Pętla
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Pętla
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
[...]
Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 12.07.2014 11:54 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Co to jest lura?
No ładnie. Dynamikę osiągnąłeś. |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Nie no, wiem, do czego Mary pije. Ale co tam "archaizm", ważne, że się rymuje z "klawiaturę".
![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
lura nie jest archaizmem przecież, chyba że czegos nie rozumiem.
poza tym całkiem niezła pieśń, jak Mary stwierdziła dynamiczna, ale jednak tekst taki sobie, oczekiwałabym czegoś bardziej wstrząsającego po tym wrzeszczącym słońcu. przedostatnia zwrotka mi się podoba. -------------------- ![]() ha! |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Ej, no nie podoba mi się ta lura. Źle mi się kojarzy. I źle brzmi.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
brzmi całkiem nieźle, jeżeli by to zaśpiewać na jakąś szybką melodię a la Kaczmarski ;]
a lura to lura, z niczym szczególnym, poza kiepską kawą mi się nie kojarzy ![]() -------------------- ![]() ha! |
MaryStebbins |
![]()
|
Mi się kojarzy z taką metalową rurką, przez ktorą się dmucha takie mokre, okropne kulki. : /
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
lura, zwłaszcza zimna, niesamowicie działa na wyobraźnię moich kubków smakowych. fuj.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:00 |