Teoria Chaosu, cliches
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Teoria Chaosu, cliches
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wyciągnięta dłoń. Szukam Twego idealnego dotyku. Chłód. Nie czuję ciepła. Pustka. W ciemności nie znajduję nikogo. Obojętność. Wolałbym nienawiść. Dlaczego? Dałem Ci dłoń, ramię, siebie. Dlaczego? Zachwycałem dotykając, widząc, słysząc Cię. Dlaczego? Przecież nie bałem się ogarniającego zimna. Dlaczego? Przecież cały czas niosę w sobie żarzący się płomyk. Dlaczego? Dla Ciebie i Tobą wypełniałem każdy mój brak. Dlaczego? Dla Ciebie wyrwę z siebie to, co Cię zatruwa. Dlaczego? Byłaś mi bliska, nawet jeżeli mnie nienawidziłaś. Dlaczego? Dlaczego dałem Ci powód, byś mnie znienawidziła? Dlaczego? - Nie potrafisz prawdziwie mnie kochać. Dlaczego? - Boisz się odtrącenia. Dlaczego? - Za każdym razem boli coraz bardziej. Dlaczego? Dlaczego więc pragnę kolejnego razu? -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Kiepskie. Na początku miałam nawet jakieś skojarzenia z psalmem, czy inną pieśnią obrzędową, ale potem schrzaniło się jeszcze bardziej.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
twór z cyklu: tnij, rwij żyły, nikt mnie nie kocha i do tego kawa na ławę.
-------------------- ![]() ha! |
Alexandra |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 91 Dołączył: 04.09.2008 Płeć: Kobieta ![]() |
Jakoś do mnie nie przemawia. W sumie to ten wiersz nie ma żadnsego sensu. Nic się nie klei. Początek nawet zaciekawia, ale to "dlaczego?" przez całą resztę... Ech. Nie podoba mi się
-------------------- I choćby na tysiąc czarnych kruków jeden był biały, obala to tezę, że wszystkie kruki są czarne...
"...Wzorzec żeński to podstawowa matryca przyrody. Wszyscy mężczyźni są w istocie przekształconymi kobietami, ich przemiana dokonała się w macicy - dokładnie na odwrót, niż twierdzili średniowieczni teologowie, których zdaniem kobieta była niedoskonałym mężczyzną..." Anne Moir, David Jessel - "Zbrodnia rodzi się w mózgu" Człowiek za dużo myśli, a za mało robi. |
Vredota |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 16.12.2005 ![]() |
straszne.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Se mają tłuczki okazje pojeździć po Childzie, hulaj dusza, hehe. No ale wiersz faktycznie średniasty i to eufemizn =P
|
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
Kurcze, Child...
Na początku było fajnie, potem przeskoczyłeś do tego "Dlaczego?" i tak się tego trzymałeś, jak tonący brzytwy normalnie. Co do "nastroju", to zgadzam się z Lilth. -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
Vredota |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 16.12.2005 ![]() |
Nie taki ze mnie tłuczek, siedzę tu od 3 lat, po prostu rzadko się udzielam
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 00:55 |