O Religijnych Fanach Ojca Rydzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
O Religijnych Fanach Ojca Rydzyka
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
wiem, że Radio Maryja zostało już dawno obgadane, ale chciałam Wam poprawić humor. patrzcie i śmiejcie się (:
żeby moje dziecko było nienormalne -------------------- voir clair dans le ravissement
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
1. Zwiekszyć liczbę lekcji religii w szkole do co najmniej 6 godzin tygodniowo, przy czym pierwszoklasistom do co najmniej 8 godzin tygodniowo
jestem jaknajbardziej ZA. po co nam takie przedmioty jak polski, matematyka czy chemia (której mam 1 h w tygodniu). choćmy wszyscy na religie?? 2. Dodatkowo jako pracę domową zadawać sprawozdanie z danej audycji Radia Maryja. Wybór audycji pozostawić w kompetencji nauczyciela, wszak wszystkie audycje są doskonałe, jednakże wprowadzić nakaz zadania uczniowi nie mniej niż 2 sprawozdań tygodniowo. a jak kogoś niestać na radio i może oglądac tylko telewizję ks. Rydzyka?? czy z tego też może pisać sprawozdania czy od razu gola dostanie? 3. Zainstalować w szkolnej świetlicy antenę umożliwiającą odbiór TV Trwam i nagradzać uczniów, którzy w wolnych chwilach, będą z niej korzystać oglądając najlepszego z ojców. tu mi się nasuwa tylko jedna 'złota' myśl. "będę księdzem. jak mój ojciec." 4. Zakazać organizowania Przystanku Wodstok i innych tego typu, demoralizujących młodzież imprez. np. WOŚP 5. Zakazać wszelkich seksualnych dewiacji typu homoseksualizm, prezerwatywy, czy pigułki antykoncepcyjne a wszelki "wypadki" przy pracy podsyłac do 'najlepszego z ojców'. 6. Zakazać seksu analnego i oralnego bu... to co ja będę robić między lekcjami?? ![]() 7. Wprowadzić obowiązek uczestnictwa w mszy świetej: a)bez wyjątku w każdą niedzielę i święta b)bez wyjątku w każdy piątek wraz z odbyciem Drogi Krzyzowej c)dodatkowo co najmniej jeszcze raz w tygodniu w wybranym dowolnie dniu zapomniał ktoś dodać, że również codziennej spowiedzi i komunii, z racji tego, że codziennie grzeszymy. 8. Nakazać cotygodniowej spowiedzi w celu wykrycia zawczasu czających się w młodym ciele demonów e.. a ja to już wyżej napisałam... co do demonów to mi ich najbardziej przypominają te dziwne, brzuszate w wieksozści potworki co to chodzą po szkole w takiej czarnej kietce i białym paskiem przy szyi... no, ale na MŁODE CIAŁO to oni nie wyglądają... 9. Wprowadzić obowiązek odbycia w ciągu roku co najmniej 2 pielgrzymek do polskich świętych miejsc, takich jak Częstochowa, Licheń czy Toruń . obowiązkowo całą drogę na kolanach 10. Uczynić z chrześcijanstwa kostytucyjną ideologię narodową, a za głównego wroga ludu unać szatana. ...i Bin Ladena EDIT: a może to to na bziuuma nie lepiej?? Ten post był edytowany przez anagda: 22.09.2005 14:14 -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no raczej ;>
takich bzdur na onecie można codziennie na kilobajty wynosić, a ten przypadek już jakiś czas krąży i paść ze starości nie chce ;p nadgorliwców i fanatyków na Madagaskar! tutaj zapraszam wszystkich, którym jeszcze mało ;] -------------------- |
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cóż, prowokacja jak prowokacja
![]() ![]() -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE 6. Zakazać seksu analnego i oralnego bu... to co ja będę robić między lekcjami?? XPP :} absolutnie popieram Radio Maryja i Ojca Prowadzącego....pamiętajcie, trzeba siać siać siać aż urośnie!!! No i oczywiście trzy słowa do Ojca Prowadzącego: "Trwam z Wami!!!" ![]() Ten post był edytowany przez Ahmed: 22.09.2005 15:56 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE tu mi się nasuwa tylko jedna 'złota' myśl. "będę księdzem. jak mój ojciec." y... no tak się składa, że akurat w takiej myśli nie ma niczego szczególnie dziwnego czy kpiącego. Dlaczego? Ksiądz może mieć dzieci :]. Np. Ksiądz zachowuje y... czystość (:P) do ślubu, żeni się, żona rodzi mu wiele dzieci, później umiera, a on może, mając dzieci, stać się księdzem. A co do samego artykułu: Hmm, prowokacja :P, ale jak na prowokacje to całkiem mi się podoba :) |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Lol, ktoś sobie jaja robił, czy to tak z powagą napisał??
-------------------- ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
znając moherowe berety chyba jednak nie.;>
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BeBe |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 229 Dołączył: 11.08.2003 Skąd: Gorzów Wlkp. /szary Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Mnier zaciekawił jeden z komentarzy:
QUOTE Droga Tereso, weź się lepiej do sprzątania i do garów zamiast za nawracanie młodzieży,bo jak chłopina wróci z pracy, to będziesz skakała przez skakankę. ~babcia katoliczka, 2005-09-22 15:09 Nic dodać, nic ująć ![]() -------------------- L'amitie doit etre cultivee comme un grain...
Uczę sie Poznania./ Mam go w dupie i uczyć się go już nie zamierzam. |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
No wiecie co!
