Wycieczki ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wycieczki ;)
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Nauka, nauką, ale i tak szkoła kojarzy sie z wycieczkami
![]() Jak do tej pory, najlepsza byla wycieczka z kolem biol. pelen luz, a ja i moi znajomi naprawde moglismy robic co chcelismy ![]() Ale i tak noc byla najlepsza. Rano obudzilam sie w nieswoim łóżku , po prawej stronie mialm moja kumpele ;D To byly czasy ;P ***** ps. Szukalam troche i nie znlazlam takiego tematu ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Taak...
Najfajniejszą i zarazem najpiękniejszą wycieczką mojego zycia była ta, w której pojechaliśmy do Ełku. Było to w 2003 roku. W maju. Połowa klasy wyjechała do Londynu, druga na mazury. Miałam jechać do Anglii, ale ze względu na moje 'niedobre' zachowanie rodzice zadecydowali, że pojade do Ełku. I wcale nie żałuję. Ogólnie były fajne jazdy, nocą chodziło się po balkonie do chłopaków ( raz nas wychowawczyni przyłapała i za kare musiałyśmy pisać listy do rodziców ![]() ![]() ![]() Bardzo miło wspominam tą wycieczkę, szczególnie dlatego, że mam taką fajną klasę ![]() ![]() -------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Taak, wycieczki...
Ja zwłaszcza pamiętam czterodniową w gimnazjum do Rabki koło Zakopanego - umówiliśmy się z wychowawczynią, że nie będziemy chodzić po górach, a kiedy na miejscu okazało się, że jednak będziemy, razem z koleżanką się zbuntowałyśmy i zostałyśmy same na cały dzień w pensjonacie [; kolega przywiózł z wakacji w Egipcie fajkę wodną, którą sobie w kółko paliliśmy (razem z nauczycielkami), szaleliśmy na Krupówkach w Zakopanem, rozegraliśmy turniej w ping ponga i, przede wszystkim, polubiliśmy się nawzajem. Przez dwa lata chodziliśmy razem do klasy a jeden drugiego mógł pewnie bez większego wysiłku wepchnąć do ognia, teraz jeden za drugiego by tam wskoczył (: i to właśnie w wycieczkach uwielbiam. A w tym roku pewnie pojedziemy ze trzy razy do teatru (raz z wychowawczynią, raz z WOKistką i raz z polonistą - teatrologiem) no i na jedną trzydniową wycieczkę, chociaż w zasadzie nie wiadomo jeszcze, czy to wypali - nasza wychowawczyni, którą "pieszczotliwie" nazywamy Fioną, niezbyt jest skora do wyjazdów... Ale w trzeciej klasie chyba wybierzemy się na wycieczkę Paryż-Londyn z klasą europejską, to dopiero będzie wyprawa ![]() -------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
a ja nie wspominam szczególnie miło żadnej wycieczki szkolnej, głównie z uwagi na to, że w całym życiu byłam na tylko jednej (; coprawda nawet w mojej wiosce większość klas raz w roku jeździ na wycieczki, ale moja wychowawczyni kompletnie nie potrafi nic zorganizować, ba, w ogóle nic nie potrafi (podobnie zresztą jak poprzednia), więc trudno. a raczej szkoda.
za to w zeszłym roku pojechałam ze szkołą do Londynu, ale w towarzystwie laleczek, które umierają kiedy im się paznokieć złamie i nie da się z nimi wytrzymać w jednym pokoju zbyt długo- nie bawiłam się zbyt dobrze. tzn. oczywiście Londyn jest świetny i kocham to miasto, ale podobało mi się tylko ze względu na to. koniec wywodu. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja w gimie jeździłam na białą szkołe do bukowinki i było fajnie popylać na nartach czy desce z ludźmi z klasy i nauczycielami.
w lo wycieczki były takie sobie. chlańsko, macańsko, jarańsko i to wszystko. a już wyrosłam z wieku kiedy się podnieca, że się wymykało w nocy do chłopaków czy grało w butelke. no niestety. -------------------- dupa.
|
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
ech. pamiętam w 4 klasie - wyjazd w pobliże Kartuz. ( niestety moja poprzedna klasa z którą spędziłem 6 lat miała conajmniej nadopiekuńczych rodziców - jeżeli wycieczka to nie dalej niż w promieniu ok. max 30 km , czyli powiedzmy centrum pomorskego , powiedziałbym - górna połówka byłego gdańskiego - co lepsze ja miałem poza tymi śmiesznymi wyjazdami wyjazdy jednodniowe m.in. do Poznania czy też 2 km. od granicy Dojczlandzkiej. A po co ? Na mecz! ) Akcje na balkonach ( m.in. przeprowadzka ok 24. kolesia z jednego pokoju do drugiego przez balkon , nocne rozmowy , m.in. puszczanie wariackich i debilnych tekstów , np. 'Tomek! - co? -śpisz?' , wypady do bufetu , konkursy 'kto wleje najwięcej magii do zupy pomidorowej' i wogóle totalna psychoza xD
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
KaFeCkO |
![]()
|
Unregistered ![]() |
;D jestem w 1 LO i miesiac temu pojechalismy na wycieczke ;D jedna laska z klasy ma domek w Istebnej i tam sie bawilismy ;D mimo, ze klasa podzielila sie na 2 grupy, bylo zajefajnie ;D byla jedna lazienka na ok. 35 ludzi ;P jechalismy na 3 dni, a w 2 dniu rano wylaczyli wode i wlaczyli dopiero w 3 dniu 2 godziny przed naszym wyjazdem ;P kibel byl niezle zapchany ;D ;D ;D wiekszosc juz chodzila robic w krzaki ;P a potem kibelek przeczyszczal kolo, ktory zajmoje sie tym domkiem podczas nieobecnosci wlascicieli ;P pan Tadzislaw - kolo ktory robi ochydne nalesniki i zupe ;P w nocy z kumpela nie moglysmy zasnac i siedzialysmy godzine w lazience i ksiazki czytalysmy ;P a jak poszlismy sie przejsc i usiedlismy w jakies eeee... jak to sie nazywa?
![]() ![]() w gimie byla niezorganizowana klasa, na wycieczke glosilo sie 20 osob, a potem jechalo 5 ![]() EDIT: literowki ;P EDIT2: weź jeszcze dodaj ze 20 ;D i 10 ;P to będziesz jeszcze zabawniejsza historia. zapchany kibel. jazzzzzzzda. EDIT3: bardzo chetnie ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P EDIT4: yhyhyhyhyhy , bardzo fajnie , zrób tak jeście laz ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Hefaj: 04.11.2005 22:38 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 23:00 |