Arkana Najwyższe, Czyli, duchowy przewodnik po spectrum miłości
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Arkana Najwyższe, Czyli, duchowy przewodnik po spectrum miłości
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Praca domowa z polskiego z okazji Morsztyna.
Arkana najwyższe czyli duchowy przewodnik po spectrum miłości Jakąż barwę w swoim blasku przybrać mają róże żeby oddać jak najwierniej siłę mych zadurzeń? oranżowe jak wieść głosi chwalą sprawy błahe lepiej bielą i purpurą zacny głosić afekt fiolet nas obowiązuje w przyjaźni pozostać ufam jednak, że sympatia przyjmie inną postać powiadają: róża żółta w zawiść skrzy o chwatów Ty mnie zatem, Boże miły chroń od żółtych kwiatów...! Rzecz to jednak bez znaczenia śrebrzą się czy złocą tuszę bowiem, moja miła że nie poznasz nocą. |
![]() ![]() ![]() |
filizanka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 10.05.2008 Skąd: z kałuży Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo bardzo mi się podoba. Jest i koncept, i ubranie, i rytm i może sam pomysł nie jakiś zaskakujący aż tak, niemniej czyta się z uśmiechem i naprawdę miło
![]() I założe się, że większość będzie ceniła coś innego, ale mam przyjemność komentować pierwsza i mieć całkowicie własne zdanie. O. ![]() -------------------- I've been so lucky, I am the girl with golden hair
I wanna sing it out to everybody What a joy, what a life, what a chance! |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
Pierwsza zwrotka jest kiepska, ale potem jest super. Jest rytm, jak już powiedziała filiżanka. Czyta się szybko, z uśmiechem i w ogóle
![]() -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
Droga Mary jestem pod wielkim wrażeniem rozwoju twojego talentu. Nie mam ostatnio czasu zbyt wiele pisać na forum (właściwie to nigdy nie pisałam zbyt wiele) ,ale przeczytałam twoje "nowsze" wiersze i naprawdę strasznie mi się podobają. nie żeby te dawne były złe, bo zawsze to co publikowałaś tutaj wydawało mi się bardzo dobre, ale te ostatnie są cudowne i strasznie mi żal że nie mogę skomentować każdego osobno.
Pozdrawiam ![]() |
Vredota |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 16.12.2005 ![]() |
jak ja lubie twoje wiersze
![]() 3 zwrotka jest po za rytmem, coś tam nie pasuje. Morsztyn ? 2 klasa liceum? Dalabym głowe ze jestes starsza, bo twoj warsztat to poprostu mistrzostwo. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 00:54 |