skrzywdziłeś
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
skrzywdziłeś
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Udając się ponurym rankiem,
nad rzekę krwii z ran zaszytych, nie wiedziałeś co cię czeka, nie wiedziałeś żeś zabity. Cztery kratki w okienkach widziane, wolno otwierające ci drogę, nie dające spokoju obywatelowi. Smakując chleba z kozackich ziem, płaczące marności zjadały nawet kości, własnych dzieci. Pękało wszystko już się załamywało i nkit z tych wiernych przjaciół nie znalazł ratunku. sam się powiesiłeś *** sorry za 'literówę'. Ten post był edytowany przez voldius: 30.01.2004 09:38 |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
ciekawa forma, jezyk, styl..
ale wiersz nie przemawia do mnie. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Mellisa |
![]()
|
||
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ech,
szkoda...
to wyglada tak, jakbys nie wiedzial jak sie pisze 'nie z czasownikami' i dla pewnosci napisales raz tak, a raz odwrotnie... zabawne... no nie wiem... jakies to zimne... moze i tak mialo byc, ale ciezkie sytuacje mozna takze przedstawic w bardziej podgrzany sposob... nie no... poprawnie... ale... -------------------- |
||
Triad |
![]()
|
||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
<w słuchawkach na full Salvation
Cranberries-u> Hmm, ciekawie się zaczęło... Przeczytałam wiersz dwukrotnie... I sama nadal nie wiem co o nim myśleć...
Skojarzyło mi się to wręcz z obozem Aushwitz... Wybacz... Wydaje mi się, iż wszystko jest poprawne... Ale czuje jakby każda zwrotka była o czym innym... Mimo to... i tak uważam Twoją twórczość, za bardzo kontrowersyjną... I powiem szczerze, Twój wiersz zostawił we mnie jakiś ślad... nawet jeśli jest nie wielki, to cały czas o nim pamiętam =') -------------------- wybawca much.
|
||
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Triad i dobrze Ci się raczej kojarzy.
trochę o to mi chodziło. o Europę w latach 1900-1990. wszytsko się z czymś
łączy.
nie wierzę i niewierzę było literówką za którą przepraszam. Morn ja sam w tym rytmu nie czułem. Mell... hmm dzięki =) raczej gramatykę i ortografię języka polskiego znam. tylko czasem zastanawiam się nad 'nie z przymiotnkimai' i nad' -uje'. nie pasują mi. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Poierwsza zwrotka - łał. Zaskoczyła mnie i
to całkiem miło. Potem... trochę wypadłeś ze stylu (mojego, bo swój
utrzymałeś
![]() Jednakże wiersz jest dobry i mimo iż zwykle nie zgadzamy się względem pojęcia poezji, ale tu musze przyznać ci rację. Wiersz b. dobry z małymi wadami ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Sihaja: 30.01.2004 13:04 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 13:36 |