Tchnienie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Tchnienie
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Zerwać dziś wszystkie czerwone forsycje złożyć w ofierze u Twoich stóp za jedno słowo oddać całe życie i poczuć że kochasz 'aż po grób' Mieć własne niebo z widokiem na niebo nie bać się spojrzeć w Twą zimną twarz pokochać nareszcie siebie samego - tak niewiele pragnę, Ojcze nasz... -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Triad |
![]()
|
||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
<W słuchawkach "Tfu" Kasi Nosowskiej...> Niestety nie powaliło mnie...
W tym momencie się uśmiechnełam... I zrobiło mi się leciutko... Po czym zostałam brutalnie znokautowana zwrotem "Ojcze Nasz"..brrr.. Ogólnie,lekkie...jak piórko i nic więcej jak dla mnie ="( Przykro mi... -------------------- wybawca much.
|
||
Mara |
![]()
|
||
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Hmm... ładnie to mogę powiedzieć.
Przypomina mi to tytul pewnej książki "niebo z widokiem na niebo". Wiersz... cóż delikatny. Lubię takie wiersze ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
||
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
jak zauważyłem zaczynają mi się gusta
'wierszowe' zmieniać
![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ładne, Cailith....
![]() A tak poza tym.... :* :* :* -------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cailith... *_*
poprostu trafiłas w moj gust... cos cudownego... jestem pod tak wielkim wrazeniem, ze az mnie ściska ^^ malutkie dzielo o wielkim przekazie, śliczna forma, ladne rymy Cailith, jestes wielka... gratuluje =* -------------------- |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Mówiłam, że następnego dnia będzie mi się
bardziej podobał. Już nawet nie brzmi mi jak piosenka disco-polo (te, ja
musiałam być wtedy pijana).
Ładnie, ale bez głębi... no cóż... wiesz kocham Twoje wiersze, te lepsze i te najlepsze =) ale chyba oczekuję czegoś więcej, gdy widzę przy autorze tematu: "CaiL". Ale pisz, bo i tak wszystkie mi sprawiają przyjemność... Pisz i kocham, ofkorz =* -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Kasandra Black |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 05.02.2004 ![]() |
Mnie się nie podoba.
-------------------- Niechaj to Niemcowie wżdy postronni znaja iż dresy nie gęsi iż swoje kije mają...
Jeżeli muszę wybrać, dajcie mi powód... Jestem jak jasny szczur... Nic mi nie wychodzi... |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Uhuhu zaszalała Kasandra z wyjaśnieniem
dlaczego jej się nie podobało.
A okruszek piękny =) Podoba mi się forma modlitwy i rymy, w tym gąszczu wierszy białych. Muszka- ile ty wypiłaś, że w tym disco polo widziałaś? XD |
Akanah |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 14.02.2004 Skąd: Wkleić jakiś poetycki kit, czy napisać że Szczecin? ![]() |
całkiem ładny. jeden z niewielu o takiej
tematyce, ktory nie wywołał u mnie drgawek
![]() ![]() -------------------- Musimy krzyczeć...
Bo nie mamy już tematów do milczenia, Już nie mam z tobą o czym być cicho... |
Margot666 |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: a czy to ważne?? ![]() |
Ha! Jestem wszędzie
![]() ![]() Wiersz........ jak dla mnie małe cudo (pefnie dlatego, że ja tak nie umiem ![]() Delikatny. Zaskakujące zakończenie ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 13:51 |