TSFF 6 (nk), The Great Journey
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
TSFF 6 (nk), The Great Journey
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
przyznam sie, ze mi sie nudzi. Draco
wrócił, Empire też sie pojawia, dziewczyny na miejscu, a nawet murof
wstępuje
![]() ![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
![]() ![]() ![]() |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
no dobra, teraz to się Ciebie Dementi jush
NAPRAWDĘ BOJĘ (zaczynałem na topicu o Arkadii =P )
mam jedną sugestię - jak najmniej organizacji i ustalania pisanie na chama i żywioł chyba jednak najlepiej wychodzi ej ej.. jedna rzecz. Dementi co to za "emp" co się pojawia, w Twoim poście? ejejejej! TY CHYBA NIE MASZ ZAMIARU? MASZ! WIDZĘ TO W TWOICH OCZACH! Nie, nie powiedzcie mi że On nie chce wrzucić mojej postaci do TSFF6!!! aaaa... umarłem =P (jakby powiedizał mój kumpel Jubbas - moja psychika się spachowała) -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Villemo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hmm.... szczerze mówiąc wolę grać niż
pisać... ale czemu nie =) Tyle, że jak dla mnie to już nie będzie jeden
wielki schiz a'la nutella i ogórki kiszone zdobywają świat... tylko coś
nieco poważniejszego. [przypomniała sobie pewne zabawne ognisko - błehehehe,
musimy kiedyś się całą ferajną wybrać
![]() dobra, kto się zgłasza? |
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Dobra,ja jestem za!!! Jak najbardziej....trzeba myśleć o sobie...mam nadzieje ,że dzięki kolejnemu TSFF zapomnicie o Akcji...
![]() -------------------- wybawca much.
|
Villemo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
dobra, zostaje naczelna a Emma, jako iz zna
sie na arce chyba najbardziej, bedzie zastepca =P
sprawa tego, kto będzie brał udział - nie więcej już 5-8 osób. Muszą znać świat arki, mieć tam swoje postacie, ale nie tylko takie, ze zalozyli, bo chca być w TSFF... - jednym slowem nArkomani ;D Proponuje pisac o naszych postaciach, nie o nas, to bedzie ciekawsze... no i zglaszam Siennke. |
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
bueh, a moze właczyc do tego X-menów?
![]() czyli, Vill, to tak jakbysmy opisywali co nam sie przytrafia w Arce.. -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
Sentretka |
![]()
|
![]() nie mam pomysłu na status Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 24 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mińsk Mazowiecki ![]() |
No wiadomo, że Sent jak zwykle się
przykleja ==' Cała ona =='
Zgłaszam Janet! ^^ (chyba po raz pierwszy kiedy powstaje TSSF, ja mogę być jedną z pierwszych... zawsze albo nie mam netu, albo nie ma mnie w domu =D) Arkadia zdobywa forum ^^ -------------------- Nie... Ja tylko...
Jestem cały czas zmęczona. Jestem naprawdę zmęczona. |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
dobra, to ja sie zgłosze jutro albo i
pojutrze
![]() musze troche przypakowac -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
dementorek |
![]()
|
ale tak sobie mysle, jak triad bedzie czarować?!
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Sentretka |
![]()
|
![]() nie mam pomysłu na status Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 24 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mińsk Mazowiecki ![]() |
Cóż... Triad NIE BĘDZIE czarować ^^
-------------------- Nie... Ja tylko...
Villemo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
czy triad jest nArkomanką tak w ogóle? :>
Mogłaby czarować, gdyby była Wizem...ale raczej nie jest ;D
No i gdzie jest Empire i jego Halya...trzeba zacząć planowac. Wymyślajcie historie swoich postaci... niech ten cyrk ruszy ;D |
Sentretka |
![]()
|
Wypowiedź Empa... Hmm.. pamiętasz Vill,
jak mówilaś w czasie tworzenia TSSF5, że Emp zachowuje się tak, jakby
koniecznie chciał, aby wszyscy nakłaniali go, żeby pisał? Teraz chce
koniecznie, aby wszyscy się rzucili i nakłaniali go, aby był w ficku... Pora
powiedzieć to głośno
![]() Heh... historia... beznadziejna.... moja... ale coś już powoli ułożyłam.... ==' -------------------- Nie... Ja tylko...
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Od razu zastrzegam, że ja do TSFF więcej
ręki nie przyłożę.
Powoli się oddalam, brakuje mi tematu do rozmów z Wami, zupełnie nie wiem kto jest kim, nie czuję więzi, którą niewątpliwie kilka miesięcy temu można było wyczuć w znaczący sposób. Nie nadaję się do pisania o ludziach, którzy stają się dla mnie coraz bardziej obcy. Póki co czynię swoją powinność i działam jako moderator, już nie jako Dracon. |
Villemo |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
z całym szacunkiem, Draon, przyjacielu ale smęcisz. Zwyczajnie smęcisz. Forum jest jakie jest, to prawda, że poziom spada, tematy coraz głupsze...ale ileż razy tak bywało a potem wszystko wracało do starego biegu? Narzekać jest doprawdy, najłatwiej, wiem z doświadczenia.... nie chcę tu Off-Topicowac [dem najwyżej zrobisz czytstkę w tym temacie], ale co ty, panie Draconie zrobiłeś, żeby tą więź utrzymać, hm? Czy zależało ci na tym w ogóle? Bo twoja smęcąco-bierna postawa, jaką prezentujesz teraz, zupełnie mi do ciebie nie pasuje.....pfff...tyle na ten temat. V. |
||
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
czep się Senti psiego ogona bo...
