o lepszych ludziach, z dedykacją
dla Cailith
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
o lepszych ludziach, z dedykacją
dla Cailith
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Chyba nie potrafiłam ubrać w słowa moich myśli... możecie krytykować =) są ludzie trochę jak srebro i zółciutki jaśmin którzy choć tak wielcy czują się wciąż mali nie dla nich laury róże piedestały wystarczy sucha stokrotka oni obdarzeni gorszym pięknem a jednak najwięksi najlepsi najukochańsi -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
![]() ![]() ![]() |
agniesha |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Kraków- tu tez mamy Dziurawe Kotły... Płeć: Kobieta ![]() |
ojejq...az mnie ciarki przeszly po plecach..
![]() ![]() -------------------- <brak czasu i pieniędzy na podpis>
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
no.. podziwam Muszko i to bardzo podziwiam
=)
ciekawy temat.. slicznie ubrany w slowa=) czuje glebie i Twoje uczucia.. :* -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Jedno słowo:
DZIĘKUJĘ Jak mi teraz dobrze... :*************************** Już nie mogę się doczekać, kiedy Cię zobaczę... Przepiękny wiersz - poza tym nikt nigdy nie napisał nic dla mnie... Taka jestem dowartościowana... -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
"Kazdy chciałby byc wielkim dlatego
jest małym...kazdy chcialby dostawac wiele dlatego ma mało.."
przypomnial mi sie ten cytat gdy czytalam Twój wiersz ...wspanialy
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Layla |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 06.06.2003 ![]() |
o boże jakie to piękne. świetnie
dobrałas słowa... sama nie wiem jak to opisać. po prostu ten wiersz ma
głębię
|
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Dziękuję Wam bardzo za miłe słowa =)
chociaż i krytyki by siętrochę przydało
![]() Dzięki raz jeszcze :* -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
iskra |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
pff... Muszko... Ja nie znam się na poezji, potrafie tylko powiedziec czy cos do mnie dociera czy nie... Twój wiersz chyba ma ten przywilej... znaczy, że mi dociera, chyba =) Pff... wiesz... jakby co to ja mieszkam blisko Katarzyny
![]() ![]() Cailith... to naprawdę miło, że ktoś coś Ci dedykuje. Cieszę się raze z Tobą. I niech Twoje serducho rozgrzewa się tak częściej =) (Najchętniej przed chemią albo historia kiedy siedzimy pod scianą jak żule ![]() pozdraffiam zemsta - ostatnio przygaszona i ledwo się tląca, ale żyjąca i dająca sobie rade jakoś =) -------------------- ...uuuu, powrót.
|
muszka Me |
![]()
|
Iskierko, Ty też w Ustrzyczkach
mieszkasz?? Jejq świat jest malutki, naprawdę =) hehe cieszę się, że Ci się
wierszyk podoba, a jak będę w Ustrzykach =) u babci, hehe to odwiedzę na
pewno Cailith
![]() a tego o zemście nie rozumiem ![]() -------------------- Poetka, samobójczyni,
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Heh, Muszeczko, Iskra określa się mianem
ZEMSTA PIROMANOOF...
![]() NIECH ŻYJE SZKOŁA!! W końcu to tam sobie żuluję w spokoju pod ścianą z Iskierką... ![]() -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
iskra |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Muszko, jak chcesz mnie przyważyć to daj
tylko znac Cailith, a przyuważenie mnie masz jak w banku
![]() Cailith, niech żyje żulmenia ![]() ![]() ![]() ![]() Tak, to jest offtopic, przepraszam za niego, sorka Muszko, że robie Ci TS na Twoim temacie, mam nadzieję, że się nie gniewasz ![]() Ja? Zemsta piromanoof? A gdzie tam!! Kasiu, powiedz wszystkim (bo mnie znasz w realu, Tobie wierzą ![]() -------------------- ...uuuu, powrót.
|
muszka Me |
![]()
|
Hehe to widzę, że udane jesteście
kobity^^ hehe... strasznie się śmiałam jak czytałam to o złym dotyku... co
szydera, hyhy
A że jesteś spokojna i cicha to nikt nie wątpi, Iskierko ![]() ![]() Caili... no ja chcę do Uszczykuff!! nioo... jak nigdy =) ps. niech będzie ts ![]() ![]() -------------------- Poetka, samobójczyni,
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
swietny wiersz... bardzo zapada w
pamiec...
Napisany w stylu, ktory lubie i przypada mi do gustu... Jest prosty [ale w dobrym tego slowa znaczeniu] i fantastycznie sie czyta... pozdrawiam serdecznie.. -------------------- |
iskra |
![]()
|
Muszko, a przyjezdzaj, przyjezdzaj
![]() -------------------- ...uuuu, powrót.
|
muszka Me |
![]()
|
dzięki Melliso =) cieszę się, że Ci się podoba... taki właśnie miał być ten wierszyk, taki prosty, wręcz dziecięcy =))
Iskierko ja też bym chciała^^ A jak się moja mamuśka chrzestna sprawuje? ![]() ![]() -------------------- Poetka, samobójczyni,
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 00:15 |