Moody i jego OKO
!!!!, Są pewne niedomówienia....
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moody i jego OKO
!!!!, Są pewne niedomówienia....
Madame Rosmerta |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 24.08.2003 ![]() |
Jestem tu nowa i być może nie wszystko
zrobilam dobrze (proszę zadomowionych o pouczenie, jakby co
![]() -------------------- if thou must love me, let it be for nought,except for love's sake only
|
![]() ![]() ![]() |
Girl of Gryffindor |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pewnie tak, skoro w ktoryms tam tomie
gosciu patrzyl sobie w jednym pokoju na sufit i widzial co jest w szafce w
pokoju u gory...^^'' Nie pamietam, w ktorym to tomie bylo... ale
wiesz, swoja droga masz racje, fajnie gosciu mial:DD
|
Nicolina |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 02.05.2003 ![]() |
To musiało być w tomie V,za co Cię
kochanie oskalpujemy.
Też się tak zastanawiałam.Na jednej lekcji jak Lavender pokazywała Pavatil swój horoskop po ławką "Moody" to widział.Więc mógł też widzieć przez jej gustowną suknię w kolorze różanego błękitu.Czy przy takim człowieku możemy czuć się bezpieczne?!XD |
Natalia-Hermi |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 90 Dołączył: 18.07.2003 Skąd: Hogwart-Gryffindor ![]() |
Noo wreszcie pożądny temat i witam naszą nową damę:) Ja sądzę że jego oko równie dobrze widzi wszystko, więc widzi "intymne" rzeczy wszystkich ludzi których widzi. Ale sądzę też że Moody był przyzwyczajony do takich widoków od kiedy miał oko więc już nie robi sobie z tego takiej frajdy. Ja bym się czuła zawstydzona i zdezorientowana za każdym razem jakby on mnie widział. Takie oko z drugiej strony to prawdziwy skarb, bardzo pożyteczne w chwilach zagrożenia, bo możesz dostrzeć z tyłu napastnika, dlatego wcale się nie dziwię że Moody jest aurorem
![]() -------------------- "Odbijam nie Twą twarz, ale Twego serca pragnienia..."
|
Zdzihó |
![]()
|
Unregistered ![]() |
No nie? Można czuć śię
"rozbrojonym"XD
|
Carti |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 35 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: La Luna de Palma Gradac ![]() |
... i erotomanów ![]() -------------------- Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
|
||
Carti |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 35 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: La Luna de Palma Gradac ![]() |
Racja, racja, tylko u mnie mózg już nie ten
sam co w młodości, mogę mieć spóźniony zapłon
![]() -------------------- Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
|
Syriusz_Black |
![]() ![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Dobra, ja lubię Moody' ego -
szczególnie po lekturze 5 tomu. Nie róbiee z niego podglądacza ani zboczeńca, bo to nie prawda. On mógł widzieć to co chciał - zapewniał mu to rentgen w oku:). Wydaje mi się jednak, że chodzi tylko o widzenie rzeczy magicznych - pod ubrania nie zglądał - w końcu był z niego stary kawaler A tak poza tym, sami chcielibyście mieć takie oko, prawda?? Jakbyście je wykorzystali?? Proszę o "normalne" odpowiedzi. Wiejskie życie: http://forum.freeware.info.pl/viewforum.php?f=3 Ten post był edytowany przez vampirka: 07.10.2016 15:13 -------------------- ![]() |
Carti |
![]()
|
Przydałoby się takie oko, jak się czegoś
szuka w szafkach (to u mnie częsty problem
![]() -------------------- Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
|
Sihaja |
![]()
|
||
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Brr, okropność. I przbywać w towarzystwie takiego... Nic nie można ukryć, żadnej czekoladki w rękawie, lizaka za paskiem... No i... ekhm... nago bym się czuła... Inna sprawa, że i tak niektórzy faceci patrzą, jakby mieli oko Moody'ego ![]() -------------------- |
||
eSka |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 26.06.2003 ![]() |
Nauczyciel z takim okiem to byla by
makabra . nie chodzi tu anwet o kwestie doslownego rozbierania wzrokiem <
![]() -------------------- Stoję przy oknie
I widze. Wózek , dziecko uśmiechnięte. Płacz. To moje sumienie ©by eSka |
Anna Hermiona |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 12.05.2003 ![]() |
Nio Neferet ma racje Syriuszu my nie robimy
z niego zboka... no ale przyznaj szczerze kto by się powstrzymał od używania
takiego oka zśród mugolaków????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Anna Hermiona
GG5768533 Mój blog: <A HREF="http://anna-hermiona.blog.pl/">Mój blogasek</a> Wejdź i wpisz się do księgi proszę..... |
AtA |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 01.06.2003 ![]() |
a, nawiasem mówiąc... a propos ściąg...