... Ci co źle mówią o ojcu Rydzuku to pełzające karaluchy... Karaluchy! Ten post był edytowany przez Magya: 22.09.2005 17:42 -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja bym sie nie obraził gdybym zamiast WOSu WOKu i PP mial te cztery (bo woki mam 2 ;]) religie wiecej...
"...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
staaaare, nie postaralas sie Potti [:
-------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Lilly Lill |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Gliwice city Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Pawelord2 @ 22.09.2005 18:27) ja bym sie nie obraził gdybym zamiast WOSu WOKu i PP mial te cztery (bo woki mam 2 ;]) religie wiecej... "...P..." A ja bym się obraziła, bo aktualnie mam taką katechetkę, że jak ją widzę to mi się podnosi, a jak ją słyszę, to chcę przejść na islam. Ale gdybym miała tego księdza, co w zeszłym roku, to mogę mieć i 10 religii tygodniowo. btw. A skąd masz tyle woku? O.o -------------------- |
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
rozszerzony [;
ja tez mam dwie. ale fajnie,bo do galerii chodzimy ![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Ha, a ja jestem w 2 klasie dopiero i juz tez mam WOK (u nas cała szkoła ma 1h WOKU w 3 klasie, a my mamy 1 w 2 i 1 w 3 - klasa dziennikarska, rozszerzona
![]() ![]() A co do moherowych beretów... Mam w klasie koleżankę, która po prostu uwielbia rozmawiać z tymi wszystkimi dewotkami, jehowcami i ekshibicjonistami ![]() ![]() A do tego mam jeszcze w szkole dwie dziewczyny, bliźniaczki, po 17 lat - ja jestem katoliczką, nawet praktykującą, ale one to wierzą naprawdę tak jak te babcie z RM, tylko że one NAPRAWDĘ próbują ludzi nawracać tak jak te babcie, i to właśnie jest straszne ![]() -------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
W kwesti WOKu - Boże broń przed rozszerzonymi... dla mnie to są zbyt abstrakcyjne nauki...moja szkoła experymentowała za dużo i efektem jest nasz rocznik, tracimy czas na pierdoły zamiast sie uczyc ;] smutna prawda...
"...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mówi sie, ze narkutyki uzależniaja i skodza na mózg. Skoro tak to ojciec Rydzyk jest jednym z najgorszych narkotyków tego świata. Ta kobieta co to pisała to czyba siano zamiat mózgu a w oczach kurwiki. Normalnie jej inteligencja jet tak wielka jak roztocze kurzu. Ci ludzie co słuchaja RM to nie wieża ani w Boga, ani nawet w kościół. Oni wierza w ojca Rydzyka. Jak juz ktoś słusznie zauważył: RYDZE NA MADAKASKAR!!!!!!!!!
-------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
tacy ludzie po prostu ubarwiają nasze szare życie ;p
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moze i ubarwiają, ale czasem aż do przesady.
-------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie ma to jak porządna prowokacja.
...no.. może poza Policyjną. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Trafilo mi sie do plytki Pidżamy jak kiedyś od kumpla bralem :]
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ja wczoraj byłem na Jasnej Górze - była pielgrzymka maturzystów z woj. lubelskiego i obrazu niemożna było zobaczyć, bo całe przejście zastawione takimi babciami. A jak wychodziliśy z bazyliki, (nie dość, że wychodzący mająpierwszeństwo) to te babcie zaczęły napływać jeszcze w większej ilości do środka łokciami się rozpychały i jeszcze na nas krzyczały, że to my sie pchamy...
A tak przy okazji, Ahmed, widzisz, niem ożemy się spotkać w Lublinie, a spotykamy się jak Giertych i Kulczyk na Jasnej Górze ![]() -------------------- ![]() |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Syriusz_Black @ 25.09.2005 12:54) haa. już macie uwalone u Komiki Śledczej ;-P -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Tak czy inaczej napieprzanie się ze straych ludzich jest żałosne. Ten tekst to sąpoprostu jaja, a Ci z was którzy rozważają jego serjozność nadaja sie na Madagarskar. Oczywiście z Radia Maryja można kpić godzinami. dobrze, że pół- i ćwierćinteligenci mają jakis bęben w który mogą bić i poczuć się strasznie mądrzy i światli. To, że dla wielu starych i samotnych ludzi, którzy sa już nad grobem to radio jest czasem jedyną pociechą i możliwością odczucia wspólnoty nie przeszło wam przez myśl - jesteście przecież młodzi, piękni i macie mnóstwo przyjaciół. Wczucie się w babcie odmawiającą codziennie różaniec przerasta wasze siły. Śmiejcie się na zdrowie. Zyczę wam, żebyście nigdy nie musieli zrozumieć.
|
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
ze wszystkiego można wyciągnąć coś dobrego
![]() np. moja babcia katoliczką nie jest i nigdy nie była, a od czasu do czasu słucha RM/RJózef or sth - co prawda głównie dla religijnych pieśni, ale i owszem ![]() Oczywiście - wiele złego można powiedzieć i o rozgłośni i o jej "szefie", ale również i trochę dobrego też ![]() ![]() Ostatnio naszła mnie taka refleksja - taka pani Gronkiewicz-Waltz - naczelny "klęcznik" itp itd - a jednak... ona realizuje swoją wiarę i okazuje swoje zaangażowanie tak, jak potrafi najlepiej - i poczułem się trochę głupio... No, ale to było tylko przy okazji ![]() -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:26 |