Jaką rolę odegra Lupin..., ...w
dalszych częściach?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Jaką rolę odegra Lupin..., ...w
dalszych częściach?
idalcia |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 06.08.2003 ![]() |
Tak właśnie przeczytałam sobie, że Lupin
ma odegrać dużą rolę w szóstej i siódmej części...i zastanawiam się co to
może być?
No bo w sumie^^nauczycielem już nie zostanie...więc może pogryzie kiedyś Voldzia o pełni księzyca i z melodramatycznym wyciemwybawi Harry'ego z opresji?? =P Piszcie, jak Wam się wydaje?? -------------------- An old man turned ninety-eight
He won the lottery and died the next day It's a black fly in your Chardonnay It's a death row pardon two minutes too late And isn't it ironic...dontcha think It's like rain on your wedding day It's a free ride when you've already paid It's the good advice that you just didn't take Who would've thought...it figures SŁONECZNA ITALIA I JA - AŻ DO 28 SIERPNIA!!! =P |
![]() ![]() ![]() |
Visala |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 26 Dołączył: 11.05.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
A może przejdzie na strone Voldzia? ;D
Albo wygryzie wszystkich w pień.. - jakie to sloodkie
![]() |
_Sophie_ |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: ee? a gdzieś mieshkam? =DD ![]() |
Albo przyjmnie Harrusia pod swooj dach, a
Snape zrobi przypadkowo taką miksturę, która go zupełnie
wyleczy?
Nieee... to by było za piekne ![]() -------------------- Mądrość - jest czymś co każdy by chciał zdobyć, ale mądrości trzeba uczyć się przez lata...
Głupota - jest czymś co każdy w sobie ma, ale głupoty nie można się nauczyć... I haven't really ever find a place that I call home... I never stick around quite long enough to make it.. I apologize that once again I'm not in love... But it's not as if I mind that your heart... Ain't excatly breaking... Dido - Life for rent ![]() ![]() ![]() |Moje marzenia..| |
Anna Hermiona |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 12.05.2003 ![]() |
he , he ,he tak Lupin pokonuje Voldzia jako
wilczek i w nagrodę wdzięczni czarodzieje biora go na Ministra Magii i utworzą rezerwa dla wilkołaków http://rodzinne.com.pl/adopcja.html Ten post był edytowany przez vampirka: 04.02.2019 15:39 -------------------- Anna Hermiona
GG5768533 Mój blog: <A HREF="http://anna-hermiona.blog.pl/">Mój blogasek</a> Wejdź i wpisz się do księgi proszę..... |
Issis |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Mińsk maz. ![]() |
hmmm może no własnie pogryzie Voldzia
mmmm....
no a może pozabija śmierciożerców?? ![]() -------------------- Tylko w milczeniu słowo,
tylko w ciemności światło, tylko w umieraniu życie: na pustym niebie jasny jest lot sokoła. |
Visala |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 26 Dołączył: 11.05.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
a może zrobi nam tą przyjemność i zginie?
=P
[zartowalam!] |
kfjatuszek |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 08.08.2003 Skąd: znad łąki pełnej świerszczy... ![]() |
a moze...a moze
wyparuje?
![]() albo...albo po prostu bedzie walczyl...bedzie szpiegiem Dumbledore'a, albo cos takiego.... a moze to bedzie wazna rola epizodyczna...? tzn. np. nie wiem, uratuje harry'ego? pomoze mu w jakis szczegolny sposob? -------------------- Jak fajnie! Czy to nie są aby czary...?
Cześć! Ty kto? ..... Tak?! A ja.... to kto!? .... Dziwne miejsce, co? Mieszkasz tu? |
Aniacoolerka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 31.07.2003 Skąd: Katowice ![]() |
Może w 7 częśći zamieszka z Harrym i
Syriuszem!!??
![]() -------------------- "This is my December
This is my time of the year This is my December This is all so clear This is my December This is my snow covered home This is my December This is me alone" Linkin Park - My December |
Narine |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 44 Dołączył: 11.06.2003 ![]() |
Wątpię... =P Może pogryzie Harry'ego i ten się zmieni w wilkołaka =P Stworzy armię wilkołaków, którzy pogryzą śmierciożerców =P |
||
Scary Man |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Zamość ![]() |
tesh słyszałem, że Lupin ma odegrać ważną
rolę. może zasłoni Harry'ego lub jakąś znaczącą postać i zginie?? szkoda
by było
![]() -------------------- |
idalcia |
![]()
|
||
Nieee, ja nie chcę żeby on zginął...Jest świetny! Aż tak ważnej roli nikomu nie życze...z wyjątkiem może niejakiego D.Malfoya =) -------------------- An old man turned ninety-eight
He won the lottery and died the next day It's a black fly in your Chardonnay It's a death row pardon two minutes too late And isn't it ironic...dontcha think It's like rain on your wedding day It's a free ride when you've already paid It's the good advice that you just didn't take Who would've thought...it figures SŁONECZNA ITALIA I JA - AŻ DO 28 SIERPNIA!!! =P |
||
owieczka |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 13.07.2003 ![]() |
a może w jakis cudowny sposob wyzdrowieje
i zostanie nauczycielem po raz drugi i przyczyni sie w znaczacy sposob do
zniszczenia Vlodzia
-------------------- Harry rules!!!!!!
|
Raven |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
hmmm, no nie wiem... może coś się stanie
Syriuszowi i teraz on będzie się zajmował Harrym? no nie wiem, to tylko moje
domysły. nawet plotek o dalszych częściach nie ma.
