Krakau City W Hołdzie Harry'emu P., Takie Tam Spotkanie czy cos.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Krakau City W Hołdzie Harry'emu P., Takie Tam Spotkanie czy cos.
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
No więc zbliża się.
Nieustannie zadajemy sobie pytania... 'Kto przyjedzie?' 'Kiedy to?' 'Gdzie i po co?' Ano, ja też se zadaje, na żadne nie odpowiem, jednak oczekuję tych odpowiedzi od Was użytkownicy Magicznego Forum. Nie podam szczegółowych informacji, jednak z czasem będę ten post edytował i starał się tutaj ich jak najwięcej zamiescic. Staramy spotakc się w dniach 17-18-19-20. Kto komu jak pasuje, dokładnie jeszcze nie wiadomo, zależy to tylko i wyłącznie od pana dyrektora oraz wszystkich miłych i goscinnych osóbek mieszkających w Krakowie. Pierwszą i najważniejszą zasadą Podziemnego Spotkania, jest to, że nie mówimy o Podziemnym Spotkaniu, a dokładniej nie mówimy skąd się znamy. Więc młodzi adepci magii - proszę nie zabierajcie szat i różdżek. Costam sie wymysli. Jeśli chodzi o rozrywki: - projekcje wczesnych filmów Davida Lyncha - karaoke japońskich piosenek j-pop i j-rock - nagrywanie filmu instruktażowego jak NIE spędzać zjazdów, zwał. No dobra, bez pierdół zbędnych, zapisujcie się kto się pisze, co i jak w sensie kiedy bedzie mogl, czekamy rowniez na glosy ludzi z Krakowa itd. Zaplanujcie dobrze ten czas. 1. Niejaki Voldius, nikczemnik, który pojawi się prawdopodobniusieńko od srody do niedzielki. W zasadzie no kiedy sie tam chce. 2. TimmY [karak krakov drinking team beware!] 3. Podła Cat ![]() 4. Katon. Just Katon. 5. Wielki Mistrz Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wodz Nordow, Bladzacy Posrod Sniegow, Arcykaplan Zakonu Auril. 6. Rysiek Kowal, dla znajomych po prostu Wojtek. 7. Ahmed, Ręka Boga i Zbrojne Ramię Hezbollahu. 8. dementorek, pan administrator. spiaca bestia. A tak wogóle, jak już temat to drobna uwaga - ja was ze środy na czwartek ugościć nie mogę. Spotkać się oczywiście mogę, ale noc musicie gdzieś przetrwać, jeśli będziecie dzień wcześniej. Katon Ten post był edytowany przez dementorek: 13.08.2006 19:42 -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ło jezu, a mnie nie bedzie i kupa.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tak strasznie byl do tego potrzebny nowy temat? (ja jade jakby co, juz widze wasze kwasne miny ;} )
|
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 672 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
Banujemy voldiusa?
-------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ja sie dziwie, ze nikt do tej pory jeszcze tego nie uczynil.
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Miałem potrzebę założenie nowego tematu, a jako że nie mogłem wymyslec nic innego, padło na Kraków
![]() -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mnie też nie będzie, ale możecie się zobowiązać wypić za moją formę ;> Ino bez zapojki prosze ;D
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 672 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
Banujemy voldiusa?
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Może, ale najpierw Ciebie za antysemityzm =D
|
Quizer |
![]()
|
Antyizraelityzm ;]
|
vold |
![]()
|
No to sie zmieni ze 17 tylko, ojej.
Chociaz ja moge byc i od 16ego ![]() -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja w Trójmieście nie sypiam - wy w Krakowie jednej nocy też możecie nie przespać =D
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
ja bardziej mogę niż nie mogę. aczkolwiek powstrzymuje mnie myśl, że będzie to zlot openerowców, a na openerze nie byłam. howgh.
ps. wohoo, tu jednak bywa net. -------------------- |
Katon |
![]()
|
Cat też nie. Ani Syriusz. Ani Sumiko. Ani Emp. Ani Franek.
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
aha. no to fajnie, topik będę śledzić ;>
-------------------- |
Quizer |
![]()
|
Nu ja chyba wpadne zeby dementiemu pewne wazne rzeczy wyperswadowac ;P
|
Katon |
![]()
|
Bądź. Izrael Izraelem, ale ja Cię w sumie lubię. Napijemy się, pokłócimy, fajnie będzie... =D
Wiadomo, że bez zapojki. Z przepitką. Proste. Ten post był edytowany przez Katon: 10.08.2006 16:26 |
Quizer |
![]()
|
Tylko sie nie zdziw jak wychodzac zostawie maly pojemniczek z 200ml (C3H5(ONO2)3 we wlaczonym piekarniku ;P
|
Katon |
![]()
|
Nie zdziwię się. Ale moje portrety Piłsudzkiego mogą się komunikować ze wszystkimi na całym świecie. Więc antyterrorka będzie zanim zdążysz zaczynać.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Antyterrorystyczna Partyzantka na Koniach.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Quizer |
![]()
|
Nie znasz naszych mozliwosci
![]() ![]() -------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Wiadomo, że bez zapojki. Z przepitką. Proste. Nie dobijaj mnie _^____ -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak juz pisalam katonowi nie wiem czy dam rade. mialam jutro jechac do warszawy ale mam teraz 39 stopni (ale rano mialam 40,5 wiec chyba ide w dobrym kierunku) wiec bede musiala pojechac za tydzien. i nie wiem czy dam rade do krk w ten sam weekend zalezy jak szybko mi w tej wawie pojdzie i czy dostane wolne. i czy dam rade przelozyc fryzjera.
wiec pewnie zrobie wam niespodzienke, mila albo nie w zaleznosci. -------------------- dupa.
|
vold |
![]()
|
QUOTE(Sumiko @ 10.08.2006 21:42) jak juz pisalam katonowi nie wiem czy dam rade. mialam jutro jechac do warszawy ale mam teraz 39 stopni (ale rano mialam 40,5 wiec chyba ide w dobrym kierunku) wiec bede musiala pojechac za tydzien. i nie wiem czy dam rade do krk w ten sam weekend zalezy jak szybko mi w tej wawie pojdzie i czy dostane wolne. i czy dam rade przelozyc fryzjera. wiec pewnie zrobie wam niespodzienke, mila albo nie w zaleznosci. Nawet nie pisz takich głupot. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Joł elo. Kto Polak na bagnety.
Pytanie prośba i infromacja do wszystkich mieszkających na północ od Częstochowy: Ej, może w czwartek znajdziemy jakis pasujący każdemu wesoły pociąg PKP, druga klasa, jadący jakoś od tego całego trójmiasta, przez jakies srawki-włocławki i warszawy? Co Wy na to? Wogole babcia mnie ostrzegała, że terminy okołośrodowe jakoś szemrane są, bo jakieś wycieczki na Jasna Górę są. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:07 |