Do Redaktorow...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Do Redaktorow...
VoDK4 |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 28.01.2004 Skąd: ZaKoPaNe ![]() |
Ostatnio czesto podajecie podajecie linki do innych stronek
![]() wiec zamiast podawac to w takiej postaci: CODE <a href=http://www.mugglenet.com/>Mugglenet</a> zrobcie w takiej: CODE <a href="http://www.mugglenet.com/" target=_blank>Mugglenet</a> mowie wam to bo mam dosc wybierania z menu:otworz w nowym oknie ;-) pozdro |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
lub wciskania shift'a ciongle :>
pozatym wontpie aby redaktorzy musieli urzywać htmllu redagujac wiadmości. :>>> -------------------- ...
|
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
No dobrze, jeśli będę o tym pamiętać, to co mi szkodzi wstawić parę dodatkowych literek..
kubik - po pierwsze, to te błędy ortograficzne to były specjalnie? ![]() Ten post był edytowany przez kkate: 02.08.2005 13:17 -------------------- just keep dreaming.
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE kubik - po pierwsze, to te błędy
ortograficzne to były specjalnie???? aż tak źle ze mną nie jezd ![]() QUOTE po
drugie, uważasz że do newsów to czego niby używamy? html się czasem
przydaje. Myslałem, że macie do dyspozycji taki box jaki jest na wypisywanie posta. ![]() -------------------- ...
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
hmm... moznaby go napiac..
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
No to wyobraź sobie, kubik, że nie mamy
![]() Jeszcze nie mamy, Dementorku? Nie wiem, dla mnie może tak zostać, ale jeśli ktoś się postara o ułatwienie, to bedzie miło ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
VoDK4 |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 28.01.2004 Skąd: ZaKoPaNe ![]() |
jesli uzywaja ernews to musza do linkow uzywac html'a
![]() |
kkate |
![]()
|
Tak, dalej mamy ernews, jeśli cię to interesuje. I musimy używać htmla, więc, VoDK4, możemy spełnić twoją prośbę
![]() -------------------- just keep dreaming.
|
eNoPe |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 25.01.2004 Skąd: Las Venturas Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jezus, nie macie o czym gadac? To proste... chyba moi super wspolnicy wiecie, ze istnieje slowo BLANK i koniec tematu... Ech... nie skomentuje tego jak chce bo posune sie za daleko :>
-------------------- ;] wiadomo 24
|
kkate |
![]()
|
No dobra, dobra... więc - KONIEC i BLANK.
-------------------- just keep dreaming.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 16:46 |