Byłem Tu
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Byłem Tu
Sir Momo Mumencjusz Mum |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 154 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z Warszawy ![]() |
Byłem tu w morde jeża ;D Wbiłem się po raz pierwszy od jakiegoś roku i co? I przecie jeszcze jestem moderatorem. Co to kurde za porządki? Nawet hasła do forum moderatorskiego nikt nie zmienił i z pomocą niewielkiego wysiłku umysłowego przypomniałem je sobie (choć szczerze mówiąc nie smakują mi
![]() Nie że ja coś, wiadomo, no ale nie ma to tamto. I, żeby nie było - to nie jest temat bez sensu. Niah niah niah Ten post był edytowany przez Sir Momo Mumencjusz Mum: 19.09.2005 20:34 -------------------- W imię Moda, bezczelnym nabijaczom wieczny przynosimy odpoczynek! Amen.
jam ci on gdyżeś aniele wzbił się księżyc świeci w jeziorze pluskają ryby i do tego wcale idę i widzę i słyszę i tak dalej bo w końcu zaiste przeszłość przepowiedziana przeznaczeniem jest zawsze ten obcy co jeździł koleją w armacie widziany huk raz za razem niby on nie ja wy amen To ja ^^ |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
najpierw to ty se zdjęcie w opisie zmień bo ci nie działa
|
Sir Momo Mumencjusz Mum |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 154 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z Warszawy ![]() |
Chyba wszystko, co tu mam, jest nieaktualne (zresztą co się dziwić). Gadulca nie używam, a zdjęcia to mi się nawet nie chce zmieniać. Zresztą jak się dzisiaj wyloguję to pewnie znowu przez rok (czy okolice) tu nie wrócę...
-------------------- W imię Moda, bezczelnym nabijaczom wieczny przynosimy odpoczynek! Amen.
jam ci on gdyżeś aniele wzbił się księżyc świeci w jeziorze pluskają ryby i do tego wcale idę i widzę i słyszę i tak dalej bo w końcu zaiste przeszłość przepowiedziana przeznaczeniem jest zawsze ten obcy co jeździł koleją w armacie widziany huk raz za razem niby on nie ja wy amen To ja ^^ |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
z tydzien temu robilem porzadki. Stwierdzilem, ze lubie swoich moderatorow i nie zamierzam czyscic nadto listy.
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wogóle na naszym forum panuje sielanka, licznik nie jest regulowany od tak mniej wiecej półtora roku, moderatorów niektóych nie było u nas ponad rok, ciagle jeszcze ludzie mają posty z forum LSM i mozna wejść na stare tematy stamtą choc niewiadomo gdzie one są;> Mi tam to nie przeszkadza, byle tylko któegoś dnai nie "okazało sie" ze kończy się miejscee na serwerze i trzeba kasowąc jak popadnie, jeśli tego ryzyka nie ma to nie widże potrzeby rewolucji;D
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
ha ha.
sorry, ale zamykam, bo niewątpliwie jest mnóstwo osób, które są zafascynowane tym, że raz na rok się tu pojawiłeś- i Ty sam uważasz to za przełomowy moment w Twoim życiu, bo w końcu forum dyskusyjne to jego najważniejszy element- ale nie sądzę, żeby ktoś jeszcze miał coś twórczego na ten temat do powiedzenia. pozdrawiam (: . -------------------- voir clair dans le ravissement
|
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
Też tu byłem
![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez ikar: 20.09.2005 21:22 -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 18:30 |