~*~, ...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
~*~, ...
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ja wiem... dawno juz napisałam ten
wiersz... co mógł oznaczać ... chyba zapomniałam
![]() Na zawsze miłość, wierność Okazjonalnie ból i cierpienie Czasami wata cukrowa, tkana życiem Chwile zapomnienia, owiane wyrzutami sumienia Okruchy życia zdeptane ciężkim brzmieniem Pamiętaj o mnie w cichym kącie Na witrynie sklepowej będzie Powieszone moje zdjęcie Wiem, że ucieknę z pamięci Więc po co w niej byłam? Zawsze wyparuję W Twoim usmiechu czai sie Możliwośc powrotu... Już mnie unicestwiłeś Zapomniani nie lubią wracać Ten post był edytowany przez _Marcia: 09.03.2004 16:12 -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
dwa razy nie wchodz do tej samej
rzeki...
pamietaj^^ to tak na marginesie hmm... co do wiersza bardzo dokladnie widac dwie jego czesci pierwsza - wyliczanie, naduzyte przymiotniki druga - opis jakiejs historii podoba mi sie ... tylko wlasnie 'pierwsza czesc' pod wyliczanke podchodzi jednak naprawde dobre dzielo =* -------------------- |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Ktoś powiedział w kawiarence poetyckiej,
że poziom się podnosi. Taak... teraz nie ma już na co bluzgać... ale ad rem
-- wiersz... śliczny =) niezwykły przede wszystkim. Lubię tę końcówkę... W
ogóle no nie wiem sama, co powiedzieć. Cieszę się, że go przeczytałam. Bo
coś zostawił w moim serduchu. O.
-------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Sihaja |
![]()
|
||
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo to piękne, Marciu. Szczególnie
wers:
- to dla mnie prawdziwe mistrzostwo.
Podoba mi się także fragment o zdjęciu. Co tu dużo mówić... Wystarczy
westchnąć smutno, że częściej wierszyków nie dodajesz.
Pozdrawiam -------------------- |
||
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Szczerze? To się zdziwiłam
![]() Bo nie wyglądał mi ten wiersz na dobry. Ale dziękuje Wam bardzo ![]() Wiele to dla mnie znaczy ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
coraz bardziej podobają mi się Twoje wiersze.
nie wiem z czego to wynika, skoro ten jest starszy... ale naprawdę świetny.
szczególnie podoba mi się rymowana część. taka nieoklepana i wyróżniająca
się, lubię wiersze z rymami, które nie są ,,na siłę''.
oby tak dalej. ale jedno 'ale' mam bardziej do Ciebie niż do Twojej poezji, Mara. nie bądź taka skromna, nie dziękuj kilka razy na jeden temat za pochwały. nie powtarzaj, że się nie spodziewałaś. ani że nie zasłużyłaś. piszesz nieźle i nie musisz zaprzeczać kiedy ktoś Ci to mówi :] -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmm...
moim zdaniem nie ma tu kilku podziękowań, albo mam coś ze wzrokiem... mysle, ze takie jedno 'dziekuje' + uzasadnienie nie powinno nikomu przeszkadzac a nawet jest wskazane moze to moje odczucie Pewnie wiele osob komentuje wiersze tylko po to, zeby podbic licznik, ale niektorzy naprawde maja cos do powiedzenia na ten temat, a odzew ze strony autora pomaga sie dogadac... chocby to mialo byc jedno, małe, dla niektórych nic nie znaczące 'dziekuję' dziękuje za uwagę -------------------- |
Siobhan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 25.01.2004 ![]() |
Naprawdę śliczny wiersz.
Pobudza wyobraźnię, zapada w pamięć. Gratulacje -------------------- "So laugh in your loneliness
Child of the wilderness Learn to be lonely Learn how to love life that is lived alone Learn to be lonely Life can be lived Life can be loved Alone." |
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
No Marciu ,śliczne =') Czytało mi się to tak wolno i delikatnie... Zwracałam uwagę na każde słowo, wszystko utkwiło mi wpamięci. Czasami gubiłam się z rytmem <hmm,chyba tak> ale potem już nie miałam z nim problemu. Sliczne =') -------------------- wybawca much.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 13:43 |