Dziecko
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dziecko
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Dziecko
Zamknięte oczy tego Anioła który we mnie wciąż dopiero się budzi Malutkie skrzydła sklejone niewinnością muskają dyskretnie moją gorszą stronę Anielskie włosy biją blaskiem nieśmiertelności spadają miękko gojąc wszystkie rany Drobniutkie ręce ciepłe z dobroci machają wesoło Miłością wiecie, nie wiem czy to dobrze czy źle, ale zainspirowały mnie wiersze Mysi najbardziej (pewnie to w pewnym sensie plagiat, tak anioł zaraz po Twoim aniele.. no ale roski, tak mnie tchneły, ze nie moglam sie powstrzymac=)), obrazek na blogu mojej kolezanki i piosenka 'Bieszczadzkie Anioły' SDM.. Aniołów pełen zestaw ;) -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
![]() ![]() ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Miłe... I zauważyłem że trochę odmeinne.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Każdy z nas ma swojego Anioła... Tylko od
nas samych zalezy czy go dostrzeżemy. Ty chciałas go znaleźć...i udało
się=)
Twój Stróż... widzę, że jest dobry dla Ciebie.. że daje Ci otuchy kiedy jej potrzebujesz... że ofiarowuje Ci pomoc, nawet kiedy nie prosisz. Dobrze jest mieć kogoś takiego blisko siebie, w swoim sercu=) Całuje cieplutko=* -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Takie dziecko tkwi we mnie, bo nigdy nie
dorosnę... Nie chcę stracić takiego piękna i wewnętrznej miłości, o jakiej
piszesz.
Jak zawsze rewelka - ANIOŁY RLZ!! -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:59 |