Mikołajki ??
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mikołajki ??
paw |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Lodz ![]() |
![]() 2.Co dostaliśćie ?? 3.Jak było u was w szkole?? 1.Tak 2.Piłke Nike T90 Juventusu,słodycze ,książki Adrian Moll 3.Czapki sprzedawali i ten kto miał nie był pytany ![]() Było przedstawienie opowieść wigilijan Nauczyciele chodzili w czapkach mikołajowych Wystawa o sławnych mikołajach(przygotowywałem makiete układu słonecznego i 6 z fizy zato dostałem ![]() WESOŁYCH MIKOŁAJEK ![]() -------------------- .:Spartak Moskwa:.
Niewiem co wam w tamtym nie pasowało !!! |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
1) tak
2) nowy telefon komórkowy i błyszczyk 3) u nas w szkole nie obchodzono mikołajek ![]() -------------------- |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
W sumie to temat stworzony po to żeby się
chwalić, ale...
1.Tak 2. torbę, na moje nieszczęście błyszczyk (ale to od babci, więc trzeba było się ucieszyć), mikoałaja z czekolady, eee? 3. dyskoteka ( niestety) -------------------- .
|
vaampir |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 82 Dołączył: 22.01.2004 ![]() |
1.tak
2. kurtkę, bluzkę, trochę słodyczy (grr...) 3.raczej marnie, oprócz kilku osób w czapkach mikołajowych to nikt specjalnie nie świętował. -------------------- My candle burns at both ends;
It will not last the night; But, ah, my foes, and oh, my friends - It gives a lovely light. Edna St Vincent Millay Sprawdź, jak dobrze mnie znasz... |
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
1. tak
2. w domu: słodycze, kasa, kolczyki w szkole: srebrny łańcuszek i słodycze 3. kupowalismy sobie prezenty (każdy jednej osobie), tak poza tym to nic -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
My zawsze mieliśmy paczki w szkole XD
ps. Kelyy nie mogę do Ciebie napisać pm'a, ale tak jestem z Jelenij Góry i jestem niesamowitą towarzyszką pani Wiesi XD no i mam fajne kolczyki, to fakt. -------------------- .
|
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
(1). Tak
(2). Słuchawki z mikrofonem i nieco słodyczy (3). Losowaliśmy kartki z imionami kolegów i koleżanek dwa tygodnie wcześniej (oczywiście każdy wiedział kto ma kogo XP) i potem dostawaliśmy ![]() ![]() -------------------- ..
![]() |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobra jak jeszcze raz usłysze od kogos, ze
nasze społeczenstwo jest biedne to go wysmieje.
ok a co ja hmmmmmmm ptasie mleczko pistacje XP i jakies tam inne czekoladowe rzeczy XP mniam ![]() -------------------- ...
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Liebe Gott.
tylkoniepaw, tylkoniepaw.. No i przyszedl Paw i zalozyl genialny temat ... Potrzebuje czarnego dwurecznego topora. Ma ktos? 1. tak 2. kalendarz adwentowy od babci. 3. przewodniczacy szkoly dawal lizaki. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Dajmond |
![]()
|
a ja mam kalendarz adwentowy z Barona,
mniam, mniam
-------------------- .
|
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
1. Oczywiście ;]
2. Książki. 3. Co było w szkole? Kartkówka z fizy:P -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Diamond @ 06.12.2004
16:46) Jako i ja. 6 grudnia zjedzony.. Jakos sie trzymam. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Dajmond |
![]()
|
słoń dziś był. A u Ciebie?
-------------------- .
|
Galia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
1. Tak
2. Prezenciki 3. Jakoś bez specjalnych obchodów. Dostałam 4 z georafii ![]() -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
Ludwisarz |
![]()
|
gwiazdka.. slonia mialem jakos... 3
grudnia?
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rewelka :]
Od domowego mikołaja góra słodyczy jak sobie sam wcześniej ustaliłem ;] więc teraz siedzę i jej jem co jest bardzo przyjemnym zajęciem ;] Od klasowego mikołaja (którym okazała się być znajoma ewa ;]) otrzymałem mega wypasioną eloziom kaczkę w kolorze żółtym która wydaje odgłosy iście kacze gdy ją się nacisnie odpowiednio ;] kaczka podbiła serca klasowiczów (chociaz ja utrzymuję że to bocian ino mały) i jutro idzie ze mna na historię by przyprawić pana S. o zawał serca :> "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Luthien |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: Kraina Zero Płeć: Kobieta ![]() |
Tak.
Zestaw zapachowy do pomieszczeń ; ) , kuupa słodyczy, wcześniej buty ; P No własnie w szkole dostałam ten zestaw zapachowy. mniaam ![]() -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
taki zestaw zapachowy do odswiezania
powietrza?
wkladasz w kontakt i ci pachnie morzem o poranku lasem po deszczu mandarynka po scisnieciu igiliwiem po zmieleniu... -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
1. Tak
![]() 2. Zestawik kosmetyków, słodycze i kasę od dziadków ;P 3. Jutro mamy mikołajki klasowe, a w szkole panuje przesadny nastrój świąteczny ![]() ![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
nic tylko się pokroić. niezwykle
interesujący temat.
(a propos kalendarzy adwentowych- tez mam Barona =P) -------------------- borufki
|
Emily Strange |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 11.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Nie znoszę takich tematów. Zakładane są
one by się chwalić, bo przecież tak naprawdę nie obchodzi nikogo co jakiś
tam X z miasta Y dostał na Mikołajki... Ich czytanie można porównać do
rozmów dzieci w szatni po basenie... Ech. A myślałam że to z wiekiem mija
![]() [Ja też chce kalendarz adwentowy! Kurde no!] ![]() -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
omal urwania głowy przy kostkach nie
dostałem w całe te mikołajki, bo myślałem że zgubiłem portfel ze
stusiedemdziesięcioma złotymi w środku. pięknie po prostu :>
ale drań się znalazł - pod łóżkiem -------------------- |
Super_Kasia |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 44 Dołączył: 10.08.2004 Skąd: Legnica ![]() |
1.Jaaasne że obchodze
![]() 2.Hajs dostałam bo roddzice nigdy nie widzą co mi na Mikołajki kupić... ![]() 3.W szkole było świetnie żadnen nauczyciel nie pytał, cała szkoła chodziła w czapeczkach ![]() -------------------- Kasia z pokoju 210 , Zamek CZocha, III turnus 2004!! UCHH+ Dziub Dziub RUlEzZz
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
JA mam jutro w szkole dopiero
![]() A w domu.. mnie to juz nie bawi od dawna .. nie wierze w czerwonego ![]() -------------------- ![]() |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
1. tak
2. nic, bo świety mikolaj mnie olał 3. po szkole chodzily jakies mikolaje ale na chodzeniu się konczylo -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 23:30 |