Poczatki...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Poczatki...
lethys |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 18.11.2004 ![]() |
Siema moim hooby stało się od niedawana
iluzja nauczylem się kilka trikow moze byscie mogli wskazac kilka stron do
nauki trikow
|
Super_Kasia |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 44 Dołączył: 10.08.2004 Skąd: Legnica ![]() |
Ja tam takich nie znam, ale w różnych
wyszukiwarkach jak wpiszesz "iluzja" albo coś z tym związanego to
możliwe, że coś znajdziesz. Życze powodzenia.
![]() -------------------- Kasia z pokoju 210 , Zamek CZocha, III turnus 2004!! UCHH+ Dziub Dziub RUlEzZz
|
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Wiesz, dla chcącego nic trudnego
![]() ![]() ![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Mononoke |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 03.12.2004 Skąd: The Something :) ![]() |
Oglądaj Davida Coperfielda na tvp1 w
niedziele o 18.30.
|
ELF |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 11.11.2004 Skąd: Z boiska... ![]() |
Poprawka:
ogladaj w niedzielę Copperfield'a na TVP1 o 18:30 i w sobotę o 23:10 na TVP3. I nie Coperfield'a ale Copperfield'a. -------------------- ![]() Harry Potter jest jedyna osobą, która przeżyła kopniaka z półobrotu od Chucka Norrisa. Potterowi została tylko blizna w kształcie błyskawicy na czole. |
Cam |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 08.01.2005 ![]() |
QUOTE(Magya @ 25.11.2004
14:05) Wiesz, dla chcącego
nic trudnego ![]() ![]() ![]() Hmmm fajnie że i ja i Lethys się dowiedzieliśmy skąd brać tricki i od czego zacząć :] A może chociaż ktoś napisze czy LSm ma jakąś stronkę czy książkę i co to jest lol, bo mi to nie wiele mówi. Pozdrawiam ![]() |
Olo |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 26.05.2005 ![]() |
Witam wszystkich moja przygoda z iluzją zaczeła się jak zobaczyłem latającego davida copperfield'a w tedy kupiłem mój pierwszy trik i moja przygoda z iluzją trwa do teraz ale bardzo bym was prosił czy byście mogli dać jakieś strony z trikami??
|
supermagik |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 04.11.2005 ![]() |
Kto chce pogadać o jakiś trikach to niech pisze na poczte ok
|
Merlin |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 05.11.2005 ![]() |
Jestem tu nowy, i aż wstyt spytać co to za skrót "LSM"????????
|
opilek |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 06.03.2006 ![]() |
jak chcesz sie nauczyc to wejdz na http://magiczna.friko.pl
|
pete_ross |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 23.10.2006 ![]() |
wypieprzaj
Ten post był edytowany przez Child: 23.10.2006 22:38 |
pete_ross |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 23.10.2006 ![]() |
żeby nie było wątpliwości, nie tylko child edytuje posty, a ty już się kwalifikujesz na bana.
A do wiadomości pozostałych, niniejszy kolega myli forum ze miejscem darmowej reklamy. o - mój ładny wywód na temat strony behawiorlanej w zyciu codziennym wcielo. trudno ;p Ten post był edytowany przez Child: 26.10.2006 15:41 |
Malamanda |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 84 Dołączył: 28.09.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Jeżeli interesuje cię iluzja, to spróbuj poszukać coś w google, wpisując hasło iluzja. Na pewno coś znajdziesz.
|
fabina |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 11.07.2006 ![]() |
QUOTE(Olo @ 26.05.2005 16:56) Witam wszystkich moja przygoda z iluzją zaczeła się jak zobaczyłem latającego davida copperfield'a w tedy kupiłem mój pierwszy trik i moja przygoda z iluzją trwa do teraz ale bardzo bym was prosił czy byście mogli dać jakieś strony z trikami?? To podaj email. QUOTE(supermagik @ 04.11.2005 12:43) Podaj swój email. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:52 |