Talent ? A Co To Jest ?, ...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Talent ? A Co To Jest ?, ...
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
moje rysunki samym ołówkiem. Jak
powszechnie wiadomo słowo 'talent' nie jest mi znane , no ale trudno
- moe będzie jako tako.
A na początek..: Armageddon ( Typu Stick Figures ;-) ) Uwaga - dosyć sporych rozmiarów. to jest sprzed dawien dawna jbc ;-p Ten post był edytowany przez Hefaj of Gryffindor: 11.08.2004 22:24 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Hmm... powiem szczerze, że cud
techniki to nie jest. Musiałam się przypatrzyć, żeby zrozumieć co
przedstawiają dane kształty.
A poza tym ja też cem skaner działający. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Hefaj jesteś tak zdolny, że nawet tego nie
rozumiem i nic nie widzę poza smokiem czy czymś takim ; > ale nie martw
się, mnie ciężko zadowolić ;]
|
Golumek |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 08.08.2004 Skąd: Rzeszów ![]() |
Może stworzysz własny styl?
![]() -------------------- |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
vold - hehehe ;P
Golumek - a i owszem , why not S-D -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
ludek po prawej, mistrzostwo ;p ciekawa
wizja konca swiata, ten smok ma skreta w pysku?
-------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
oj Laura, Laura... XD
przeciez od razu widac, ze to grozny smok ziejacy ogniem... tylko ten ogien nie wylatuje mu poza paszcze... ^^' no, na pewno rysunek wymaga zastanowienia ^^ -------------------- |
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
już ci chciałem powiedzieć, że nie
najgorzej, ale po zwróceniu uwagi na ludzika po prawej rozmyśliłem się
![]() -------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
Shell |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 459 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: z krainy Oz Płeć: Kobieta ![]() |
to jest takie...eee...dzikie =D. Ale fajne
nawet...nie za bardzo rozumiem co to i wogole...ale Picassa tez na poczatku
nie rozumieli...
-------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Longina |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 35 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: NDM Płeć: Kobieta ![]() |
Talent.... to cos czego ci troche brakuje.
Popracuj troszke z olowkiem bo chyba cie nie lubi
![]() ![]() |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
jezu jacy Wy nie kumaci...
te kreski i kolko na gorze to tylko rozlozony na czesci pierwsze stick-man... wiesz szczerze mowiac ten rysunek poprawil mi humor dzisiejszy - w dobrym sensie ofc... z niezlym jajkiem to wszystko, stick-mani i smok mnie rozbroiły! dawaj jeszcze! i oby tak dalej -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Hefaj |
![]()
|
Avalon - no kurdafaxa natchnełeś mnie
XP
ComboCangoor ( Typu Stick Figures ;-) ) pisowna mogącego gura celowa XP Ten post był edytowany przez Hefaj of Gryffindor: 13.08.2004 16:58 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Avalon |
![]()
|
||
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
o kurde stary XD ten kangur mnie powalil na nie powiem co.... XD chlopie... czuje w Tobie przyszlego flashowego cartoon-tworzera ;] ucz sie flasha i zaserwuj jakimis kartonami ;D -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
||
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
aj loff it. jeejeje lan lans XD
|
Marionetka |
![]() ![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 72 Dołączył: 03.04.2004 Skąd: Warszawa ![]() |
<ledwie> rozpoznałam jakiegoś węża, człowieczka i jakieś asteroidy, a reszta to.....yyyyy..... nie wiem. Oświecisz mnie? (bez sarkazmu) ![]() -------------------- "... no body is perfect... "
LSM 2003 III Gniew (Animus) ZSP 2004 (Czerwoni) LSM 2004 III Gniew (Consilium) LSM 2005 II Gniew (Animus <winner! :D>) ZSP 2006 scenka z naszej prezentacji mitologicznej, ten w różowym (hera) to Guziczek xD |
||
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Ten kangur ma takie dziwne nogi...
Co do pierwszego hm... lód na patyku to miał być chyba miecz (?). Może stworzysz swój styl... ^^' poza tym ładne drzewko w drugim -------------------- .
|
Hermiona13 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
EE no co się czepiacie ten rysunek jest
bardzo interesujący....
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
ANASTAZJA BLACK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.07.2004 ![]() |
Picasso??
![]() -------------------- SADZONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Osioł, "Shrek2")
http://img.photobucket.com/albums/v480/kka...hp/sadzonki.jpg obrazek w sygnaturce nie przekracza 200x200 |
Seba(NeO) |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 20.06.2004 Skąd: Earth->Polish(smacznego)->Breslau ![]() |
Aaaaa to pośrodku to kangur... Myślałem
że teletubiś... Wiesz ogólnie to mi się podoba. To jest takie fajne.
Niektórzy z tych na forum rysują nie lepiej od Ciebie a się czepiają(na
przykład ja). Dawaj więcej.
![]() Ten post był edytowany przez Seba(NeO): 22.08.2004 20:53 -------------------- Niniejszy podpis jest identyczny z tym, który właśnie czytasz.
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ten czlowieczek z tylu po prawej wcale nie
jest wiekszy badz taki sam jak drzewo z lewej ;P
-------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Hefaj |
![]()
|
heheheh , no kurdupel poprostu ( stick
dziecko , rotfl XD )
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
piekny kolczyk kangura...
=P ale mysle, ze najbardziej pracochłonne bylo słoneczko ^^ -------------------- |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
Hefaj, ty ukryty talencie!
Do Luwru z tymi dziełami sztuki! -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
czy ten stick-man z siekierką nie miał przypadkiem wcześniej w ręku kufla? ;]
-------------------- |
Sunlight Priestess |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 26.06.2004 Skąd: Privet Drive, Surrey ![]() |
Ze śmiechu spadłam z krzesła. Hefaj jestes cudowny. chce więcej.
-------------------- Nieśmiertelność. Nie ufam. Nie wierzę. Nie toleruję. To nie istnieje.
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:55 |