Moje wiersze....., Będe sie
wyróżniał, pisze prozą.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Moje wiersze....., Będe sie
wyróżniał, pisze prozą.
Gaara |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 01.03.2004 Skąd: Modlin Twierdza ![]() |
No zaczeło mi sie nudzić jakieś 2 minuty
temu byłem na forum i postanowiłem wrzucać tu moje wiersze jeśli ktoś to
będzie czytał to może wrzycał będe regularnie....w miarę
![]() Życze miłego czytania no i czekam na wszystkie opinie ![]() ![]() -------------------- Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian.
Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. to prawda o świecie... |
Gaara |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 01.03.2004 Skąd: Modlin Twierdza ![]() |
Głos...
Patrzę w świat rozmyty i zniekształcony Patrzę...w taflę, taflę moich łez, niezauważalnych dla ludzi, łez serca, łez duszy. Anioł w furii smutku wyleciał przez okno w mojej duszy, aby odnaleźć ciebie... Odnalazłem Lecz sparaliżowany... żyję jako samotny demon pustyni. Pustyni mojego serca. Głos milczący, po śmierci powiększy ciszę o jeden głos, głos nadziei. Głos zakochanego... Ten post był edytowany przez Gaara: 15.06.2004 19:30 -------------------- Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian.
Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. to prawda o świecie... |
Cailith |
![]()
|
||
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Szczerze? Nie podoba mi się. W tym w ogóle nie ma poezji. Zlepek słów, gdzieniegdzie powciskane na siłę jakieś marne metafory. Gdzie tu dusza? Gdzie tu subtelność, delikatność? Gdzie coś, co ma poruszać czułe struny w sercu? Jedyne, co mogłoby mi się spodobać, gdyby było odpowiednio napisane, to:
Czytałeś w ogóle jakieś wiersze z tego forum? Jeśli nie, to przeczytaj. Wyższy tu poziom, złotko. Zdecydowanie. -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
||
Gaara |
![]() ![]()
|
dzięki za odpowiedź i za opinię poprostu
sprawdzam opinie w 2 różnych źródłach.
Wiersze czytałem no i są fajne. Zresztą ja to umieściłem bo byłem ciekawy bo i tak nie jestem poetą i nie zamierzam... Dzięki za opinię ![]() ![]() -------------------- Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian.
Mellisa |
![]()
|
||
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm... nie za dobrze, ale widze nadzieje =)
wytracilo mnie z rownowagi dwa wykrzykniki >< strasznie sie ciesze ze odnalazł, ale za glosno to jest obwieszczone... nie mozesz wszystkiego pokazac wyraznie i czytelnie troche szeptu... ciszy... ostatnia zwrotka interesujaca ciekawie napisana... próbój... -------------------- |
||
Gaara |
![]() ![]()
|
heh no co wcisneło mi sie
![]() a człowiek uczy sie przez całe życie nio i poznaje ciekawe rzeczy odnośnie innych:) widać różne gusta... Albo to coś z tym "wierszem" -------------------- Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian.
Sihaja |
![]()
|
||
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Powiem tak: chaos. Ale miejscami ciekawe.
Miejscami. Bo zabiłeś mnie fragmentem:
:/ Dusze 90% poetów żyjących na ziemskim globie mają okna. Daruj więc sobie dołączanie do nich. Szlifuj, szlifuj. -------------------- |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 16:20 |