śmierć
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
śmierć
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
spotykając ją,
czuł kabel na szyi probując swą duszę ratować wyzionął ducha niemiłosiernie gnębić ich będzie. oby krótko, ażeby nie dożyli. na śmierć ich patrząc, grzebiąc w pamięci mogli być znajomymi szukającymi skończenia zabawy. Ku chwale 13-letniego Damiana z Pabianic brutalnie zamordowanego 2-go stycznia tego roku. Żyj w wiecznym pokoju. 7.I.04 r. Ten post był edytowany przez voldius: 07.01.2004 21:52 |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Piszesz wiersze odrobinę schematycznie....
Nie bardzo do mnie przemówił, ale na pewnio bardziej mi się podoba niż twoje
poprzednie.
-------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
podoba mi sie...
jestem dzisiaj oslabiona i taka tematyka bardzo do mnie trafia... po raz kolejny stwierdzam, ze wiersze sa zalezne od chwili... sa takie kruche... i przy tym piekne... nie wyczulam schematycznosci, chociaz... jakby sie lepiej przyjrzec, dostrzega sie pewne zaplanowane elementy i dobrze... ja tak lubie... ^^ strasznie mi sie to podoba... zakonczenie troche nieszczegolne... nio ale ogolem jestem na tak... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 16:22 |