Życie zemście równe, czyli 1-szy
mój opublikowany wiersz
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Życie zemście równe, czyli 1-szy
mój opublikowany wiersz
Kasandra Black |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 05.02.2004 ![]() |
Moje życie to zemsta,
zemsta za wszystko;
idąc przez pole chaosu, po trupach wojny, chcąc, aby to znikło i nie wracało więcej, chcąc to zaprzepaścić, chcąc uciec. Drżąc jak liść na wietrze, idąc poprzez groby, w polu, które idzie przez czas, idzie przez epoki. Trzymam wodze ogiera, a świszczące głosy, to duchy, które z moimi równają swe kroki. Drzwi sie otwierają, żeby gości przyjąć, lecz wkrótce się zamkneły, jak niechciane. Otwarto i zamknięto, jak niebo i piekło, już zemsta mego życia zapłaci za wszystko. Ten post był edytowany przez Kasandra Black: 14.02.2004 10:58 -------------------- Niechaj to Niemcowie wżdy postronni znaja iż dresy nie gęsi iż swoje kije mają...
Jeżeli muszę wybrać, dajcie mi powód... Jestem jak jasny szczur... Nic mi nie wychodzi... |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
BYLE JAK
Wiersz na początki dosyć rytmiczny, coś ten rytm później zanika. Jakbym jechała na koniu i z niego spadła. Sam wiersz wyraźnie mówi mi że albo naczytałaś się fantastycznych książek, albo naoglądałaś filmów. Uczucia w każdym razie na pewno nie twoje, a cudze trzeba umieć opisywać. Nie podoba mi się też słownictwo, a już szczególnie ten nieszczęsny "ogier". Zemsta użyta w złej konwencji. No ale fakt faktem, widziałam większy shit na tym forum, jeżeli to ma ułagodzić moją wypowiedź. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Pierwsza zwrotka - nie bardzo.
Druga - może być Trzecia - jeszcze mniej bardzo. Zupełnie do mnie nie przemówiło. Przykro mi. -------------------- |
Akanah |
![]()
|
||
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 14.02.2004 Skąd: Wkleić jakiś poetycki kit, czy napisać że Szczecin? ![]() |
Szkaradny ![]()
Ten wers mnie uśmiechnął. ![]() A. pees. TylkoNaMnieNieKrzycz ![]() Ten post był edytowany przez Akanah: 14.02.2004 03:22 -------------------- Musimy krzyczeć...
Bo nie mamy już tematów do milczenia, Już nie mam z tobą o czym być cicho... |
||
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
<w słuchawkach "Nothing Else Matters" ]:-> >
<Właśnie mi wcięło 15 minutowy komentarz=="> Zaczynając od początku: Bardzo rażą gwiazdki...To pierwsze co rzuca się w oczy... Nie musiałam czytać aby zauważyć "Koniec i jak????" -znaki zapytanie rlz ==' Mam nadzieje ,że przy dalszym czytaniu nie będę musiała czerwienieć...bo już przez gorączkę wyglądam jak mały buraczek^^" Wiersz poprawny... Tematyka mi odpowiada bo sama się jej często "czepiam"... Lubię ten klimat... Ale zgadzam się z Cat...ja pisze o tym co przeżyłam... A nie o tym,co przeczytałam... No i jedyne co za każdym razem mi przeszkadza to: " wodze ogiera" Jakoś nie mogę przez nie przebrnąć... Wszystko by mi się podobało gdyby nie estetyka... Gwiazdki się kłaniają <wiem, jestem upierdliwa, wybacz> Jak na pierwszą publikacje....no...wiadomo... Tylko popracuj nad gwiazdkami ;-) -------------------- wybawca much.
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Eeee... no co ja moge
powiedziec?
Wiekszość już powiedziała. Nie trafiło do mnie. Bez uczuc... jakiegokolwiek składu Popracuj jeszcze... -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 16:28 |