"Myśli" i
"Rozstanie"
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
"Myśli" i
"Rozstanie"
punkie_justine |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
To co udało mi się sklecić podczas dzisiejszego dnia (lekcja religii i polski). Wydaje mi się, że są całkiem przyjemne. Z resztą sami oceńcie.
MYŚLI Każdy dzień - wspomnieniem Przeszłość - zatraceniem Przyjaźń - ukojeniem Miłość - pragnieniem?! Tonąc w morzu myśli, zostawiając w głowie ślad o tym, co było. Czy nie wróci? Odpowiedź brzmi TAK Dlatego nie czekaj na jutro. ROZSTANIE Nieważna jest miłość Nie ważne rozstanie bo już niedługo każdy z nas po różnych stronach barykady stanie. Ale jeno pozostanie - wspomnienia których nie zniszczy nawet mur zapomnienia... Ten post był edytowany przez punkie_justine: 09.01.2004 16:22 -------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
Nea |
![]()
|
||
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
O to mi się podobało. A ogólnie... cóż, nie podoba mi się, że jest to napisane rymami. Poza tym trochę krótkie i trochę.... za proste ? |
||
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
A mi się właśnie ten fragment najmniej
spodobał. Pierwszy wiersz- ładny, zgrabny. Drugi nie przypadł mi do gustu.
Ale coś w nich jest
![]() -------------------- |
punkie_justine |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
Hehe... Dziękuję
![]() -------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
ten fragment najlepszy. przypominaja mi te wiersze takie.. "wierszyczki" z pamietnikow. jak na poczatek - niezle. ale sprobuj nie rymowac i napisac cos dluzszego - jestem ciekawa, jak Ci wyjdzie. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Morn, masz główke?
To sobie zrob śrubu, śrubu ale w głowce... aha... Ty nie masz glowy ^^' ćwoku PS. ktos pozazdroscil i sam sie zabawia w tak zwanego murofa... XD szpanera wiersze przyjemne, ale to nie jest ich zaleta... zbyt 'słodkie'... takie banalne... nie lubie takiego stylu... -------------------- |
Cat |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
Gdzie się podział poeta natchniony? Jak można "klecić" wiersze. Słowo "klecić" z niewiadomych powodów kojarzy mi się z pierogami ![]() No ale do samych wierszy. Skomentuję to krótko. Po co ty to umieszczasz? Koniec komentarza. Morn-czymś zawiało od tego,ale... to taki inny rodzaj wiaterka (wiaterku?) ![]() |
||
punkie_justine |
![]()
|
||
Umieszczam je bo tak mi się podoba i mam do tego pełne prawo. Ktoś mi zabroni? Nikomu nie kazuję ich komentować, albo Cię się podobają, albo nie. Mamy wolność słowa w tym kraju. -------------------- "I was never faithful
||
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
No tak ,nie przeczę- masz pełne prawo do
umieszczania. Tylko kto ci pozwolił gwałcić moje biedne i niewinne odczucia
estetyczne?
|
Chelsey |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Lublin ![]() |
Cat, co jak co ale niewinność to dla
ciebie obce słowo
![]() -------------------- Pyłem księżycowym być na twoich stopach,
wiatrem przy twej wstążce, mlekiem w twoim kubku, papierosem w ustach, ścieżką pośród chabrów, ławką gdzie spoczywasz, książką, którą czytasz. Przeszyć cię jak nitką, otoczyć jak przestwór, być porami roku dla twych drogich oczu i ogniem w kominku, i dachem, co chroni przed deszczem. Gałczyński ---------------------------------- #blog# #site# |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Taa... przeczytałam te wiersze, ale nic z
nich nie pamietam.
A czy wiersz nie ma trafiać do czytalnika? Chyba jednak tak ![]() Co do formy, zupełnie mi nie odpowiada, uczuc to we mnie nie wywołało. W ogóle. Twoje wiersze (a czytałam ich już pare) nie są takie warte... dłuzszego zastanowienia ;/ Pozdrawiam -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 13:40 |