moja poezja
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
moja poezja
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Koleżanka (chyba moge tak powiedziec? )
namowila mnie zebym pokazala publicznie swoje wiersze.
To jest moj pierwszy temat na forum i do tego tak dla mnie wazny ^^ deszcz placze... umiera z pragnienia Nie ma ratunku. Podmuch jescze zywego wiatru niczym ostatni oddech..... zdmuchnal nikly okruch nadziei... martwe lzy przenikaja cierpiacy swiat mroznym mokrym zwiedlym tchnieniem... .......... deszcz ucichl... umarl z pragnienia cicho... Nie jestem tą jedyną w powszechnym świecie... Ludzie jak ptaki, nucą wciąż zszarzałe melodie... Jasność spadła gdzies Piętro niżej... Snują się myśli... Jak babielato. Takie możliwe... Radość to mój smutek, Niezauważalny... Sina dal gdzieniegdzie rozlewa cienie... Mój jedyny... Marzę.. Że istniejesz.... I to narazie na tyle.... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Vanessa |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 31 Dołączył: 23.04.2003 ![]() |
Całkiem, całkiem... Nawet mi się podobają
twoje wiersze... Są takie (nie wiem jak określić niepełny zachwyt)
zachwycające??
Nie, nie przesadziłam. Są ładne, i wogóle. Ale czemu zjadasz literki i czasami używasz wszytskich polskich liter, a czasami nie?? Ocena - - 5/6 Te dwa minusy wiadomo za co. |
Sir Momo Mumencjusz Mum |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 154 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z Warszawy ![]() |
Podoba mi się
![]() "deszcz placze... umiera z pragnienia " Pozdrawiam, i czekam na jeszcze ^^ -------------------- W imię Moda, bezczelnym nabijaczom wieczny przynosimy odpoczynek! Amen.
jam ci on gdyżeś aniele wzbił się księżyc świeci w jeziorze pluskają ryby i do tego wcale idę i widzę i słyszę i tak dalej bo w końcu zaiste przeszłość przepowiedziana przeznaczeniem jest zawsze ten obcy co jeździł koleją w armacie widziany huk raz za razem niby on nie ja wy amen To ja ^^ |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Pierwszy bardzo mi się podoba. Ładnie
dobrane wyrażenia, które łącza się zgrabnie w całość=)
Drugi.. hmm. Musiałam przeczytać go drugi raz, żeby zrozumieć co chciałas przekazać. Ale to dobrze, to znaczy, że Twoje wiersze nie są łatwe=) Podobają mi się porównania oraz szczególnie - zakończenie=) -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co do polskich znakow, to jakos tak samo
wychodzi... czasem mi sie wstawiaja a czasem nie ^^ Ale cenna uwaga, dzieki
Vanessa.
A tytuły? Przyznam sie ze nie zastanawialam sie nigdy nad nimi. Pisalam to co czulam i nie potrzebowalam tytułów... Ale masz racje Momo. Bedzie trzeba pomyslec. A moze ktos ma propozycje? =D Dzieki Wam za kazda opinie. Naprade sa dla mnie wazne. Moze niedlugo znowu cos napisze... ^^ Pozdrawiam -------------------- |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
ush... kocham poezje *_*, ale sie na niej
nie znam wiec Ci nie doradze ;P Powiem tyle ze mi sie podobaja ^^
-------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Mellisa |
![]()
|
Wlasciwie nie moge jednoznacznie powiedziec
jak dlugo pisze... Ale bedzie ze dwa lata... ^^
Mam jeszcze kilka wierszy, ale zamieszcze pozniej... ![]() Dzieki Mornariel za opinie.. I wogole wszystkiem thx... =D Pozdrawiam ^^ -------------------- |
Lena |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 20.05.2003 Skąd: gdzieś tam błądze myślami ... ![]() |
Wiersz są dobre . Pierwszy wiersz chyba troszeczkę bardziej mi się podoba , początke jest super ! Jak zaczełam czytać ten wiersz to początek przeczytałam chyba kilkanaście razy bardzo mi się spodobał . Piszesz takim trudnym językiem ,ale mi się to podoba ,lubię się czasem zastanowić nad wierszem , przed odkryciem jego głębi . Drugi wiersz też bardzo dobry i bardziej trudniejszy od pierwszego . Podoba mi się jak dobiersza te porównania i wyrazy do siebie ! Czekam na następne wiersze .
