Alfabet, czyli od A do Z
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Alfabet, czyli od A do Z
Sir Momo Mumencjusz Mum |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 154 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z Warszawy ![]() |
A gdyby tak
Było lepiej na świecie Ciągle by się dobrze Działo nam Emanowalibyśmy dobrocią Fałszywą nierzadko Gdyż zbytnie luksusy Haftują nieszczerość I sprawiają, że Jednostki tylko Kochają swych bliźnich Lubią wszelkie Ładne, czy nie Miłe, czy nie Nieważne jakie Osoby Przyjacielskie, lub nie Reszta zaś Schowana wraz z uczuciami Trzyma się idei Uderzającej W nich samych Zabijając ich ... ... ... -------------------- W imię Moda, bezczelnym nabijaczom wieczny przynosimy odpoczynek! Amen.
jam ci on gdyżeś aniele wzbił się księżyc świeci w jeziorze pluskają ryby i do tego wcale idę i widzę i słyszę i tak dalej bo w końcu zaiste przeszłość przepowiedziana przeznaczeniem jest zawsze ten obcy co jeździł koleją w armacie widziany huk raz za razem niby on nie ja wy amen To ja ^^ |
mroffka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: tam ,gdzie rosną poziomki Płeć: Kobieta ![]() |
Hesu ale to śliczne
-------------------- Członkini KLL
Gryfonka Boisz się śmierci? Nie wiem, nigdy nie próbowałem . Cobra Verde |
Maggie Potter |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Mroczny Zakątek ![]() |
Ciekawy wierszyk....fajny pomysł żeby pisać
od alfabetu...niezły...śliczny...
![]() -------------------- Zmieniam nicka bo wiecie ten taki ni jaki taki siaki, po prostu mi sie nie podoba....od teraz znacie mnie jako NEMHAIN czyli szalona po celtycku;)"Przewaga nierozwagi, jaką sprawuję w mojej rozwadze, tak osłabia równowagę mej uwagi, że nie bez wagi żalić się muszę na waszej piękności przewagę..."
"wysokie niebiosa, które w boskości waszej bosko was wraz z gwiazdami umacniają, czynią was zasługującymi na zasługę, na którą zasługuje wielkość wasza..." |
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
Jak czytam twoje wiersze to mam wrażenie,
że są tak profesjonalne, że gdzieś je czytałam. Moja nauczycielka padła by
trupem. Boskie.
|
Kot_Pocztowy |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 24.04.2003 Skąd: Września (niedaleko Poznania) ![]() |
świetny pomysł... i ciekawie
napisane... bardzo mi siem podoba
![]() "Wielka siostra (wielki brat) jest pod wrażeniem" ![]() |
Amethyst |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Lublin ![]() |
<wow>!Po prostu super!!
Naprawde wspaniale! Bardzo mi sie podoba
![]() -------------------- Without a soul
My spirit's sleeping somewhere cold Until you find it there and lead it back home... Moj blodzek : ...::Amethyst::... |
Cesair |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 31 Dołączył: 28.04.2003 Skąd: z Wasrawu ![]() |
Twoje wiersze są świetne, wspaniałe,
piękne itd. Według mnie to ty tomik wierszy powinieneś wydać, ja bym go
napewno kupiła, a tak po za tym życze ci weny twórczej bo ja bez twoich
wierszy nie przeżyje.
-------------------- Without you believin’ in always picking up and thinking about leaving
Once you stick around then that's when I'll show you happiness the world can see That's how love should be |
Abaska |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 240 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: a nie wiem, tak z powietrza. Płeć: Kobieta ![]() |
Sir Momo, hestes prawdziwym
poeta!! Bardzo mi sie podoba pomysl na pisanie od alfabetu, naprawde
masz pomysly!! A co do tego tomiku to ja bym tez kupila... ^^
Pozdrowionka!!
-------------------- uhm.
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
...
pomysl *_* kocham poezje z glową... *_* nic wiecej nie powiem ide czytac to dzielo jeszcze raz... i jeszcze raz... i jeszcze.... i... ^^' (rewelacja) -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Heh, nie wiem jak sokmentowac nawet, bo
mnie zaczarowało =)
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Czytałam już troszkę Twoich wierszy.
Mimo, że są przemyślane, prawdziwe, o życiu to dla mnie to wszystko. Nie
czuje uczuć... są takie ulozone... zadnego wybicia nieczego co by mogło mne
zdziwić. Widzę, że większość lubi Twoje wiersze. Szkoda, że do mnie nie
trafiaja... Pozdrawiam
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
piekne..
genialny pomysl, wykonanie jeszcze lepsze. zreszta, co tu duzo pisac.. swietny wiersz. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Hem...
Pomysł świetny, a i owszem. Tyle że Ty chyba stałeś się jego więźniem. Pomysł zakłóca komunikatywność. Myśl się rwie momentami. No. Ale za pomysł masz plusa ogromnego:) -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
O właśnie, myślałam jak Cail, ale nie
wiedziałam, jak to powiedzieć =)
Są momenty, kiedy mam wrażenie, iż fragment jest wciśnięty na siłę, aby zachować regułę. Ale to tylko dwie, czy trzy linijki mnie jakoś "wybiły", umiesz pisać, umiesz myśleć, brawo =) -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Mellisa |
![]()
|
||
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja wlasnie chce czuc ten alfabet... to jest ten smaczek... uwazam, ze poeta piszacy z pomyslem, ma dodatkowy plus w swoich wierszach... Dla mnie pomysl jest chyba najwazniejsza sprawa... Duzo juz sie naczytalam wierszy, ktore opisuja pewna historie. Czesto w bardzo pociagajacy sposob. Ona sa piekne i potrzebne... ale nie sposob ich porownac do wierszy takiego typu jak 'alfabet' Dla mnie genialnie... nadal pod wrazeniem Mell -------------------- |
||
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z przykrością muszę stwierdzić, że pomysł
zjadł resztę.
Nic więcej. (I do cholery, napisz coś nowego, bo reszta jest świetna! ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 10:06 |