wiele można określić. Ten post był edytowany przez voldius: 31.12.2003 13:43 |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
czemu mają służyć te numerki?
|
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
oddzieleniu?
Ale nie ma co. wdzieczny tytul. pasuje... -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Chelsey |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Lublin ![]() |
Ha! ja tez się przeczepie do numerków
bo mi zepsuły przyjemność czytania =='
-------------------- Pyłem księżycowym być na twoich stopach,
wiatrem przy twej wstążce, mlekiem w twoim kubku, papierosem w ustach, ścieżką pośród chabrów, ławką gdzie spoczywasz, książką, którą czytasz. Przeszyć cię jak nitką, otoczyć jak przestwór, być porami roku dla twych drogich oczu i ogniem w kominku, i dachem, co chroni przed deszczem. Gałczyński ---------------------------------- #blog# #site# |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm...
bardzo ciekawy wiersz... w drugiej zwrotce cos nie tak z rytmem i sie lekko sypie... skrocilabym druga linijke, albo podzielila inaczej 2 i 3 wers... ogolnie bardzo mi sie podoba ... małą formą też mozna podbic serca... moje podbiłes w polowie... ^__^ gratuluje i pozdrawiam -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Zgodze sie z Mellisa ciekawy, ale dla
mnie nie porywajacy. Nie przeszły mnie ciarki, nie wywołało to żadnych
uczuć.
-------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Ładny, lubię krótkie wiersze (bardzo lubię
=))
Nabardziej podobają mi się dwa ostatnie wersy... Ale trzecia zwrotka się mi nie podoba... gryzie się z całością... "dom mój" -- to mi nie pasuje =) Acha, może się i nie znam, ale myślę, że jak dajesz kropki i przecinki to powinieneś jeszcze wprowadzić wielkie litery. Ale mogę się mylić, nie wiem jak powinno być, więc tylko delikatnie sugeruję^^ -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
zaczął się interesująco, dość specyficznie, ale na swój sposób ciekawie, koniec jest też zastanawiający, jednak zdezorientował mnie fragment o domu i rodzicach.. jakoś mi tu nie pasuje.. zupełnie nie pasuje mi do reszty.. jest jakby.. hm.. nie wiem, ciężko określić.. i jeszcze to słowo; znieważa. brzmi trochę sztucznie i górnolotnie.. generalnie Twój wiersz zburzył mi spokój =) sama już nie wiem, co o nim myśleć.
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 16:14 |