śmierciżercy..., kto naprawdę
odszedl a kto przyjdzie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
śmierciżercy..., kto naprawdę
odszedl a kto przyjdzie
krevetka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 68 Dołączył: 19.11.2003 Skąd: wolne miasto, Gdańsk, gdzie korona w herbie jest ![]() |
wiemy że od śmierciożercow odszedł Snape i
Karkarow (?). ale nie wiemy kto odejdzie w 6 tomie. ani kto dołączy.ja nie
mam pojęcia kto dojdzie od voldemorta. ale trzeba sie zastanowic kto do
niego dojdzie
![]() ![]() -------------------- Gdy przyjdą lepsze czasy Gdańska Lechia powróci w szeregi ekstraklasy...
|
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
A ja słyszałam, że Draco Malfoy nie dołączy
do Voldemorta bo jego ojciec zginie ( Vi lub VII cz.) niewiem czy to prawda,
ale też było napisane, że Draco nie będzie taki okropny dla Harry'ego,
ale to wcale nie znaczy, że zostaną przyjaciółmi!!
-------------------- |
żaba |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: obsypany różanym kwieciem Olsztyn...(pff jasne =P) ![]() |
QUOTE prawdopodobnie draco malfoy sie
dołączy. hmmm....Przeciez Malfoy jest chyba za mlody.... ![]() Ja tez nie mam pojecia kto sie dolaczy.Ale mi sie wydaje,ze nikt raczej nie odejdzie od Voldemorta,bo sie go po prostu boja... A tak w ogole to w temacie jest napisane : śmierciżercy - nie powienno byc śmierciożercy ? ![]() Ten post był edytowany przez żaba: 20.10.2004 16:47 -------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Helena Saniewska –Mały wielki świat Mój blog |
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Ludzie!! Od voldzia nikt nie
odejdzie, bo się boją, ze on ich zabije... a zresztą, ... jeśli nie wiecie
to idźcie do innego posta, tam, gdzie jest o woldziu itp i tam jest przecież
wszystko napisane, że nikt nie odejdzie, chyba, że za cenę własnego
żeycia! A jeśli chodzi o dracona to juz wyraziłam swą opinię...
-------------------- |
Ali |
![]() ![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 20.10.2004 ![]() |
Draco nie dolaczy sie do Voldiego.raczej
nikt nie odejdzie, bo to wyrok smierci
|
krevetka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 68 Dołączył: 19.11.2003 Skąd: wolne miasto, Gdańsk, gdzie korona w herbie jest ![]() |
no sorry że napisałem śmierciżercy
a czemu malfoy sie nie dolaczy? moim zdaniem na pewno.jego rodzice sa śmierciożercami o czemu by nie on? a tak fokle o mam dzikie wrazenie że dolączy sie ktoś z miniserstwa magii... nie wiem kto ani nie wiem czemu ale jestem tego prawie pewien. i że voldzio kogoś zabije właśnie za o że odejdzie. nie wiem czemu mam takie przeczucia ale mam -------------------- Gdy przyjdą lepsze czasy Gdańska Lechia powróci w szeregi ekstraklasy...
|
żaba |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: obsypany różanym kwieciem Olsztyn...(pff jasne =P) ![]() |
Ja mysle,ze Malfoy raczej nie dolaczy,no bo
jak juz pisalam jest za mlody(bylo to chyba juz na jakims temacie).A ten
pomysl z ministerstwem nawet nawet ciekawy moze byc...hm
-------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Helena Saniewska –Mały wielki świat Mój blog |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zaraz zaraz a co tu do rzeczy ma wiek sie
pytam??? Tak trudno sobie wyobrazić go jako szpiega w Hogwarcie??? "Tak wogóle to się zastanawiam co Draco powiedział na poradach http://porady.zdrowo.info.pl zawodowych Snape: No Draco kim chcesz być? Draco: Śmier... kims takim jak pan profesorze *_*. Snape: Och dziekuję." Ten post był edytowany przez vampirka: 07.10.2016 12:34 -------------------- ...
|
Luna Lovegood |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta ![]() |
Moze i są jacyś "młodzi"
śmierciożercy w hogwarcie, ale ja w to wątpie... bo gdyby tak było to by
cały sliterin usunięto.. A draco nie zostanie bo słyszałam, że on się w
penwym czasie z Harrym skumpluje... Jak cos tam nie wyjdzie... ale moge sie
myslic...
-------------------- ...
|
Eowina |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
to jak mają byc smierciozercy w hogwarcie
to bedzie ich duzo. caly slytherin...