ja do TSFF6 ręki też nie przyłożę nie nie i jeszcze raz nie dlaczego? odpowiedź jest jedna: arkadia mogę go znieść jako mud bo mudy są ograniczone głupotą twórców ale nie zniosę takich ograniczeń i TAKIEGO NAGINANIA ŚWIATA WARHAMMERA jakie panują na Arkadii w Opowiadaniu!!! słowem: nie dość że Arka to ejszcze nie mogę czarować? to ja idę sobie obejrzeć jakieś anime... -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Katie |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 23 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ![]() |
mozecie jeszcze dopisać Myske (aktualnie
jej nie ma ale mam z nia kontakt) =)
-------------------- Why won't you die?
Your blood in mine We'll be fine Then your body will be mine |
Visala |
![]()
|
||
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 26 Dołączył: 11.05.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Och, Dracon, nie przesadzasz?! Cóż, widzę, że czasy TSFF minęły... kiedyś to była masa chętnych... Nie chcecie tak znowu?^^ PS. chyba pójdę się dowiedzieć, co to jest Arkadia O_o |
||
Empire |
![]()
|
zapraszamy Vis na topic "Arkadia"
=P
czy ja wiem czy minęły.... może nawet i lepiej że nie ma masy chętnych, TSFF 1 powstawał w małym gronie i był czad-najleprzy-wypasisty-such power-wymiatająco-zamiatający. -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Sentretka |
![]()
|
Emp, czy ty nie masz za dużego mniemania
o TSSF1? Tak szczerze mówiąc, to wolę 2.... Czasami, wieczorem, jak już nie
ma co czytać, wyciągnąć zmięte kartki i z szuflady i zagłębić się w
lekturze.... zarówno 2 jak i 1.... bleh. Poza tym zdziwiłeś mnie. Reakcją.
Zbyt ostrą. Według mnie. Nieważne...
-------------------- Nie... Ja tylko...
dementorek |
![]()
|
@Emp: TSFF ma to do siebie, ze za kazdym
razem jest opierany na jakiejs fabule, w jakims swiecie sie dzieje. Arka
jest tylko jednym z pomyslow, wedlug jednych lepszym, wedlug drogicz
gorszym. ocena pozostawiona jest kazdemu z osobna. nie dziwcie sie, ze sie
do was zwracamy. le przypomnij sobie kto byl pierwszy? juz wiesz
dlaczego?
ach, trzeba jeszcze radka zawolac -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
nadya |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 53 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak bylo TSFF 1 to z tego co pamietam, nikt
sie nie zglaszal i nikt nie mowil ja chce wyglodac tak tak i tak, chce robic
to i tamto w scenerii takiej i takiej tylko wszystko zalezalo od weny
autorow. Tak chyba bylo ciekawiej.
Bo czasami jestesmy odbierani zupelnie inaczej niz nam sie wydaje. I to wlasnie jest najsmieszniejsze, to jest ta magia pierwszych fickow. Pani X mowi ze jest niesmiala, tajemnicza ma elfi wyraz twarzy i skosne oczy. tu zonk, reszta towarzystwa a przynajmniej nasi szanowni narratorzy widzo jo zupelnie inaczej. ze chce byc w ficku bo zglosila sie pierwsza chocbby dla reszty forum byla malo charakterstyczno osobo, a czytanie o niej srednio kogokolwiek by bawilo. Moze taka konfrontacja z rzeczywistoscio bywa straszna, al ile przy tym smiechu i smiesznych sytuacji. Zreszto sami pamietacie=P z gory sory za chaotycznosc, bylo tu tylko kopiowania i znowu mi sie cos popsulo z klawiaturo. coz zycie. Mam nadzieje ze zalapiecie o o mniej wiecej chodzi=P ciau -------------------- "Kiedy patrze na ciebie, mowisz nie ma lekko, nie ma lekko-zalatwie to ucieczka"
|
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
No to co ja mam zrobic?
![]() Zgłaszam Lostalcara. Przyjacielski czujny elf. Ulubiona broń: sztylet A wlasnie, podaje wymyslony wyglad: Wlosy biale do ramion, zielone oczy, okolo 2 metrow wzrostu Coś jeszcze podać? |
Empire |
![]()
|
||
eeeeeeeeeee? nie rozumiem co w ogóle mówisz! masz jakąś dziwną gramatykę i składnię Dementi =P weź mi przetłumacz na Polski =) Nadya, TY NA FORUM?! Co Ci się stało?! Senti - Dwójka?! MOJA DWÓJKA?! przecież ona jest korska i beznadziejna... a reakcja jest jaka jest: STANOWCZA. -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
||
nadya |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 53 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
i cala moja przemowa wziela wziela w leb... krajst chcecie zeby bylo smiesznie, spontanicznie, niespodziewanie. Cale to planowanie jest bez sensu... zreszto jak wolicie emp, a widzisz=P -------------------- "Kiedy patrze na ciebie, mowisz nie ma lekko, nie ma lekko-zalatwie to ucieczka"
|
||
Empire |
![]()
|
no cóż Nadya, ja potrzebowałem trzech
TSFFów (TSFF3, TSFF4 i TSFF5) żeby dojść do tego wniosku ale też doszedłem
^^
ALE JAK? SKĄD? Zostaniesz na dłużej??? -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 23:13 |