-------------------- czarno mi i biało
uwierz w słowa z których szydzi wiatr uwierz w strach uwierz oczom i spragnionym dłonią obrazom pełnym barw i zaklętego milczenia uwierz w dotyk i głos w muzykę i ciszę uwierz w tysiące codziennych spraw któregoś dnia uwierz we mnie ... |
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
wiersze są dla mnie głębokie, a takie lubie, trzeba się nad nimi dłużej zastnowić, mają w sobie tajemnice, jakiej szukam
-------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
Rapsodia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 28.07.2003 Skąd: Radom Płeć: Kobieta ![]() |
Tajemnica i głębia. To wspaniałe cechy.
Dobrze, że je nam pokazałaś
![]() -------------------- ![]() ![]() |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Melliso, naprawdę dobre... Czuję się
taaaaka malutka... Prawie tak maleńka jak przy Stachurze,
Pawlikowskiej-Jasnorzewskiej, Gałczyńskim, Staffie i Norwidzie... Tak
trzymaj - i proszę o więcej. Długo już piszesz - 2 lata... Ja pisałam
wcześniej - jakieś 2 lata temu, miałam coś ok. 70 wierszy. 3 miesiące temu
przeczytalam je wszystkie jeszcze raz, i spaliłam... Dupne były strasznie,
naiwne, bo wtedy życie było jeszcze łatwe i kolorowe, i nie wiedziałam nic o
bagnie, w jakie wdepnęłam. Powodzenia życzę - pisz więcej i zamieszczaj, bo
sobie poczytam chętnie...
"Mój jedyny, marzę, że istniejesz..." Spróbuj pisać jeszcze lepsze... Pozdroofka!! -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Mellisa |
![]()
|
dziekuje Wam wszystkim za to, ze mnie
podtrzymujecie na duchu ^^
Jak czytam takie milutkie slowka, to bardzo cieplo sie robi w srodku ![]() buziaczki dla wszystkich... niebawem cos zamieszcze...^^ -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Wszystko spoko, ale czemu nikt nie
komentuje *CHYBA* ???? Aż takie do dupy...?
![]() ![]() -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Mellisa |
![]()
|
dobrze... to moje najnowsze
dziecko...
Bardzo prosze o szczere oceny... nie krepujcie sie krytykowac, to dla mnie wazne... "dom" kolejny krzyż na cmentarzu życia dźwiga płaszcz łez w szarości marmurowych pomników odbicie cierpienia ziemia przesiąknięta krwią bólu rodzi plon zatruty pozorny spokój zagłusza jęk zmarłych dusz ******** dom wieczysty czeka na mnie -------------------- |
Cailith |
![]()
|
Niezłe, niezłe
![]() -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Mellisa |
![]()
|
dzieki Cailith... bardzo mi
milo...
Napewno kazdy ma wlasne przezycia, o ktorych mozna napisac... Cail opublikuj cosik swojego jeszcze... nie mow ze nie umiesz pisac, bo mnie szlag trafia ![]() Jak Ty nie umiesz pisac to ja jestem Swieta Helena ^^ A daje glowe ze nie jestem ![]() pozdrawim -------------------- |
Cailith |
![]()
|
Oj, kotuś, kotuś... Na pewno dodam, ino
najpierw napiszę - a żeby napisać, muszę mić wenę twórczą tak zwaną
![]() PS.Wszystko spoko, ale czemu nikt nie komentuje *CHYBA* ???? Aż takie do dupy...? Prosiam o komenty, prosiam ładnie bardzo... ![]() -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 00:14 |