Harrypotter.org.pl
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Harrypotter.org.pl
Weasley |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 84 Dołączył: 09.04.2005 Płeć: arbuz ![]() |
Czemu ta strona już nie działa? W sensie nie ma żadnych nowych postów. Najnowsze są z 2010. Czy to już koniec?
-------------------- Raising Hell In The 90's!
|
![]() ![]() ![]() |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
tak.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Weasley |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 84 Dołączył: 09.04.2005 Płeć: arbuz ![]() |
Dlaczego?
|
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jedną z głównych przyczyn jest pewno to, że premiera ostatniej książki była 5 lat temu (21.07.2007), a filmy też już wszystkie nakręcili...
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Weasley |
![]()
|
A no tak zapomniałem, że jesteście mało kreatywni...
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
O rany, tak się poczułem dotknięty, że zaraz wezmę i napiszę artykuł, żeby ci udowodnić, nieznajomy z internetu, jak bardzo jestem kreatywny.
-------------------- |
Weasley |
![]()
|
Nie musisz udowadniać, wiem że nie jesteś.
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Podziel się z nami swoją kreatywnością, o mędrcze z czeluści internetu.
-------------------- |
Weasley |
![]()
|
Nie będę się niczym dzielić, bo jeszcze ukradniesz moje mega kreatywne pomysły i przypiszesz sobie ich świetność.
|
matoos |
![]()
|
Wiedziałem, że nie jesteś tak naprawdę kreatywny.
trololololololololololo Ten post był edytowany przez matoos: 20.07.2012 23:46 -------------------- |
Weasley |
![]()
|
Brawo, idź się powal mamie.
|
matoos |
![]()
|
Pochwaliłem się i dostałem krówkę, dzięki za radę!
-------------------- |
matoos |
![]()
|
No i skończyła się kreatywnść
![]() -------------------- |
Weasley |
![]()
|
Tak mi przykro.
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
matus <3
-------------------- |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i mamy póki co komentarze fb na stronie, przy każdym newsie do tego chyba będziemy się rozkręcać z newsami, najbarie ustalmy szczegóły drugiego ale myśle że będzie to coraz szybciej szło
![]() -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 16:25 |