Zdjęcia, ..czyli cos jest nie tak ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zdjęcia, ..czyli cos jest nie tak ;)
Hermione |
16.12.2004 17:58
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 62 Dołączył: 12.12.2004 Skąd: London |
nie jestem pewna czy to ja mam problem z
komputerm (moze mam jakiegos wirusa albo inna gnide ) ale nie
pokazuja mi się fotki np. Daniela czy Emmy
tzn. chodzi mi o dział 'Galeria'. jeśli był juz zgłoszony taki problem to wybaczcie pozdrawiam -------------------- I wtedy wydało mu się, ze poprzez mgłę, w której pogrążał się jak w lodowatych odmętach śmerci, ujrzał srebrzyste światło, rozjarzające się coraz mocniej i mocniej ... i poczuł, że pada na twarz w trawę...Zbyt słaby, by się poruszyć, śmiertelnie zmęczony i rozdygotany, otworzył oczy. Trawa wokół niego tonęła w oślepiającym blasku. Jęk w uszach urwał się nagle,lodowate zimno przemijało...
Coś odciągnęło dementorów..coś krążyło wokół niego, Syriusza i Hermiony...świszczące oddechy cichły. Oddalały się...Napłynęła fala ciepła... |
kkate |
16.12.2004 18:00
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta |
Wybaczymy, bo kiedyś pewnie bł, bo zdjęcia
istotnie się nie włączają.
Razem z nową redakcją się tym zajmiemy -------------------- just keep dreaming.
|
Ania* |
16.12.2004 18:20
|
Unregistered |
|
Puszczyk |
16.12.2004 18:30
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna |
QUOTE Razem z nową redakcją się tym zajmiemy
No to ciekawe ile osób zwieje ze strachu jak zobaczy ile jest do zrobienia XD i będą mieli gdzies całą obietnicę XP Nie no bez żartów - na taką jedną osobę możecie liczyć -------------------- .. Moje kuly zararzom wasz ptasiatą grypom
|
cedrik_diggory |
20.12.2004 14:41
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: Mysłowice |
Eno Puszczyk, jeszcze raz gratulacje.
A co do fotek to juz wielokrotnie maila puszczałem. I przychodziło coś w rodzaju: "Zajmiemy się tym". Puszczyk licze na ciebie !! -------------------- "Z daleka, gdzieś sponad jego głowy, napłynął piskliwy, zimny głos:
- Zabij niepotrzebnego. Coś świsnęło i drugi głos zaskrzeczał w noc: - Avada kedavra! Harry miał zaciśnięte powieki, ale błysnęło przez nie zielone światło. Usłyszał, jak coś ciężkiego pada na ziemię tuż obok niego. Ból w czole osiągnął takie natężenie, że poczuł gwałtowne mdłości, a potem nagle ustąpił. Bojąc się tego, co zobaczy, otworzył piekące powieki. Tuż obok niego leżał z rospostartymi ramionami Cedrik. Był martwy." Pub TrZy MIOTŁY - REAKTYWACJA - Moja Super Stronka. ZZZapraszam. PO REAKTYWACJI. Forum - REAKTYWACJA |
Hermione |
24.12.2004 12:13
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 62 Dołączył: 12.12.2004 Skąd: London |
a tak w zwiazku z innym problemem.
Czemu forum było ostatnio nie aktywne ? -------------------- I wtedy wydało mu się, ze poprzez mgłę, w której pogrążał się jak w lodowatych odmętach śmerci, ujrzał srebrzyste światło, rozjarzające się coraz mocniej i mocniej ... i poczuł, że pada na twarz w trawę...Zbyt słaby, by się poruszyć, śmiertelnie zmęczony i rozdygotany, otworzył oczy. Trawa wokół niego tonęła w oślepiającym blasku. Jęk w uszach urwał się nagle,lodowate zimno przemijało...
Coś odciągnęło dementorów..coś krążyło wokół niego, Syriusza i Hermiony...świszczące oddechy cichły. Oddalały się...Napłynęła fala ciepła... |
Agnessa |
24.12.2004 13:50
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe |
QUOTE(Hermione @ 24.12.2004
13:13) serwer,problemy techniczne.. uf.. ważne że teraz jest aktywne. -------------------- Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
kubik |
24.12.2004 15:53
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna |
serw jest za darmo, wiec cicho i modlic sie
aby sie komus nie odwidziało sponsorowanie hp.org.pl
-------------------- ...
|
Hermione |
26.12.2004 23:18
|
okk no to chyba temat mozesz zamknąć.
-------------------- I wtedy wydało mu się, ze poprzez mgłę, w której pogrążał się jak w lodowatych odmętach śmerci, ujrzał srebrzyste światło, rozjarzające się coraz mocniej i mocniej ... i poczuł, że pada na twarz w trawę...Zbyt słaby, by się poruszyć, śmiertelnie zmęczony i rozdygotany, otworzył oczy. Trawa wokół niego tonęła w oślepiającym blasku. Jęk w uszach urwał się nagle,lodowate zimno przemijało...
Agulka88 |
07.05.2005 21:46
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 53 Dołączył: 24.04.2005 Skąd: Takie tam Miasto... ekhm.. (:P) |
Mi się tam wszytsko otwiera co i jak :)
Hermione - fajny avatarek :) OMGWTF!!! O_o Aż muszę zedytować tego posta!!! Mówisz to do posta sprzed pół roku? :/ Ten post był edytowany przez kubik: 07.05.2005 22:22 -------------------- |
kkate |
08.05.2005 11:39
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta |
Niektórzy tak mają.
-------------------- just keep dreaming.
|
Puszczyk |
08.05.2005 18:37
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna |
Na niektórych forach internetowych jest to
karane nawet banem i mówi się na to "odświeżanie starych
tematów".
-------------------- .. Moje kuly zararzom wasz ptasiatą grypom
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:07 |