Rymowana powieść o Marcinie -
Zozolowcu, Z serii - Legendy Klanu Zozolowego
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rymowana powieść o Marcinie -
Zozolowcu, Z serii - Legendy Klanu Zozolowego
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Obiecałam, to daję. Nie bez przyczyny w
tym terminie. Coś takiego, by osłodzić wszystkim powrót do szkoły
![]() 1. Przedstawiam Wam tego małego bohatera Co je Zozole i biało - czerwony krawat ubiera Rodzice nazwali go Marcin Chłopiec, którego mama codziennie karci. Przygód ów Marcin miał wiele Czy znalazł tego, kto będzie mu przyjacielem? Z tych słów się paru rzeczy o nim dowiecie Liczę na to, że nikomu o Legendach Klanu Zozolowego nie powiecie. 2. Gdy Marcin wyjechał na wakacje Na kolonii nazbierał akacje Sprzedał kwiaty I dostał pieniądze za to. 3. Po powrocie do domu Nie mówiąc nikomu Poszedł do cukierni Pana Ciacha Lecz po drodze się zawahał. Może kupić coś innego? Lepszego? Pobiegł więc po lizaki Co miały różne smaki. 4. Krzyczy mama, tata wrzeszczy Jęczy brat, siostra trzeszczy Wydać wszystkiego pieniądze na lizaki?! A w szkole? Ciągle draki. Mało Zozoli? Nie martwcie się, będzie ich, aż nadto. |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
A mi już od zozoli zaczyna się kręcić w
żołondku..
Jedyne co dobrego da się z nich zrobić to wywar powodujący bóle głowy i po części odruchy wymiotne. A wiersz - dziwny. Moje - nie lepsze. Ale zozolom mówie NIE! XP -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
voldius |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
buhahahahah... co to ma być ?
![]() |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
to ma byc smieszna bezsensowan rymowanka
=P
Byloby ok, gdybys rytmu nie zgubila... i te rymy troche banalne... -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
||
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Ty Antyzozolowcu jeden ^^ No to napisz o Tymbarkach, porównamy ![]() Spoko, jeszcze się rozkręcę ^^ |
||
Hefaj |
![]()
|
||||
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
A żebyś wiedziała że nie napiszę. Bo pieprzenie o Leperze , ząbolach czy Tymbarku w wierszu nie jest w moim guście. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||||
Klaud ze Slytha |
![]()
|
jakich ząbolach, jakich ząbolach?
![]() Masz problemy ^^ |
Hefaj |
![]()
|
||
Normalnych Ząbolach. I nawzajem , problemie XP ![]() -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ja jestem problem? ^^ Samżeś
problem
![]() Problem natury antyzozolowej ^^ Jutro w szkole luźne lekcje (i tylko 4), to coś spróbuję przynajmniej naskrobać, zaszyję się w bibliotece (czy to normalne, że spędzam tam każdą przerwę?). |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 11:11 |