-***-, krótki wiersz
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
-***-, krótki wiersz
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Taki impuls chwili, jedno uczucie i
wypleciona kompozycja.
Pozdrawiam ![]() Na moich ustach wciąż Cztery słowa słyszalne były Wydawały się prawdą, Ogniem, którego nic nie zgasi Teraz „wszystko ma koniec” Brzmi w moich uszach Stałam się Niepotrzebna? Kiedyś każdy zastąpi każdego A dziwne jest to, Że tylko uśmiech Maluje się na mojej twarzy -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Przy "Kiedyś każdy zastąpi
każdego" lekko się wybiłam, jakbym straciła równowagę..ale naszczęście
szczęśliwie dotarłam do mety =")
Podoba mi się,proste ktrótkie i ujmujące.. Taką własnie prostotą.. Stoickim spokojem.. Podoba mi się ,naprawdę =") -------------------- wybawca much.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Wiersz w Twoim stylu: ciepły, delikatny,
uczuciowy
![]() ![]() Czekam na więcej. Uzależnionam ![]() -------------------- |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
podoba mi sie. krotkie, ale trafilo do
mnie. uczuciowie. takie.. Twoje.
![]() -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Jesuuu... dzieki nawet nie wiedziałam, że
się spodoba.
No dziekuje Wam bardzo ;* Kochani jesteście ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
cieplutki...
malutki... minimalny... szept do ucha, kiedy drzwi sie zamknely... skromny... piekny... *_* gratuluje =* -------------------- |
Dark - Lady |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 20.11.2003 Skąd: Duży ciemny cmentarz ![]() |
Kompletne dno...
Brak taktu... Do d*** Dzięki za uwagę... -------------------- Z praw Murphy'ego.
"To czego szukasz, znajdziesz w ostatnim spośród możliwych miejsc." "Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo powoduje tycie." "Wszystkie sprawy szlag trafia jednocześnie." "Uśmiechnij się, jutro będzie gorzej." "Światełko w tunelu? - To reflektory nadjeżdżającego pociągu." |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dark-Lady czy Ty przypadkiem nie
przesadzasz?
rowumiem, ze moze Ci sie nie podobac, ale forum 'poezja' nie jest miejscem na wulgarne wypowiedzi... ale skoro uwazasz, ze to denne, to pewnie Twoje wiersze sa niesamowicie dobre... nio ciekawe... moze sie pochwalisz? czy bedziesz komentowac w ciemno? pozdrawiam... -------------------- |
Mara |
![]()
|
Eeee...
![]() Hmm... a wiecie co.. ![]() Nic nie powiem. Każdy ma swoje zdanie. Ja tam swoich wierszy nie bronie. Jak sie komus nie podoba... no nic ![]() Moze to jest w jakis sposob mobilizacja. A wulgaryzmy pomine milczeniem ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Mara, właśnie tym postem pokazałaś, że
masz takt =)
wiersz oddający charakter Twój i Twojej poezji. połączenie delikatności i lekkości z przemawiającym przesłaniem. mała rzecz, a cieszy. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Śliczne te słowa, nie zaprzeczę, że wiersz
jest niezły, ale...
No właśnie -- mam "ale". ...nie zadowolił mnie, zważywszy na Twoje wcześniejsze... Wiesz, od wielkich poetów wymaga się nie tylko tego, aby trzymali klasę (bo to by się szybko znudziło), ale również, żeby zaskakiwali ciągle czymś nowym, lepszym jeszcze niż poprzednie. Więc czuję pewnien niedosyt. Ale się tylko czepiam, wiedz to, i pisz dalej, bo masz talent. -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Mara |
![]()
|
Muszka naprawdę mnie zdziwiłas tym
postem.
Nie tym, że czujesz niedosyt. Nie tym, że uważam mój wiersz za niezły. Ale dlatego, że mówisz, że mam talent. I chyba jednak muszie sie nie zgodzić ![]() Talent posiadają nieliczni. Bardzo mało osób ![]() Mi do tego wiele brakuje. Ale no cóż. To bardzo miłe. Dziękuje ;* -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Mellisa |
![]()
|
Mara, nie gadaj glupot...
=)
przeciez kazdy tu na forum powie Ci glosno (napisze wyraznie ^^), ze takiej utalentowanej osobki nie ma drugiej... Talent ma kazdy... tylko nie wszyscy umieja z niego korzystac... Ty umiesz... i chwała Ci za to dziekuje =* -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 18:49 |