Na Upływ Czasu Nieunikniony
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Na Upływ Czasu Nieunikniony
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Na upływ czasu nieunikniony, albo uważaj, czego sobie życzysz
wiersz nieregularny z zamysłem i puszczeniem oka, bez dedykacji, dla odmiany Chyba jesteś jeszcze odrobinkę za młoda Bym cię mógł poważnie jak kobietę traktować... Poczekajmy, aż będę trochę starsza! Metryka niech nadgoni inne braki. Poczekaj, niech tylko jeszcze podrosnę - zmarszczki, jak mówią, dodają powagi. (Kurze łapki, łapunie, tam powieczka opadła; świeżość ruchów też skradła i gładziuchną buziunię... Czas chwyciła w swe dłonie, kręci kulą na boki... Wsparła kosą swe skronie - płyną wolno obłoki.) Ach, udało się, vivat! przetrwać chwile najcięższe, ósmy krzyżyk na szyi - oto dowód zwycięstwa! Cóż to, mina nietęga? Czyż nie tego tak chciałeś? Czyżby moja przysięga pójść na marne dziś miała? Bo nadejdzie czas taki, wspomnisz jeszcze te słowa! Spojrzysz na mnie i westchniesz: starszaś niż ma teściowa... (mam ochotę sama sobie go zinterpretować hihi) Ten post był edytowany przez em: 03.02.2009 23:46 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
rewelka!
lekkie, miłe, sympatyczne, dobrze się czyta i zabawne zakończenie. kojarzy mi się z kabaretem starszych panów ![]() -------------------- ![]() ha! |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Bardzo sympatyczne, podoba mi się język i sama sytuacja
![]() I'd like to see more of that. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Popieram Tamtych.
|
escalate_of_scence |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 107 Dołączył: 09.04.2009 Skąd: masz te laczki?! Płeć: Kobieta ![]() |
Ładne. Zabawne.
![]() -------------------- whatever you are whatever you say however you live |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 00:56 |