wiersze, coś tak na dobry (lub
nie) początek...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
wiersze, coś tak na dobry (lub
nie) początek...
Nyaimma |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 04.03.2004 ![]() |
prości ludzie
mali ludzie błahe rozmowy bezwartościowe myśli błędne postępowanie bezwładne ruchy bezwiedne uśmiechy mechaniczne gesty bezgłośne krzyki bezbolesne jęki bezsensowna cisza ta cisza to lęk ta cisza to ból ta cisza to cierpienie ta cisza to łza w oku clowna ta cisza to ostatnie tchnienie przed śmiercią ta cisza to pustka ta cisza to tancerz na mogile ta cisza to krzyk ten krzyk bezwiedny bezgłośny bezlitosny okrutny drastyczny ten krzyk bolesny błagalny krwawiący śmiertelny ten krzyk ostatni ostatni jak pustka pusty jak cisza cichy jak mrok mroczny jak zło zły jak my nasz jak łzy |
Agrado |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 112 Dołączył: 16.01.2004 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Naprawdę mi się podoba. Jest inny od
reszty. Nie wiem, co w nim takiego jest ale przyciąga uwagę.
Naprawdę.
Liczę na więcej. Pozdrawiam. -------------------- "300 Minut" - Amatorski Serial Sensacyjny
Me llaman la Agrado, porque he intentado siempre hacer cada uno ojos formados una almendra más agradable de la vida (...), 80 miles, silicón en labios, frente, mejillas, caderas y el asno... el litro cuesta sesenta mil Pesetas... que usted lo agrega para arriba, porque paré el contar... Tits? Dos. No soy ningún monstruo. Setenta por cada uno, pero éstos se han despreciado completamente. Me costó mucho para ser auténtico. Pero no debemos ser baratos en respeto a la manera que miramos. Porque una mujer es más auténtica más ella mira como qué ella ha sońado para se. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ene-due-rabe.... Taka wyliczanka po prostu.
Przymiotnik- rzeczownik, potem trochę innych konstrukcji, ale opartych na
równie prostym schemacie. W sumie to nie wiem nawet o czym ten wiersz był.
Ale widywałam gorsze dziełka. Pracuj dalej, następnym razem trochę popuść
wodze fantazji i spraw, aby wiersz był ciekawszy. Trzymam kciuki
![]() -------------------- |
Nyaimma |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 04.03.2004 ![]() |
No cóż, nie musi się przecież wszystkim
podobać. Nie będę rozpaczać z tego powodu. Komu się podobało- wilekie
dzięki, komu nie- trudno. Dziękuję za wszystkie opienie... im więcej
krytycznych- tym lepiej- mam nadzieję, że pomoże mi to na przyszłość pisać
lepiej.
Co do błagalnej pieśni, to jest w tym trochę prawdy... ale dajcie mi szansę. ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 18:57 |