-------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
Luna Lovegood |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta ![]() |
no własnie i gdyby sie chcieli wszystkich
śmierciożerców pozbyć to po poprostu usyneli by slytherin i by pozostał y
tylko 3 domy
![]() -------------------- ...
|
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
ee...no nie mogli by tak postąpić z moim
domkiem
![]() draco.................dołączy się do ministerstwa według mnie ![]() |
mastablasta |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 46 Dołączył: 09.10.2004 Skąd: Niewiadomo skad ![]() |
Mysle ze rozmowa o smierciozercach to
trudny temat. Wydaje mi sie ze nikt nie odejdzie od Lorda Voldemotra.... Kto
przyjdzie, coz moze ktos ze Slytherinu??????? Trudno powiedziec ale
wszystjko moze sie zdarzyc...
-------------------- ![]() *** "There's nothing you can do, Harry... nothing... he's gone..." - Remus Lupin "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej , wiedząc , że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." "Duma, jedna z cech, ktorymi ludzie sie szczyca, jedna z cech, przez ktore gina ..." *** ![]() *** |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
hm...na pewno nikt nie odejdzie:P nie chce
mi siem już powtarzac bo wszyscy na pewno więdzą...a... ja stawiam że bedzie
jeszcze zwrot akcji i ktoś dobry stanie siem smierciożercą
![]() |
krevetka |
![]()
|
QUOTE(NeMhAiN @ 22.10.2004
21:59) hm...na pewno nikt
nie odejdzie:P nie chce mi siem już powtarzac bo wszyscy na pewno
więdzą...a... ja stawiam że bedzie jeszcze zwrot akcji i ktoś dobry stanie
siem smierciożercą ![]() wiesz co... to całkiem możliwe -------------------- Gdy przyjdą lepsze czasy Gdańska Lechia powróci w szeregi ekstraklasy...
|
Luna Lovegood |
![]()
|
Taak a tym dobrym który się stanie
śmierciożerca Harry.... no i będziemy mieć zwrot akcji:P Hihi
-------------------- ...
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Snape nadal pracuje dla Czarnego Pana
Ten post był edytowany przez kubik: 23.10.2004 15:51 -------------------- ...
|
krevetka |
![]()
|
QUOTE(kubik @ 23.10.2004
14:51) a mógłbyś mi powiedzieć skąd to wiesz? -------------------- Gdy przyjdą lepsze czasy Gdańska Lechia powróci w szeregi ekstraklasy...
|
Luna Lovegood |
![]()
|
Zapewne kolejny proroczy sen kubika
![]() Nie no z drugiej strony to bardzo możliwe, Ale ja jestem odmiennego zdania. I twierdze, że Sneap by w życiu się nie posunł do czegoś takiego:p -------------------- ...
|
kubik |
![]()
|
QUOTE a
mógłbyś mi powiedzieć skąd to wiesz? It's a secret *gest Xellosa* OK OK no to niby jak Snape moze pracowac dla zakonu jezeli nie jest nadal smierciozerca? -------------------- ...
|
NeMhAiN |
![]()
|
na pewno jest cały czas u boku czarnego
pana, ale wydaje mi sie że tylko po to rzeby dostarczac info do
zakonu<mam szczerą przynajmniej nadzieje
![]() |
Luna Lovegood |
![]()
|
Bardzo możliwe, że dla zakonu dostarcza
informacje. W końcu niby ma coś robić bardzio nie bezpiecznego, co robił już
kiedys...
-------------------- ...
|
.:+Yena+:. |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: Królestwo Cienia ![]() |
Draco śmierciożercą... jakoś nie bardzo mi się
to widzi, bo jednak jest za młody... może pracować dla Voldzia, a
niekoniecznie być śmierciożercą...
-------------------- "Wszystko już kiedyś było, wszystko już się kiedyś wydarzyło i wszystko zostało juz kiedyś opisane"
http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=75701 |
Luna Lovegood |
![]()
|
No to też możliwe...
Ej ludzie czy ja jestem taka głupia i dopiero teraz zauważyłam że w temacie jest napisane ŚMIERCIŻERCY zamiast smierciozercy??!! odpowiedz--->tak -------------------- ...
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE OK
OK no to niby jak Snape moze pracowac dla zakonu jezeli nie jest nadal
smierciozerca? też jestem za takim rozwiazaniem. ale swoja drogą, jak mógłby pojawić się w Hogwarcie bez żadnej szkody na zdrowiu (skoro wiemy, jak Voldemort traktował swoich śmierciożerców, jak któryś go zawiódł, w tym wypadku Severus nie pojawiając się na "zlocie" w IV tomie). trochę to dziwne... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:23 |