Spoilery Na Stronie - Wasza Opinia
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Spoilery Na Stronie - Wasza Opinia
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ponieważ ja i Ania* dostawałyśmy głosy sprzeciwu przeciwko streszczeniom rozdziałów i innym tego typu rzeczom, postanowiłam i wam dać sie wypowiedzieć.
Sonda coś nie chce się zrobić, więc podam możliwości tutaj. Czy powinniśmy umieszczać na hp.org.pl informacje o 6 tomie? - Absolutnie nie, czekajcie na polską premierę! - Nie, chyba że nie będzie wyboru. - Raczej nie, ale najważniejsze informacje możecie podawać, ostrzegając czego dotyczą. - Raczej tak... - Tak, przecież ludzie widzą, że to spoilery i bez potrzeby nie wejdą. - Oczywiście, czemu nie? Wystarczy napisać, że to spoiler... - Zachowujcie się tak, jakby było już po polskiej premierze ( :] ). -------------------- just keep dreaming.
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dodałem sondę.
-------------------- |
Verita |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 90 Dołączył: 27.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Cóż... ja tam jestem za umieszczaniem spoilerów na stronie. Jak ktoś nie bedzie chciał ich znać to nie bedzie czytał.
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
myślę że można podawać ale z wyraźnym zaznaczeniem że wiadomość bedzie zawierać spoiler. ewentualnie wiadomość spoilerową robić niewidoczną i po podswietleniu jak ktoś chce to niech sobie czyta ;]
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No tak, ale taka wiadomość z zaszyfrowanym spojlerem bardziej kusi niż gdyby wogóle go nie było.
-------------------- ...
|
Verita |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 90 Dołączył: 27.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
To sobie ludzie silna wole pocwicza
![]() |
Luna Fletcher |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 86 Dołączył: 24.07.2005 ![]() |
Ja nie mam nic przeciwko spojlerom o ile są one tak widocznie zabezpieczone, że omyłkowo na nie nie wejdę. I tak wiem już prawie wszystko z powodu postów użytkowników w innych tematach. Pojawiają się minki przy coponiektórych postaciach itd. Ludzie panujcie nad sobą. Wystarczy tylko zaznaczyć, że jest to coś na temat 6 tomu. Wtedy piszcie co chcecie a my, którzy czekamy na polską wersję będziemy spokojniejsi.
![]() -------------------- QUOTE( Bohdan Tomaszewski ) Majstruje coś Hewitt przy swoim pantoflu. Ale cóż to są za pantofle... To niemalże tenisowe dzieła sztuki... |
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Uważam, że kto będzie chciał znać treść HBP, przeczyta spoiler.
|
Berta Griphook |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 25.07.2005 ![]() |
Jeżeli ktoś oznaczy wiadomość jako spojler , to nie mam nic przeciwko, ale jeżeli ktoś pisze coś o VI tomie , i z premedytacją nie daje żadnego sygnału o spojelerze (np. dzisiaj na forum) to jest to w moim mniemaniu chamstwo jak cholera. Jeszcze lepsze rzeczy spotykały mnie na portalach typu WP, czy Onet , gdzie internaucie , w wiadomościach wogóle nie dotyczących HP (jak np. sport) wpisywali w temacie komenta co zdarzy się w VI tomie. To trochę przesada... Przecież jeżeli kogoś ciekawi ta tematyka to sam sobie chyba znajdzie odpowiedni temat. Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam.
-------------------- "Kiedy wycięte zostanie ostatnie drzewo, ostatnia rzeka zostanie zatruta i zginie ostatnia ryba, odkryjemy, że nie można jeść pieniędzy."
|
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
ale kubik ma racje. jeśli nie będzie spojlerów, ludzi [np. mnie] nie będzie kusić. a myślę, że jak ktoś chce znać VI tom to może po prostu pochdzić po tym forum i od razu będzie wszystko wiedział. :/
-------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 16:47 |