-------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
agniesha |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Kraków- tu tez mamy Dziurawe Kotły... Płeć: Kobieta ![]() |
ef, ja tam watpie, zeby sie nim
zajmowal...no bo syriusz ma prawo do tego - w koncu Potterowie ustanowili go
jego prawnym opiekunem na wypadek, gdyby zgineli....
a moze....hmm.... wymysli jakis nowy sposob walki z Voldziem? ![]() ? ktoz to wie...sama rowling tylko (off topic- zmienilam wlasnie avatara, jak wam sie podoba...? ![]() -------------------- <brak czasu i pieniędzy na podpis>
|
owieczka |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 13.07.2003 ![]() |
a moze zostanie nauczycielem po raz 2 i
nakłoni uczniów którzy nie wierzyli w powrót Voldzia i nauczy ich obrony
![]() -------------------- Harry rules!!!!!!
|
Rey |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 03.06.2003 Skąd: znad Morza Chaosu ![]() |
Na jednej ze stron zauważono istotny fakt -
ręka Petera jest ze srebra, a jak wiadomo, srebro rani wilkołaki. Jestem
pewna, że dojdzie do jakiejś waznej walki pomiędzy Remusem, a Peterem. Z
Harrym raczej nie zamieszka, bo pomijając wszystkie inne powody, Harry po
zakończeniu Hogwartu musi założyć własną rodzinę, znaleść żonę, mieć dziecko
itp. Lupin nie będzie mu w tym potrzebny. Mam jeszcze kilka pomysłów na
temat roli, jaką może odegrać, ale nie mogę wystarczająco jasno tego opisać,
bez powoływania się na tom V, więc nie napiszę już nic.
-------------------- If you are near to the dark
I will tell you 'bout the sun You are here, no escape from my visions of the world You will cry all alone but it does not mean a thing to me |
Eden_ka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
Uwazam, ze Lupin powinien znowu byc
nauczycielem... No, bo co? Vodzio bedzie wszystkich kosil, a w szkole dalej
nikt nie bedzie uczyl jak sie bronic, bo znowu dadza jakiegos Lockarta (nie
we wlasniej osobie, ale kogos o tym specyficznym sposobie nauczania
![]() -------------------- |
Yoschan |
![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 21.05.2003 Skąd: TCV ![]() |
W pełni popieram. Rowling już nie raz tak robila że wprowadzała nas na trop fabuły kolejnej książki w poprzednich częściach. -------------------- Nie dam się wyprzedzić w Wyścigu Szczurów !!!
JA i tak wiem że ON ZGINIE - HARRY twój koniec nadchodzi... |
||
Eden_ka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
na srebro, to bardziej mi sie wydawalo, ze
wampiry są "uczulone"... wilkolaki też??? bylo to w HP, czy tylko
stwierdzacie to na podstawie innych ksiazek???
-------------------- |
AtA |
![]()
|
||
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 01.06.2003 ![]() |
no, plotek o dalszych częściach nie ma, ale coś, o czym powiedziałaś będzie w V części -------------------- ja ce na lsm... i sp... buu
(*) znicz dla Psora Włodka... Spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą... |
||
Rey |
![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 03.06.2003 Skąd: znad Morza Chaosu ![]() |
Tak, a gdzie dokładnie? No chyba, że chodzi ci tylko o To, Co Się Stało, A O Czym Nie Mogę Napisać, Bo Byłby To Ogromny Spoiler. Ale To jeszcze o niczym nie świadczy. -------------------- If you are near to the dark
I will tell you 'bout the sun You are here, no escape from my visions of the world You will cry all alone but it does not mean a thing to me |
||
idalcia |
![]()
|
![]() Sama też czytałam i prawdą jest, że w piątym tomie dużo się zmienia... W każdym razie ciekawe macie pomysły na tego Lupina!^^ -------------------- An old man turned ninety-eight
Tita |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 47 Dołączył: 31.07.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Co do tematu, to on z pewnością będzie
ważny w tych częściach, bo przecież to jego i Syriusza Dumbledore
wysłał"po coś" w czwartej części...z pewnością odegrają oni dużą
rolę w tych tomach.Ale na pewno nie większą niż Harry.
![]() -------------------- Yooo ziomale...
|
idalcia |
![]()
|
Lubię to, że Rowling idealnie łączy ze
sobą pozornie nieważne wątki rozpoczete kilka tomów wstecz...i dlatego tym
bardziej pożera mnie ciekawośc co wymyśliła a propos Lupina...bo trochę już
było o jego szkolnym życiu, dzieciństwie...może wróci do momentu kiedy
pogryzł go ten wilkołak?!
-------------------- An old man turned ninety-eight
Tita |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 47 Dołączył: 31.07.2003 Skąd: Kraków ![]() |
No nie wiem,ale możliwe.Teraz pewnie
książka zaciekawi nas tak bardzo ze ne zwrócimy na to uwagi, ale Lupin na
pewno zrobi coś ważnego...
-------------------- Yooo ziomale...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:40 |