Pandemia
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pandemia
Snakebay |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 29.02.2004 Skąd: Nekropolice, na ogół w wc publicznym XD ![]() |
Gdy uśmiechy znikną ludzi twarz
umęczona
Gdy łzy nasze wchłonie ziemia wysuszona Zanikną myśli, zanikną wspomnienia W oceanie ciemności utoną marzenia Gdy pandemia szarości obejmie nasze dusze Płaczę, krzyczę, we własnym ciele się duszę Błagam o litość, o zmiłowanie Lecz to koniec - gdy pandemia nastanie Naprawić swych błędów ludzie nie zdążą Patrzcie! Na niebie ciemne chmury krążą Węzły wokół nas jeszcze splątane są luźno - Czas pomyśleć zanim nie będzie za późno -------------------- Jam Emka, Kłoda z Consilium, Krasnolud Od Spraw Reniferów!...
mahnamahna. |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
A ten taki nieco prymitywny... Ach szkoda,
bo spodziewałam się czegoś naprawdę wielkiego, przeczytawszy wiersz
poprzedni. Może jeszcze nie rymuj? Nie jest to do niczego potrzebne, a
naprawdę nieraz dużo ładniejsze są te białe.
Cóż nie przypadł mi do gustu. Ale pisz dalej, bo talent masz. =) -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Snakebay |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 29.02.2004 Skąd: Nekropolice, na ogół w wc publicznym XD ![]() |
bo widzisz, szczerze mowiac 99% moich wypocinek to wiersze biale
![]() ![]() -------------------- Jam Emka, Kłoda z Consilium, Krasnolud Od Spraw Reniferów!...
mahnamahna. |
Emily Strange |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 11.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Ja też niestety przeżyłam małe rozczarowanie, ale każdy ma wiersze lepsze i gorsze.
Ten jest zbyt chaotyczny. Jakby niedopracowany. Widać, że pisany na szybko. Za szybko. Niepotrzebny pośpiech przy pisaniu wierszy ![]() -------------------- |
Snakebay |
![]()
|
to te rymy nie sa moja specjalnoscia
![]() -------------------- Jam Emka, Kłoda z Consilium, Krasnolud Od Spraw Reniferów!...
mahnamahna. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 13:54 |