gdyby się samemu miało takie oko, to mogło by być fajnie na egzaminach:))))
-------------------- ja ce na lsm... i sp... buu
(*) znicz dla Psora Włodka... Spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą... |
Raven |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 132 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ZBOCZENIEC!!! cieszę się, że moi nauczyciele nie mają takich oczu... AtA----> fakt na egzaminie takie oczko by się przydało. ciekawe czy ono może patrzeć przez plecy człowieka. gdyby tak, to możnaby ściągać do woli... -------------------- Świąteczne spotkania z osobami, którym nie ma się nic do powiedzenia, są opanowaną do perfekcji sztuką uników.
|
||
Levini |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 04.08.2003 Skąd: Bialystok Płeć: Kobieta ![]() |
e tam, bez przesady, patrzty gdzie może nie
![]() ![]() -------------------- /Tak moze sie czuc ktos chory, ktos, kto wypil trucizne. Bo tak, jak ktos, kto wypil trucizne, jest sie gotowym na wszystko w zamian za odtrutke. Na wszystko. Nawet ponizenie/
A.Sapkowski, "Miecz Przeznaczenia" ------------------------------------------- (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination. |
Anna Hermiona |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 12.05.2003 ![]() |
Przez plecy widzi no bo przeciez Moody dużo razy widział co jest za jego plecami... prawda... Więc jak moze patrzeć przez ciało to czasami musi mieć makabryczne widoki... fuj ogladać co kto zjadł na śniadanie...lekko strawione przegryzione i wogóle ![]() -------------------- Anna Hermiona
GG5768533 Mój blog: <A HREF="http://anna-hermiona.blog.pl/">Mój blogasek</a> Wejdź i wpisz się do księgi proszę..... |
||
Zdzihó |
![]() ![]()
|
||||
Unregistered ![]() |
Mógłby zobaczyć Rona w 2 tomie, jak wymiotował ślimakami XD |
||||
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Jestem ciekawa czy on mógł to regulować.
Np. raz patrzyć tylko przez sweterek/pelerynę niewidkę, innym razem przez
całego człowieka (łącznie ze śniadaniem
![]() -------------------- |
Zdzihó |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
Ech... magia to magia. Kto wie? |
||
Madame Rosmerta |
![]() ![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 24.08.2003 ![]() |
Myślę, że na pewno mial do tego jakieś pokrętło ![]() ![]() -------------------- if thou must love me, let it be for nought,except for love's sake only
|
||
Madame Rosmerta |
![]()
|
||
I zamiast palnąć Avada Kedavra w jakiegoś Śmierciożercę, rąbnąłby w szafkę, która stała 2 m za tym ostatnim ![]() -------------------- if thou must love me, let it be for nought,except for love's sake only
|
||
Jazon z Jolkos |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 04.07.2003 Skąd: z Lublina ![]() |
no wiesz nie sondze zeby mylił warstwyto tak mniej wiecej jak byś patrzyłą przez kilka warstw firanek.... coraz słąbiej widzisz to co jest najdalej apoza ty moody jest mojom ulubionom zara po dumblu postaciom i nie odbieram go jako erotomana niewyżytego a co do jego stanu cywilnego mozę miał zone która zaatakowałgo go przez przypadek myśląc ze to złodziej i on jom złapał i przez przypadek odesłał na tamten świat a moze sie rozwiedli ??
![]() ![]() -------------------- Le vrai c'est le feu et le feu illumines et brules.
C'est un nu vrai. Waheut ist feuer und feuer heisst leuchten und brennen. Nuda veritas. Prwada to ogień, a ogień oświetla i pali. Naga prwada ------------ Leon Scheffer |
Natalia-Hermi |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 90 Dołączył: 18.07.2003 Skąd: Hogwart-Gryffindor ![]() |
To oko to być może przywilej i broń
aurora w walce ze śmierciożerami, jednakże interesuje mnie fakt, jak Moody
doprawił sobie to oko i w jakich okolicznościach...bo chyba inni aurorzy nie
mają jednakowego oka...
-------------------- "Odbijam nie Twą twarz, ale Twego serca pragnienia..."
|
Sihaja |
![]()
|
Pewnie, że nie mają! Moody jest jedyny
w swoim rodzaju... Sprawił je sobie dlatego, że stracił własne, a jako auror
miał prawo "nosić" tak groźne oko, jakie ma teraz. (Zaplątałam
się, mam nadzieję, że zrozumiecie
![]() -------------------- |
Natalia-Hermi |
![]()
|
Ciekawe jeszcze jak on to oko sobie
wyjmuje i wkłada, bo przeciez oko to organ, chyba że jest magicznie sztuczne
i oczodół jest już przyzwyczajony do wyjmowania i wkladania.....
-------------------- "Odbijam nie Twą twarz, ale Twego serca pragnienia..."
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:52 |